Do zobaczenia na meczyku
Aż 5 piłkarzy Zawiszy z podstawy z kontuzjami!!! Wygramy :)
-
-
[WIKTORIA] [PP] Zawisza-CRACOVIA 11 sierpnia
Jutro bedzie chwila prawdy. Albo bedzie spektatkularny sukces albo spektakularna porazka. W kazdym badz razie przekonamy sie czy Tiki-Taka ma szanse sprawdzic sie w naszej smutnej I lidze.
Wiadomo jakim składem zagramy?
Kadra na mecz z Zawiszą:
Pilarz, Skrzeszewski, Struna, Żytko, Kosanović, Marciniak, Nykiel, Puzigaca, Szeliga, Budziński, Danielewicz, Żołądź, Straus, Suvorov, Steblecki, Boljević, Rupa, Dudzic.
Przy ustalaniu kadry meczowej trener Wojciech Stawowy nie mógł skorzystać z kontuzjowanego Mariana Jarabicy oraz Edgara Bernhardta i Łukasza Zejdlera , których nie zdołano na czas uprawnić do gry.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Kadra-Cracovii-na-mecz-z-Zawisza-Bydgoszcz
skład na papierze całkiem całkiem ;)
Zawisza zdaje się na inaugurację kogoś nieźle rozjebał, więc będzie ciekawie.
ps. dlaczego Gąsiński został odsunięty od drużyny?
ramsey Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zawisza zdaje się na inaugurację kogoś nieźle
> rozjebał, więc będzie ciekawie.
>
> ps. dlaczego Gąsiński został odsunięty od
> drużyny?
tak rozjebal Sandecje 5-0, z ktora Gornik Walbrzych (II liga) pojechal 4-1 w PP
wiec to 5-0 nie robi jakiegos wielkiego wrazenia.
Ale Sandecja grała u siebie :) a wy nadal w domach ? ja już w BDG !! WSZYSCY NA MECZ
zagramy pewnie:
[color=#FFFFCC]..........................[/color]Pilarz
[color=#FFFFCC]....[/color]Struna - Żytko - Kosanović - Marciniak
Steblecki - Szeliga - Budziński - Danielewicz
[color=#FFFFCC]....................[/color]Boljević - Dudzic
0-4
ale jest cisnienie by zobaczyc silna Cracovie :) i just cant wait
Mam szybkie pytanko - meczyk będzie gdzieś do obejrzenia? Z góry dzięki za info.
http://www.meczyki.pl/
orange sport
Dokładnie, już pisałem że to Sandecja jest tragicznie słaba a nie Zawisza taki mocny. Grają dobrze, ale nie tak, żeby naszych rozwieźć po boisku :) Już się nie mogę doczekać. Kij z Gąsińskim, szkoda że Zejdlera nie ma.
kadra wyglada fajnie co prawda szkoda mi Gąsińskiego i Dynarka bo w pre sezonie pokazali kawał solidnej piłki. Oby krakowska klepa dała rade na ta lige:D Co do słów Wojtka to dzisiaj w bramce mlody Skrzeszewski powinnien stanąc przeciez pilarz opierdalal się przez caly okres przygotowawczy więc mam nadzieje ze nie odpieprzy maniany najpierw obiecanki, rywalizacja,formułki-pierdółki, a pozniej w meczu co innego. 1:2
tylko nie Skrzeszewski to już lepiej koszulke powiesić na poprzeczne. fajny chłopak ale bronić nie potrafi niestety
Gąsiński i Dynarek pokazali kawał solidnej piłki ? Gdzie ? Kiedy ? Serio, bo nie widziałem, a mecze sparingowe oglądnąłem...
Skrzeszewski ? Musi sobie poukładać wszystko w głowie i podciągnąć spodenki.....
Mamy na dzisiaj JEDNEGO bramkarza, bo Gąsiński też powinien pewne rzeczy przemyśleć. Jak by nie było, to do Pasów przyszedł z Bytomia a nie np. z Legii...
