Kmiecik trzeci sparing ,trzeci gol :) prowadzimy 1-0
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2012\13
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ponoć nie za fajnie jest ze Słaboniem?!???
Co z Damianem? Wstyd się przyznać, ale ostatnio jestem tak zarobiony, że nie jestem na bieżąco.8-)
CHT Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ponoć nie za fajnie jest ze Słaboniem?!???
>
> Co z Damianem? Wstyd się przyznać, ale ostatnio
> jestem tak zarobiony, że nie jestem na
> bieżąco.8-)
No czuje sie trochę jak samotny biało czerwony żagiel na lodowisku :P tfuu na tym forum hokeja Cracovii
nie spoko to żart ,a faktycznie ponoć Śłaboń ma mieć rezonans i puzniej być moze zabieg?? ale jedno pewne dalej nie gra ,a w naszym położeniu to fatalnie !!
po pierwszej tercji 1-1 (strata bramki po hakowaniu Zielińskiego ,grająć w osłabieniu )
CHT Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ponoć nie za fajnie jest ze Słaboniem?!???
>
> Co z Damianem? Wstyd się przyznać, ale ostatnio
> jestem tak zarobiony, że nie jestem na
> bieżąco.8-)
No czuje sie trochę jak samotny biało czerwony żagiel na lodowisku :P tfuu na tym forum hokeja Cracovii
nie spoko to żart ,a faktycznie ponoć Śłaboń ma mieć rezonans i puzniej być moze zabieg?? ale jedno pewne dalej nie gra ,a w naszym położeniu to fatalnie !!
a mamy już remis w sparingu 1-1 Zieliński poszedł na kare za hakowanie !! i strata bramki
narazie 2-2
http://www.onlajny.com/match/index/id/42847
3-2 i dwa gole Kosteckiego
zwycięstwo cieszy, mnie jeszcze to ze nowi strzelają 2 -Kosteckiego i 1-Kmiecika (systematyczny co mecz gol!!)
Biorąc pod uwagę, że ledwo wygrywamy z trzecioligowcem, to mnie to zwycięstwo średnio cieszy.
Zwłaszcza, że wczoraj inny trzecioligowiec wygrał z naszym dzisiejszym trzecioligowcem 6-2. Ciężkie czasy i tyle...
nowa, jak sądzę, definicja ciężkich czasów - walka o pierwszą czwórkę zamiast gwarantowanego w niej miejsca ....
Przynajmniej będzie ciekawie i emocjonująco :)
Nie zawsze można wygrywać... A wynikami teraz ja się nie sugeruję w ogóle, to nie ten czas jeszcze. Co z Damianem?
W ubiegłym sezonie z dziką rozkoszą rozjechał nas Sanok za ostatnie lata upokorzeń a w tym sezonie ostrzą juz sobie zęby Tychy, Jastrzębie i kto wie czy nie Katowice z Oświęcimiem. Żal będzie na to patrzeć.Ale pewnie ze Szwajcarii, Wielickiej, zza szklanej ściany na Siedleckiego inaczej widać.
HC ZUBR Přerov - Cracovia Kraków
Skład nasz taki jak wczoraj( tylko za Kuliga Mrugała) jak na razie prowadzimy po golu Sznotali
po pierwszej tercji prowadzimy 2-0 kolejny gol (czwarty Kmiecika -jak na razie wyborny snajper4 mecze w Cracovii ,cztery gole )
a tu trochę fotek z wczoraj http://www.hcporuba.cz/fotogalerie.asp?zobraz=sezona&kategorie=&foto=14294&slovo=&typ=&sezona=2013&poslano=true#photo
Koniec 4-2 wygrana dwa ostatnie gole L.L.
Jutrzejszy finał z HV Vítkovice Steel będzie gdzieś emitowany??
w formie tekstowej na
http://www.onlajny.com/match/index/id/44234
W Havirovie stary dobry znajomy Potočný sezon 2005-06 grał w Cracovii
ComArch Cracovia Kraków: Radziszewski (Mrugala) ? Sznotala, Besch, Klys, Myjak, Kowalónka A., Noworyta, Witowski, Zielinski ? Laszkiewicz L., Kowalówka S., Laszkiewicz D. ? Chmielewski, Dvořák, Kostecki ? Kmiecik, Rutkowski, Piotrowski ? Zietara, Horowski, Cieslicki.
AZ Havířov: Daneček L. (Matoušek) ? Hartmann, Prokop, Zientek M., Krisl, Hegegy, Vydra, Balčík ? Maruna, Najdek, Daneček J., Sztefek, Potočný, Stránský, Klimša, Haas, Říčka, Pavlas, Mráz, Pechanec.
CO JEST 2 minuty 12 sekund I PRZEGRYWAMY 3-0 ?!?!? strajk czy taka słabość??
Masakra. 0:4 w dziewiątej minucie.
A Hartmann to u nas tez czasem nie gral??
KruszynaKSC Napisał(a):
> A Hartmann to u nas tez czasem nie gral??
teraz gra Werner Hartmann( ur.1989) a u nas był Rysiek i wiek nie ten
Cóż, taka różnica klas, zwłaszcza jak my jesteśmy pewnie zgrani i w rytmie meczowym na 15%...Turniej chyba ogólnie i tak będzie udany...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)