chyba Bayer nie Bayern.
Bayern to już dAWno zdobył mistrzostwo Niemiec.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
A Balotelli sie spłaca :)
i cieszy to fana Kupczentusu :D?
Milan nie jest zagrożeniem więc cieszy :)
Borussie ładnie się oglądało, Lewandowski klasa światowa. Milik wszedł i chyba w ogóle nie powąchał piłki. Cieszy natomiast że w pewnym momencie na boisku było 5 reprezentantów, z czego 4 zagrało na prawdę bardzo dobrze:)
tak tak .. o to mi chodziło :) ale zawsze mam z tym problem i pisze nie tak jak potrzeba ;)
8 dni później
Celtic, pomimo, że zagrał świetny mecz przegrał 0:3. Juventus miał 3 okazje :(
Juventus jako pierwszy wywalczył awans. Coś czuje, że LM w tym sezonie zostanie w rodzinie :)
btw takie cuś znalazłem :D
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/529864_478029955588751_1217303888_n.jpg[/img]
Mecz w Doniecku nudny, ale obydwie brameczki Szachtara eleganckie.
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz w Doniecku nudny, ale obydwie brameczki
> Szachtara eleganckie.
nudny? nie bądź smieszny. zajebisty mecz!
Chciałbym częściej takie nudne mecze oglądać
i ja tez chce :) Szachtar ma niezly sklad - w rewanzu nie bedzie miala lekko Borussia.
Najbardziej mnie wku&?%al Ulatowski- ale to juz norma. Najwiekszy teoretyk trenerski w Polsce psia mac.
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i ja tez chce :) Szachtar ma niezly sklad - w
> rewanzu nie bedzie miala lekko Borussia.
> Najbardziej mnie wku&?%al Ulatowski- ale to juz
> norma. Najwiekszy teoretyk trenerski w Polsce psia
> mac.
jak nie urok to sraczka. ucieszyłem się, że nie ma Szpakowskiego a tu Ulatowski...
Serio tak Wam się podobało? Nie wiem, może się dziadzieję, ale po tej fazie rozgrywek spodziewałem się więcej - w przerwach między golami. Ligowych potyczek Szachtaru nie śledzę, Borussię oglądałem ostatni raz w meczu z Bayerem i odnosząc się do tamtego meczu naprawdę ostrzyłem sobie zęby na dzisiaj. Nie wiem, mi tam ciężko było utrzymać koncentrację.
Mecz Borussi słaby. W telewizorze miałem włączony właśnie ten mecz, a w komputerze Real - MU i jednak częściej patrzyłem w stronę komputera bo w telewizji nic się nie działo poza golami i ze 2 sytuacjami. Zresztą to było oczywiste, że tak będzie i tylko temu, że w tvp pracują debile zawdzięczamy to, że tak słaby mecz szedł w tv. Nawet gdzieś na Łotwie woleli Real z MU tylko u nas musiała iść Borussia bo w końcu tam gra 3 Polaków (ale kompleksy muszą mieć ludzie, którzy wybrali ten mecz).
To nie są kompleksy decydentów z TVP tylko tak im wyszło pewnie z badania opinii. Janusze całego kraju chcą oglądać Borussię, podczas gdy mecz MU - Real ich nie interesuje, bo nie ma tam "polskich akcentów". Jak Polacy nie będą już grać w Dortmundzie to wtedy wszyscy wąsaci fani "polskich piłkarzy" przerzucą się na inną drużynę :)
;) http://img.myepicwall.com/i/2013/02/d0d87337c67a387ab88ceea597f57a68.jpg?1360687150
prawdziwe puchary ruszają dzis :)
Viktoria Pilzno pojechała z Napoli trzy do zera na wyjeździe. Niesamowity jest ten klubik :)
Inna sprawa - rozumiem, że Włosi nie podchodzą z powagą do LE, ale są chyba pewne granice przyzwoitości.
Viktoria to kolejne objawienie - to nie przypadek
Obserwuje ich mecze od poczatku pucharow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)