szkoda Jamiego bo dobrze się po nim jeździło ostatnio naszym. no ale cóż..
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Co ciekawe, Carraghrer w ponad 500 meczach w Premiership zdobył zaledwie 14 goli. Co więcej, 11 z nich samobójczych:)
ATLETICO!!!!!!
Bravo Atletico, nic mnie tak nie cieszy jak zwycięstwo tych mniej popularnych i utytułowanych nad komercyjnym ścierwem.
hash Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co ciekawe, Carraghrer w ponad 500 meczach w
> Premiership zdobył zaledwie 14 goli. Co więcej,
> 11 z nich samobójczych:)
to dobre :)
Pasy z Madrytu... piękny mecz.
ps. pamiętacie flagę łączoną Cracovia/Atletico?
cudownie brawo atletico i brawo wiesniaki dzisiaj tez :) fajny dzien :)
Czyzby Fakt mial pewne informacje?
Final Ligi Europejskiej w Warszawie:
http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Final-Ligi-Europy-w-Warszawie,wid,15663354,wiadomosc.html
4 dni później
Oj dzieje sie ! bebny i piesn na ustach fanow Borussi D.Wlasnie konwoj kibicow w asyscie Metropolitan Police i Polizei Niemieckiej minol nasz balkony .
Oj tylu kibicow sie nie spodziewalem - szal !
I cisza zapanowała w spikerce TVP. 82 % polactwa zapłakało i oblało się tyskim
ARJEEEEEEEEEN!
chwalić Pana, że Borussia nie wygrała, bo miłość do Dortmundu zostałaby przez media zadekretowana odgórnie.
w pierwszej połowie meczyk ekstra, w drugiej paradoksalnie, mimo bramek, słabszy. ale ogólnie jestem bardzo ukontentowany. zarówno wynikiem, jak i samym widowiskiem.
co ciekawe, szósty sezon z rzędu LM wygrywa albo Barca, albo ten, który ja pokonał w półfinale.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582682218429317&set=a.210792262284983.60014.138682856162591&type=1&ref=nf
Cudowny wynik, mamy nowego króla piłkarskiej Europy. Tyle lat prób i wreszcie jest zwycięstwo. Miałem podwójną radość: po latach od pamiętnego finału z MU triumf przyszedł w starciu z ulubioną drużyną całej januszowatej Polski. Ich miny po bramce Arjena - niepowtarzalne :)
Szkoda, że Guardiola raczej zepsuje tę drużynę, to jest za trudna liga żeby grać w niej Barcelonę, a podejrzewam, że Guardiola nie zna innej taktyki ;)
Dziś rano w jakiejś tv śniadaniowej (chyba TVP3) prowadząca dziennikarka miała rozmowę z dwoma paniami, coś w deseń "matka, Polka, feministka". Rozmowę zaczęła od pytania, jak panie się czują po wczorajszym meczu.(!!!)
Mina zaproszonych pań bezcenna :D:D:D
w Monaco kompletują niezłą ekipę. Falcao, Valdez i koledzy tego pierwszego z czasów gry w Porto: Rodriguez i Mouthinho.
Falcao nie jest w Monaco.
Crystal Palace po latach nieobecnosci zagra znowu w PL :)
A Neymar pilkarzem Barcelony.
za jakieś chore pieniądze, obciążona kryzysem Hiszpania daje po garach z wyrzycuaniem dzisiątek milionow euro na pilkarzy, którzy (jak pokazal ten sezon) nie dają gwarancji na finał LM
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)