SaNtO Napisał(a):
> wyje.. lewandowski i innych pseudo gwiazdroków
> ktorzy wolą umierac za bvb niz naszą Polskę i
> grać tymi, którzy będą płakać z
> podniosłości chwili na hymnie
ale Błaszczykowskiego zostawiamy, czy jak :P
-
-
Kadra PZPN
Że was to jeszcze w ogóle obchodzi... :D
"Waldek King" to nie trener na kadrę, on potrzebuje całorocznej pracy z zespołem. Zdecydowanie nie ma charyzmy na tygodniowe zgrupowania.
Wczoraj wyglądało to słabo, natomiast był to mecz towarzyski. Poczekajmy do spotkań o stawkę. Choć oczywiście złudzeń nie mam, do Brazylii nie pojedziemy. :(
ja zasnąłęm w przerwie, więc dramatu nie widziałem. Ba, byłem pod wrażeniem gry Łukasika z Krychowiakiem. Ten pierwszy grał jak rutyniarz i "ma papiery".
No i jak całe życie mnie irytował tak teraz wybieram Borubara w bramce.
42 dni później
"Reprezentacja" jest coraz bliżej mundialu w Brazylii. 10 minuta Polska 0:2 Ukraina ;)
Ale frajerzy ! :D :D :D Gdzie są te "gwiazdy" z Dortmundu ? :D
Po pierwszej połowie już 1:3 ! :D :D :D :D :D
Nic sie nie stało................;)
Proponuje wystawić Nasze cztery "5" i gwarantuje Wam że tym popaprańcom Rosyi odechce się grania
Nic się nie stało ! W drogerii (żel do włosów) znów potaniało !
Hheheh przynajmniej jesteśmy na bierząco z modą w Niemczech :D
Kurs 8,7 mi wchodzi :)
Gdy usłyszałem ze charkajacy boruc w bramce a sędzia Czech, do tego powszechnie znany fakt ze polski reprezentant nie jest slaby, tylko jest głupi, to wolałem z córka, zona i teściami obejrzeć rodzinke.pl :|
Ważny mecz to jutro z GKS i kolejny w niedziele w Jastrzębiu.
Napisałbym, że Lewandowski jest dzisiaj "hinten", ale tak szczerze, to chyba w ogóle go nie ma :D
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hheheh przynajmniej jesteśmy na bierząco z modą
> w Niemczech :D
No, kurrrrwa w Dortmundzie pojęcia wstydu nie znają. ;)
W dupie to mam - choc z zalem.....Cracovia przynosi mi emocje. Tomek jest w swoim zywiole stracencow - ale plaça dobrze.
Oni też chyba powinni się wybrać przynajmniej na jeden mecz Rudolf Gang, może Tomek wpadnie na taki pomysł
Mentalnie jesteśmy 100 lat za chłopakami z czasów komuny, a tym z pod Grunwaldu to nasz ekipa robi fajki na stojąco
JAK ONI KURRRRWA ŚMIĄ KURRRWA COŚ W OGÓLE WSPOMNIEĆ ŻE W DRUGIEJ POŁOWIE OPADLI Z SIŁ
Nic się nie stało.... :D Jak zawsze 100% zaangażowania, żel na włosach i duża motywacja. Mnie to zresztą obojętne, bo nie obchodzą mnie wyniki reprezentacji. Ale pewnie przegrali znów, bo PZPN nie zapewnił ich rodzinom biletów :D
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Napisałbym, że Lewandowski jest dzisiaj
> "hinten", ale tak szczerze, to chyba w ogóle go
> nie ma :D
hahaha wielki lewy.
A Mandzukic strzelił kolejną bramkę w reprezentacji. Po tym poznaje się napastnika, że nawet w reprezentacji strzela a nie tylko w klubie gdzie każdy potrafi mu świetnie dograć.
To była jakaś porażka co oni dzisiaj pokazali.
No niestety, tak jak myślałem, sympatyczny pan Waldek nie poradził sobie z żelusiami z Dortmundu & Co.
To jednak nie są harpagany z Cichej, które chciały umierać za klub.
Jeśli dziś w googlach-grafice ktoś wpisze hasło "zbity pies" to na pierwszym miejscu powinna pokazać się facjata pana Waldka.
No i te cudowne komentarze. Ukraina zaskoczyła nas, bo po prostu chciała wygrać, a przecież byli tacy słabi, tacy nieskuteczni ah joj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)