chyba Bayer nie Bayern.
Bayern to już dAWno zdobył mistrzostwo Niemiec.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
A Balotelli sie spłaca :)
i cieszy to fana Kupczentusu :D?
Milan nie jest zagrożeniem więc cieszy :)
Borussie ładnie się oglądało, Lewandowski klasa światowa. Milik wszedł i chyba w ogóle nie powąchał piłki. Cieszy natomiast że w pewnym momencie na boisku było 5 reprezentantów, z czego 4 zagrało na prawdę bardzo dobrze:)
tak tak .. o to mi chodziło :) ale zawsze mam z tym problem i pisze nie tak jak potrzeba ;)
8 dni później
Celtic, pomimo, że zagrał świetny mecz przegrał 0:3. Juventus miał 3 okazje :(
Juventus jako pierwszy wywalczył awans. Coś czuje, że LM w tym sezonie zostanie w rodzinie :)
btw takie cuś znalazłem :D
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/529864_478029955588751_1217303888_n.jpg[/img]
Mecz w Doniecku nudny, ale obydwie brameczki Szachtara eleganckie.
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz w Doniecku nudny, ale obydwie brameczki
> Szachtara eleganckie.
nudny? nie bądź smieszny. zajebisty mecz!
Chciałbym częściej takie nudne mecze oglądać
i ja tez chce :) Szachtar ma niezly sklad - w rewanzu nie bedzie miala lekko Borussia.
Najbardziej mnie wku&?%al Ulatowski- ale to juz norma. Najwiekszy teoretyk trenerski w Polsce psia mac.
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i ja tez chce :) Szachtar ma niezly sklad - w
> rewanzu nie bedzie miala lekko Borussia.
> Najbardziej mnie wku&?%al Ulatowski- ale to juz
> norma. Najwiekszy teoretyk trenerski w Polsce psia
> mac.
jak nie urok to sraczka. ucieszyłem się, że nie ma Szpakowskiego a tu Ulatowski...
Serio tak Wam się podobało? Nie wiem, może się dziadzieję, ale po tej fazie rozgrywek spodziewałem się więcej - w przerwach między golami. Ligowych potyczek Szachtaru nie śledzę, Borussię oglądałem ostatni raz w meczu z Bayerem i odnosząc się do tamtego meczu naprawdę ostrzyłem sobie zęby na dzisiaj. Nie wiem, mi tam ciężko było utrzymać koncentrację.
Mecz Borussi słaby. W telewizorze miałem włączony właśnie ten mecz, a w komputerze Real - MU i jednak częściej patrzyłem w stronę komputera bo w telewizji nic się nie działo poza golami i ze 2 sytuacjami. Zresztą to było oczywiste, że tak będzie i tylko temu, że w tvp pracują debile zawdzięczamy to, że tak słaby mecz szedł w tv. Nawet gdzieś na Łotwie woleli Real z MU tylko u nas musiała iść Borussia bo w końcu tam gra 3 Polaków (ale kompleksy muszą mieć ludzie, którzy wybrali ten mecz).
To nie są kompleksy decydentów z TVP tylko tak im wyszło pewnie z badania opinii. Janusze całego kraju chcą oglądać Borussię, podczas gdy mecz MU - Real ich nie interesuje, bo nie ma tam "polskich akcentów". Jak Polacy nie będą już grać w Dortmundzie to wtedy wszyscy wąsaci fani "polskich piłkarzy" przerzucą się na inną drużynę :)
;) http://img.myepicwall.com/i/2013/02/d0d87337c67a387ab88ceea597f57a68.jpg?1360687150
prawdziwe puchary ruszają dzis :)
Viktoria Pilzno pojechała z Napoli trzy do zera na wyjeździe. Niesamowity jest ten klubik :)
Inna sprawa - rozumiem, że Włosi nie podchodzą z powagą do LE, ale są chyba pewne granice przyzwoitości.
Viktoria to kolejne objawienie - to nie przypadek
Obserwuje ich mecze od poczatku pucharow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (2)