Następna runda PP jest 26 września. Legia do tego czasu,przy założeniu, że wchodzą do fazy grupowej, nie ma żadnej wolnej środy - oprócz przerw na reprezentację. Czy zgodzą się wtedy zagrać?
-
-
[WIKTORIA] [1. kolejka] Okocimski-CRACOVIA 22 sierpnia 17.00 (sroda)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/cracovia-krakow - w klubie dużo czytają forum, to się może dowiedzą, że wystarczy ściągnąć ze strony PZPN regulamin i się dowiedzieć, że już możemy przekładać mecz z Arką, a nie układać chytre plany :D
No to kur... wesolutko.
Jest jeden plus, może do tego czasu specjaliści z klubu zdążą kupić Zejdlera :)
Nie uśmiecha mi się gra z Arką bez czterech zawodników. Trza przełożyć.
Za Leesior - wie ktos czy sa jeszcze wolne miejsca???
Mecz jest wkoncu o 16 czy 17? bo juz sie pogubilem z tymi terminami, co chwile ktos pisze co innego, to maja przekladac to nie przekladaja, a jak nie przeloza to mecz o 16 nie o 17, ciezkiej kurwicy mozna dostac.
Można zapisać się jeszcze na mecz z Okocimskim, pozostały wolne bilety.
Dzięki za info.
Tylko jak tu się zapisywać, skoro nie wiadomo gdzie i kiedy się mecz odbędzie.
Dzwoniłem przed chwila do PZPN. Oficjalnie decyzja zostanie podjęta za 2 godziny, nieoficjalnie dowiedziałem się że na 99% mecz Okocimski - Cracovia zostanie przełożony (powód: wyższa ranga Pucharu Polski nad I ligą) na 22 sierpnia.
za PasyTV na facebooku.
Są jeszcze wolne bilety ale radzę przyjść dzisiaj znacznie przed otwarciem okienek by być jednym z pierwszych.
Mecz planowany jest na 16.00. Na oficjalnej oraz w tytule wątku jest podana godzina obowiązująca przed zmianą terminu w wyniku decyzji Orange Sport.
Trzeba przyznać że mamy zaje....ste stroje na nowy sezon, potrzeba tylko skutecznej gry i powrót do EKSTRAKLASY.http://d.naszemiasto.pl/k/r/58/b6/5016608a09cfb_o.jpg
Nawet na bilecie mam godzine 17 wiec niezle jaja...
no to po inauguracji , trzeba zespol wyslac na kolejny oboz
http://www.tylkocracovia.pl/index.php/home-2/newsy/219-pilne-odwolane-zapisy-na-mecz-z-okocimskim - odwołane zapisy, przekazujcie dalej!
Z Okocimskim odwolali ... z Arka przekladaja :D mam nadzieje ze chociaz z Katowicami zagramy ( chyba ze ich zlikwiduja ) .. to wtedy Stomil Olsztyn 25 sierpnia :D
PZPN jak zawsze wszystko pod Legie szykuje...
Cóż, sezon pewnie zainaugurujemy w Katowicach, teraz dodatkowo trzeba sparingpartnera znaleźć...
Tyle czekania na mecz i nie dosc ze go nie ma to niewiadomo czy mecz z Areczka tez bedzie. KURWA!!!
To akurat wiadomo. Zostanie przełożony.
Mecz z Areczka musi byc bo jest w moje urodziny i mialem nadzieje ze mi sprawia prezent w postaci wygranej do tego duzo znajmoyh z Gdyni zaproszonych.Mecz musi sie odbyc.
Ivory THC KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz z Areczka musi byc bo jest w moje urodziny i
> mialem nadzieje ze mi sprawia prezent w postaci
> wygranej do tego duzo znajmoyh z Gdyni
> zaproszonych.Mecz musi sie odbyc.
Nie mamy 4 zawodników - chłopie sorry ale Twoje urodziny i zaproszenia dla znajomych z Gdyni nie są ważniejsze od punktów dla nas...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)