Dobry wynik z Zawiszą czyli awans, będzie w/g mnie nieoczekiwanym sukcesem
ramsey Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zawisza zdaje się na inaugurację kogoś nieźle
> rozjebał, więc będzie ciekawie.
>
> ps. dlaczego Gąsiński został odsunięty od
> drużyny?
Podbijam, o co chodzi z Gąsińskim ?
zobaczymy, czy się wyspali ;) Trening przed meczem o 22.00
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Nocny-trening-Cracovii
Ja już na stadionie !! są nasi również. Patrze na składy i Zawisza jednak odpuszcza z obawy na lige nie zagra Masłowski,Daniel Mąka,Abbot,Hermes,Popek,Kaczmarek,Wójcicki,CHałas czyli wiekszosc piłkarzy ktora rozniosła Sandecje !! WYGRAMY
A ja pamiętam, a pamięć ta sprawia mi przykrość, dwa nasze mecze z Zawiszą z czerwca 1964 roku i chyba października 1966. Oba w Krakowie. Pierwszy wyglądał raczej dziwnie, bo był to ostatni mecz tamtego drugoligowego sezonu i przegraliśmy niespodziewanie 0:1. co dało awans Zawiszy do I ligi kosztem Startu Łódź. Pierwszoligowy mecz jesienny z 1966 roku, kiedy my broniliśmy się przed strefą spadkową, mógł spowodować zawał. Cracovia gniotła Zawiszę i była przez około 80 minut prawdziwa obrona Częstochowy. Nie schodziliśmy z połowy wojskowych z Bydgoszczy. Ale w końcówce szybki Pieszko uciekł Chemiczowi, podał do środka i było 0:1. Nasi rzucili się na oślep do przodu i znowu Chemicz puścił Pieszkę. ten wystawił i skoczyło się na 0:2. Dwa wypady, dwie bramki.
boleklolek, kolego drogi. Wiemy że jesteś w Bydgoszczy, napisałeś to już w 439584395 postach. Szacun za wyprawę :)
Ależ mnie ciekawi ten mecz :)
Tutaj musze cie poprawic raz pisałem ze jestem w BDG a teraz ze juz na meczu na estadio jak z IG :) DO BOJU
e: [url=http://www.orange.pl/kid,4000181490,id,4001353216,title,na-zywo,article.html]TRANSMISJA[/url]
Wszędzie ten jeb... piast
ooo "I will follow him" śpiewają :) w oryginale to jest świetny kawałek ;)
Taktyka powinna zakładać jednak strzelanie bramek. Nie chcę zgrzędzić, ale na razie wygląda to na pykanie bez wielkiego sensu wszerz i do tyłu.
mowisz i masz GOOOOOOL
heh nie wierze wlasnym oczom, to sie fajnie oglada, brawo Bartek :)
kto w 13 min poslal to zajebiste podanie do Boljevica? Szeliga?
BRAWO ! :)
Bartek supersnajper :D
O żesz Ty jaka akcja i gol!
tez w to nie wierze ale to byl Szeliga, mi też się to podoba :)
czyzby nikogo w bydgoszczy niebylo Zadnych spiewuw itp
to nasi ? :D
No właśnie nie wierzę, że to faktycznie nasi kopacze.. Niebo a ziemia w porównaniu z tym, co graliśmy niedawno.
tylu pochwał pod adresem naszych nie słyszałem przez cały poprzedni rok.
I to jest to.. Gra ładna i poukładana, fajnie się to ogląda:) i mówię, nawet przy braku awansu w tym roku- zostawić, poskładać, bo ta paka ma przyszłośc;]
u Was też słychać głos przed obrazem ?
Tak jak wam pisalem ze stadionu po skladach jak podali zaraz widzizlem ze oszczedzaja skład na lige .. Na lewa strone wstawili MAKA 92 rocznik 1 mecz jako obronca hahahahaah a tak cale zycie gral na pomocy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)