Tak z ciekawości, Bernhardt częściej te wolne wykonywał, czy po prostu jedyny nie miał pietra w ostatniej minucie?
-
-
[WIKTORIA] [2. kolejka] CRACOVIA-Arka Gdynia 29 sierpnia 19.30 (środa)
Frekwencja tez piekna jak na srode :)
Wszystko super, nawet frekwencja in plus, nie ma minusów dzisiejszego wieczora, świętujemy zwycięstwo w efektownym stylu! :)
http://www.youtube.com/watch?v=JrV8Og4Ap-c
0.39 :) On potrafi bić wolne :)
Ja pier..... ;) Jak tak dalej pójdzie to kiedyś zejdę na zawał na stadionie ;) Doping super, a przed samym golem i po miazga :) Cieszą 3 punkty, ale gra dużo gorsza niż ze Stomilem... Naprawdę dziś wyglądało, to bardzo, bardzo kiepsko, zwycięstwo w zasadzie nie zasłużone, mecz typowy na remis. Nie było widać przewagi 1 zawodnika, znowu nie stworzyliśmy praktycznie żadnej sytuacji... Choć zastanawia mnie czy podlano trawę przed meczem? Niby nic, a jednak taka drobnostka może być bardzo istotna. Wyglądało to tak jakby murawa była sucha, piłka wręcz w pewnych monetach wyraźnie zwalniała. Na więcej wniosku przyjdzie czas jutro jak głowa będzie świeża, dziś trzeba się cieszyć ze zwycięstwa! :)
Uffff mam nadzieje ze to kolejne zwyciestwo w koncowce bedzie procentowalo w kolejjne fazie rozgrywek. Kolejny horror w naszym wykonaniu
Dobre :)
Matthias89 Napisał(a):
Nie było widać przewagi 1
> zawodnika, znowu nie stworzyliśmy praktycznie
> żadnej sytuacji..
z relacji radiowej wynikało, że w drugiej połowie wysmienitych sytuacji mielismy co najmniej kilka :P
Oj to jakaś lipna ta relacja radiowa ;) Wyśmietnita sytuacja była jedna, po wrzutce Marciniaka, zamykał akcję bodajże Żytko i to powinna być bramka. Poza tym może jeszcze głowka Bojlevicia i to by było chyba na tyle...
Mnie ta gra męczy bardziej niż w zeszłym sezonie, nie ma praktycznie żadnych sytuacji z tego bezsensownego klepania, zaczyna się coś dziać dopiero w ostatnich dziesięciu minutach gdy grają już na aferę. Taka taktyka na bezcelowe klepanie podań idealna by była dla drużyny z zeszłęgo sezonu, broniącej się przed spadkiem. Obecnie nie ma żadnego znaczenia, czy gramy z beniaminkiem, czy z mocną Arką, 70 minut straconych na nic nie dających podaniach i później próba jakiś zagrań rozpaczy, ehhhh. Udało się znowu, oby szczęście ich nie opuszczało dalej:)
Mimo wszystko jednak uważam, że taka gra ma sens tylko... zastanawiam się czy mamy faktycznie dobrych wykonawców. Piłka ewidentnie chodzi za wolno, bo niektórzy gracze są zbyt słabi technicznie. Przenoszenie akcji z jednej strony na drugą trwa wieczność, a powinno to się dziać błyskawicznie. Bardzo mało, prawie w ogóle nie wykorzystujemy skrzydeł, a często aż się o to prosi. Przy takiej grze musimy rozciągać przeciwnika, grać na skrzydła, bo inaczej zasadzi się w środku jak Arka czy Stomil i kaplica. A jak rywala rozciągniemy, to wtedy i w środku będzie więcej miejsca. No cóż, na razie wygląda to bardzo słabo. Trzeba się cieszyć bo zdobyliśmy fartem 6punktów, ale szczęście wiecznie nie będzie nam tak sprzyjać.
ech ..co mecz wyglada to slabiej ,... Nie mozemy rozmontowac obrony Stomilu ... nie mozemy rozmontowac grajacej w 10 Arki to jak ( zakladajac optymistycznie ) bedziemy rozmontowywac obrony legi, Lecha czy zwisly ??? Limit farta chyba wykorzystalismy do konca sezonu.
