Warto wspomnieć o braku ewidentnego faulu na Jankowskim (nie upieram się przy czerwieni, ale żółtko na pewno). Mecz źle sędziowany, to na pewno. Skandalem, jak dla mnie, jest wybór sędziego. Twierdziłbym tak, nawet gdyby nie popełnił najmniejszego błędu.
-
-
Puchar Polski 2012/2013
farciarz2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dangorka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 3 karny w tym meczu, tym razem dla ległej
> >
> > i 2:1, ruch znowu potrzebuje bramki do awansu
>
> Warto zauważyć, że mecz CWKS - RUCH sędziował
> fanatyczny kibol gts-u T. Musiał (syn wiadomo
> kogo) i wiadomo, że gts był zainteresowany
> zwycięstwem gospodarzy bo dawało mu to awans do
> pucharów nawet jako finalista. Ciekawe czy
> ostatni karny z sufitu dla Legii to tylko jego
> pomylka.
Ciekawe czy karny dla Ruchu to tylko jego pomyłka?!?
Jeżeli jakiś karny był z du.. to właśnie ten
Karny dla Legii ewidentny, mógł deb.. Baszczyński
nie podcinać gościa od tyłu...
Zgodze się, że wybór arbitra niefortunny,
ale z drugiej strony jest to obecnie zdecydowanie
najlepszy sędzia w Polsce, co potwierdziło ponad 80%
zawodników w sondzie c+ po zeszłym sezonie,
co jest dyskredytujace dla pozostałych sędziów!
Dodam do tego jeszcze, że nie mogli na niego głosować
z dwóch krakowskich klubów, bo im nie mógł sędziować...
Mecz klasycznie wydrykowany:
-brak czerwonej kartki dla Jodłowca, gdy Jankowski wychodził sam na sam ze Skabą
-drugi karny z kapelusza dla Legii
-brak rzutu karnego w 94 minucie po zagraniu ręką Kucharczyka.
Jutro pewnie mecz będzie ustawiony. GTS odpuścił mecz w poprzednim sezonie, to teraz Śląsk da im puchary.
to co napiszesz o karnym dla Ruchu? Ewidentny? Prawda? :):):)
Ja Pucharem Polski dawno przestałem się emocjonować. Są to rozgrywki bezczelnie ustawiane pod Legię, Już nawet nie chodzi o sędziowanie, ale o fakt, że w każdym losowaniu Legia dziwnym trafem załapuje się na jednego z najsłabszych potencjalnych przeciwników. Dla mnie wystarczającym argumentem, że w tak ważnym meczu Legia wystawia skład, który trudno nazwać najsilniejszym. oni po prostu wiedzieli, że awansują. Ale grając w 14 na 11 trudno nie awansować.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja Pucharem Polski dawno przestałem się
> emocjonować. Są to rozgrywki bezczelnie
> ustawiane pod Legię, Już nawet nie chodzi o
> sędziowanie, ale o fakt, że w każdym losowaniu
> Legia dziwnym trafem załapuje się na jednego z
> najsłabszych potencjalnych przeciwników. Dla
> mnie wystarczającym argumentem, że w tak ważnym
> meczu Legia wystawia skład, który trudno nazwać
> najsilniejszym. oni po prostu wiedzieli, że
> awansują. Ale grając w 14 na 11 trudno nie
> awansować.
I co ciekawe, pomógł im tym razem fanatyczny pies Musiał, choć oczywiście nie bezinteresownie, bo Wisła też może na tym zyskać......
...
Po 27 minutach Małych Derbów Śląska 1:1
to chyba znaczy, iż ubecja musi 3 strzelić.
jedną już strzelili :(
Jak przy bramce dla parchów Ubecki nie absorbował uwagi bramkarza będąc na spalonym to ja już nie wiem co ten przepis oznacza.
To są jaja, ewidentny spalony przy bramce, ubecki zasłaniał bramkarza, każdy sędzia nie biorący pod uwagę tego co się stało w meczu z ległą odgwizdałby to i nie uznał bramki. IDENTYCZNA sytuacja była przerabiana na kursie sędziowskim (notabene mającym miejsce 200 metrów od stoczni na reymonta), to jest ewidentny absorbowanie uwagi bramkarza (zwróćcie uwagę na odleglosc patrycji od bramkarza i na tą powtórkę zza bramki, bramkarz nie miał prawa dobrze widzieć piłki), żenada...
nie było spalonego, został na dole ekranu zawodnik WKS-u, niestety.
Gts wygra zapewne w ostatnich minutach, po strzale małqeckiego sam na sam. I późniejsze wypowiedzi malinowych że zwisła była lepsza i zabrakło sił na końcówkę. Po takim scenariuszu komisja ligi powinna się tym zająć, bo to będzie legalny przekręt. Później pozostaje liczyć na legię że w finale wygra z nimi.
2:1 to zgoda wyruchała nam sąsiadkę i wybiła europejskie puchary z głowy :D :D :D
nie mów hop, jeszcze ponad pół godziny.
kiedys podobny cud wydarzył się w meczu barażowym z Górnikiem Knurów.
yes yes yes
Nie ma pucharów i nie ma kasiorki :)
Nie jestem pewien czy się cieszyć. Teraz Kulawik nie utrzyma posady. :/ z drugiej strony, jak ma przyjść Smuda, to jestem spokojniejszy.
3:2 dla malinowych
tak mnie już wkur... ten Mila, a tu taka niespodzianka :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)