Dwie 2
lub 2 w arsenalu i ostatecznie 2x w meczu borussi.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Dzieki wielkie! :)
2 na Arsenalu, 1 w Neapolu :)
X Marslia i 1 Napoli
Arsenal i Napoli :)
Napoli do przerwy prowadzi 1:0 po golu Higuaina , już chyba nikt tam nie pamięta o Cavanim :) Borussia straciła do tej pory Hummelsa(kontuzja) Weiden.. Bramkarza :D (czerwona kartka) i Kloppa ( wyrzucony na trybuny) . Na razie zanosi się na zwycięstwo Napoli ;)
Bardzo fajnie gra to Napoli pod Benitezem.
widze że Chelsea z Mou w gazie :D
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 2 na Arsenalu, 1 w Neapolu :)
brAWo :) nie spodziewalem sie ze ta beznadziejna borussia zagra tak slabo.
Co do chelsea - juz przy meczu Bayernu mowilem, ze przegrac z tak slaba druzyna byloby wstyd. I to sie potwierdza. Everton? Basel?... Poczekajmy na konfrontacje z lepszymi druzynami, mam nadzieje ze te ciolki na czele z najwiekszym chamem wszechczasow skoncza przygode z LM jak najszybciej.
Pięknie Napoli przejechało się po Małyszach ;)
To było przecież oczywiste, że Napoli wygra :P
cieszą wygrane Basel , Atletico Madryt i oczywiście Napoli , szkoda że przegrał Celtic
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo fajnie gra to Napoli pod Benitezem.
Napoli gra bardzo fajną piłkę już conajmniej od czterech lat :)
Fajnie wygląda stadion Apollonu na Cyprze. Cały w greckie flagi:-) śpiewają całkiem całkiem i myślę że wielką nie będzie tak dobrze słyszała jak dziś w Rzymie.
a Lazio wlasnie wbilo bramke legii :)
Żygać mi się chce od zachwytów spikerów nad grą Legii, albo jestem przewrażliwiony. Dwudziesta sekunda meczu, a któryś ze spikerów mówi: "Legia się nie cofnęła, to naprawdę cieszy" (cytat z głowy, powiedział coś w tym rodzaju).
I bardzo dobrze. Nienawidzę tego tworu. Życzę im jak najszybszego odpadniecia z le.
Co do cweLki to cały czas żałuję tej przegranej z nimi, Nasi piłkarze bardziej powinni w siebie wierzyć, CWKS był do ogrania, takie jest moje zdanie.
...A robienie z Koseckiego wschodzącej gwiazdy polskiej piłki to dla mnie śmiech na sali.
Kosecki poza szybkością nie ma niczego.
Z niego taka gwiazda jak z patrycja. Posłuchaj teraz płaczu panów z c +:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)