Dobry mecz i widać że gra bez kompleksów.
-
-
Damian Dąbrowski - witamy w Cracovii!
Bardzo dobry mecz wczoraj.
Oby tak dalej!
Mnie się też wczoraj Dąbrowski podobał. Bardzo dobrze wymieniał się ze stoperami, nie panikował, sprawiał wrażenie starego wygi. Może trochę zbyt mało walki było, porównując go z Arkiem Baranem.
Naprawdę dobry mecz Damiana.
Zaobserwowałem jedynie 1 błąd w drugiej połowie, gdzieś koło 80 minuty, gdzie stracił piłkę i Zawisza miał okazję do szybszego ataku.
Co nie zmienia faktu - fajne zawody!
Dobry mecz chłopaku, grałeś jak profesor. Dołóż troszke więcej walki i będzie elegancko.
Waleczny, ambitny, takiego kogoś było nam trzeba :) Oby tak dalej Damian!
Znam się troszkę na piłeczce i powiem ŚMIAŁO że Dąbrowski Damian ma wielkie papiery na grę!!!
Wczoraj w takim ważnym elektrycznym meczu pokazał się w sposób znakomity.Spokój w jakim się prezentował na tak newralgicznej pozycji kompletnie mi zaimponował.Stawowy musi się troszeczkę zastanowić,ale ten chłopak powinien grać!!!
Stawwy ma teraz zgryz bo chłopak zagrał znakomite zawody i do tej pory kiedy grał nie zawodził .Ten zgryz to 2 piłkarzy w bardzo wysokiej formie na jednej pozycji czyli Szeliga i Dąbrowski.
Wczoraj grał świetnie tego piłkarza koniecznie trzeba wykupić już zimą .
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stawwy ma teraz zgryz bo chłopak zagrał
> znakomite zawody i do tej pory kiedy grał nie
> zawodził .Ten zgryz to 2 piłkarzy w bardzo
> wysokiej formie na jednej pozycji czyli Szeliga i
> Dąbrowski.
>
> Wczoraj grał świetnie tego piłkarza koniecznie
> trzeba wykupić już zimą .
Dobra technika ,trochę lepsza od Szeligi...a już zdecydowanie wczoraj najlepszy młodzieżowiec!
potter - popieram!
Nie sądziłęm ze to kiedykolwiek napiszę - Potter masz rację - w przypadku Dąbrowskiego!
27 dni później
W meczu z Sandecja, po wykorzystaniu 3 zmian, w pewnym momencie Dąbrowski padł w polu karnym rywala. Wydaje mi się, ze zle stanął i skręcił kostkę. Twardy jest gość, bo jakoś się pozbierał bez pomocy lekarza i choć kustykal jeszcze dobre kilka minut, chyba zapomniał o bólu i dograł do konca.
Mam nadzieje, ze tylko "podkrecil kostkę" i nie bedzie pauzował.
A gdy techniczny wyświetlił przy jego zmianie nr 44, myślałem ze dziwniejszego numeru juz nie zobacze.... Do czasu gdy pokazal o ile przedłuży mecz :]
Świetny mecz,oby tak dalej.Gratulacje!!!
perfekcyjny jest
Trzeba go wykupić póki nie ma jeszcze innych ofert czy nie daj Boże okaże sie że nie awansujemy i będzie tak jak z Hoskiem.
jest opcja pierwokupu, nie ma sie o co zbytnio martwic.
kkk_84 Napisał(a):
> jest opcja pierwokupu, nie ma sie o co zbytnio
> martwic.
Tak szczególnie u nas,u Hoska też była .
Perfekcyjny jak perfekcyjny, ale waleczność to ma w sercu. Damian oby tak dalej! :)
piotrek 67 Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jest opcja pierwokupu, nie ma sie o co zbytnio
> > martwic.
>
> Tak szczególnie u nas,u Hoska też była .
wtedy byla inna sytuacja, spadlismy z ligi i z portfela ubylo sporo kasy, wiec nas nie bylo stac
teraz napewno kwota za pierwokup jest mniejsza w granicach na jakie nas stac nawet jak bysmy w 1 lidze zostali, a jesli awansujemy to tej kasy bedzie wiecej wiec tym bardziej bedzie nas stac.
5 dni później
No niestety chłopaku, może powtórzę to co kiedyś napisałem w innym temacie. Ty nie potrafisz grać w piłkę, a już na pewno nie tak, żebyśmy z Tobą w skladzie walczyli o ekstraklasę. Ława czeka i to mam nadzieję na długo.
Dąbrowski gra słabo, Zejdler gra słabo i Steblecki też gra słabo.
Ale wbijcie to sobie w końcu do głowy, że któryś z nich MUSI być na boisku.
No chyba, że wolicie by bronił Skrzeszewski, wtedy przepraszam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)