abonenci Orange moga ogladnac mecz tutaj http://www.orange.pl/telewizja-tu-i-tam.phtml za free
-
-
(GLOS)[3. kolejka] GKS Katowice-CRACOVIA 18 sierpnia 19.45 (sobota)
GKS Katowice - Cracovia, godz: 19:45, sędzia: [b]Łukasz Szczech (Białystok).[/b]
zr.pzpn
Gavriło Princip Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A mi się przypomina taki mecz w Katowicach na
> jesieni 83 r gdzie po remisie 0:0
> tytuł w "Tempie" brzmiał "W roli
> Kordeckiego-Koczwara". Koczwara to nasz bramkarz w
> tamtym czasie.
Przypomniało mi to przyśpiewkę z tych czasów: "Cracovia kochana jest niepokonana, bo ma w swoim składzie Koczwarę Adama"
Eros jeszcze jedna powtórka posta i się pożegnamy
18-tka na mecz z GKS:
Bramkarze: Krzysztof Pilarz, Marcin Skrzeszewski.
Obrońcy: Milos Kosanović, Adam Marciniak, Krzysztof Nykiel, Bojan Puzigaca, Andraż Struna, Mateusz Żytko.
Pomocnicy i napastnicy: Vladimir Boljević, Krzysztof Danielewicz, Bartłomiej Dudzic, Dawid Dynarek, Sebastian Steblecki, Rok Straus, Alexandru Suvorov, Słąwomir Szeliga, Łukasz Zejdler, Bruno Żołądź.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/meczowa_18_na_mecz_z_gks_katowice
Powinno się pisać:Bramkarze,obrońcy i pomocnicy ;) Liczę na spokojne 3pkt.Jeśli tylko wyjdą odpowiednio nastawieni psychicznie to może się zakończyć klęską Katowic.
Ciekawe kto zastąpi Budzika w I składzie. Myślałem, że to będzie ktoś z dwójki Bernhardt/Dąbrowski, a obaj jednak zostali w Krakowie. Teraz pewnie Bojlevic zostanie przesunięty trochę do tyłu.
Bardzo ciezki mecz. Dużo trudniejszy niz z majacym w "d..." PP Zawiszą.
Skąd Wy czerpiecie tyle optymizmu?Co sobie przypomnę jakiś nasz mecz w Katowicach , albo Wojtka w roli faworyta to mnie przerażenie ogarnia.Jestem niemal pewny że nie wygramy , co nie znaczy ze nie chciał bym tego, gdzieś tam jak zwykle jakaś nadzieja się tli.
Panowie byłem na treningu i dawno nie widziałem tak zmotywowanych naszych piłkarzy. Wygrana pewna.
mam spore obawy co do tego meczu, ale zaczynamy marsz do ekstraogorkowej, wiec 3 pkty dzisiaj!
jak nasi będą skoncentrowani w defensywie, to grajki z Katowic mogą się kopać po czołach...
będzie dobrze, wyjść na GKS tak jak na Zawiszę, konsekwentnie grac swoje a na pewno coś wpadnie :)
I to więcej niż raz ;)
na oficjalnym profilu MKS na Facebooku pod typerem wyniku wpisał się niejaki Jan Hosek . Treść wpisu Tylko Pasy !!!!!! :)
sop:
sop://broker.sopcast.com:3912/96702
Liczę dziś wieczór na powtórkę wyniku z Pucharu Polski. Bramki zdobędą Dudzic i Boljevic! :)
niech strzela byle kto,ważne są punkty. Walczymy !
Oj, ale nerwy jeszcze niewiele ponad godzina do meczu. Chciałoby się żeby nasi zaczęli od pewnych trzech punktów, i mam nadzieję że tak będzie. Jakaś nowa rzeczywistość - wygrywamy na wyjezdzie ;) Oby :)
Jak informują PASY.TV na Facebooku: Zaczynamy w składzie: Pilarz - Marciniak, Kosanovic, Żytko, Struna - Danielewicz, Steblecki, Szeliga, Straus, Boljevic - Dudzic
19:45 18.08.2012 GKS KATOWICE-CRACOVIA KRAKÓW
I-Liga w necie Piłka Nożna
http://nafalisportu.cba.pl/viewtopic.php?t=12076&sid=51ae5bb9180b5c1654db5e2161e306e6
Lio Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak informują PASY.TV na Facebooku: Zaczynamy w
> składzie: Pilarz - Marciniak, Kosanovic, Żytko,
> Struna - Danielewicz, Steblecki, Szeliga, Straus,
> Boljevic - Dudzic
Bez niespodzanek jedenstka ulubieńcow z wymuszoną zmianą. Jeszcze 20 min. już czuję cisnienie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)