Jak to jest mozeliwe ze nikt z nich potrafi rozrzucic pilki na skrzydlo ( podanie, gora .. 30 m ) ?? Dlaczego wszystko musi przejsc przez srodek ???
Dlaczego nikt nie wychodzi "po lini ", tylko wszystko musi przejsc przez srodek ??
Dlaczego Bojlevic gra w ataku ... skoro chlopak nie wie co tam robic ??
Kolejny slaby mecz Budzika ... niestety.
Mielismy gigantyczna przewage ... ale remis bylby sprawiedliwszy.
po co tyle pytań?
kto Ci na nie odpowie?
ale mam dobrą radę.
napisz na priv do Staska lub mknącegolopeza, a oni udzielą wyczerpujących odpowiedzi.
jak wyglądała gra to nie wiem, ale z relacji różnych, głównie bet365 to statystyki są takie. 75 minut gry w przewadze, dwa celne strzały przy bodaj pięciu Arki, w strzałach niecelnych z 14 do 1 (wybaczcie, piszę z pamięci), rogi 7:3, no i dzika przewaga w czymś, co na bet365 określają jako "ataki" i "niebezpieczne ataki".
najważniejsza statystyka (1:0) naturalnie cieszy, ale powyższe statystki kładą się cieniem na upragnionych 3 pkt. z nie byle jakim rywalem.
A jako stary forumowicz , napisałem że w 90 minucie.
TAK QRWA już będzie każdy mecz :)
BRAWO!!!
Za wolno, bez pomysły i schematycznie, to była kolejna męczarnia na stadionie przy ulicy Kałuży. Mistrzowie gry w poprzek boiska , z której kompletnie nic nie wynika i niech ten gol strzelony w doliczonym czasie gry nie zaciemni dzisiejszego obrazu. Gramy bardzo słabo i przed trenerem jeszcze bardzo dużo pracy, a najbardziej irytujące są nasze rzuty rożne. Czy naprawde nie da się przygotować kilku wariantów ich wykonywania, czy jeżeli Bojlević nie daje rady to nie mógłby spróbować ktoś inny ?
Jedynym, ale bardzo wielkim pozytywem dzisiejszego dnia to była frekwencja, sektor rodzinny niemal pełny. Naprawdę nie spodziewałem się takiej liczby kibiców na dzisiejszym meczu. Brawo !!!!!!
Uff.
Mieliśmy fuksa. Wygrywamy mimo tak naprawdę słabej gry. A co będzie jak to wszystko wreszcie zaskoczy ;]]]?
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po co tyle pytań?
> kto Ci na nie odpowie?
> ale mam dobrą radę.
> napisz na priv do Staska lub mknącegolopeza, a
> oni udzielą wyczerpujących odpowiedzi.
Żenua...
Brawo Cracovio ! Jak dla mnie knurze możesz wrzucać takie statystyki do
końca sezonu.
Pięć meczy rozegranych pod wodzą Wojtka:
Zwycięstwa 4
Remisy 1
Porażki 0
Bramki 7 - 1
Jest źle Panowie :)
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SERCE W PASY Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Piszcie proszę na bierząco bo siedzę w
> Bośni
> > na wczasach i nigdzie nie mogę znaleźć w
> sieci
>
>
> Tekstowa masz na Ekstraklasa net oraz na naszej
> oficjalnej. Samemu mi to tylko zostalo.
Dzięki za info, na iphonie żadne radio nie chciało działać. Najważniejsze, że wygrali
Heh też nie jestem fanem Stawowego ale wy to tylko narzekacie ;) niestety nie mam możliwości oglądania na żywo meczów 2 razy oglądałem w Tv ale zle nie jest. To co gralismy w tamtym sezonie a w tym to zmiana o 180 stopni ;) a co wogóle z Saidim ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)