West Ham - Southampton 4:1 :)
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Chelsea Juve do przodu wszystko zgodnie z planem
Santuś,łod hapynd ? :D
Szachtar jedną nogą w fazie pucharowej ;). Szkoda że Juve zremisował bo liczę że to Chelsea odpadnie z tej grupy.
Szachtar to nie moje klimaty zupełnie, ale ktokolwiek by nie wygrał ze smerfami temu szczerze pogratuluję. Cała Europa przeciw Abramowiczowi! :)
No, sypnęło dziś niespodziankami w LM-Ajax, Schalke, Borussia. Swoją drogą nie rozumiem aż tak słabej postawy City,
niby to ich dopiero drugi występ w LM, ale zarówno trener jak i zawodnicy mają doświadczenia z innych klubów z gry w pucharach.Malaga gra pierwszy raz w tych rozgrywkach a napier...a aż miło.
runkle wydaje mi się że w City wszyscy za wyjątkiem Silvy gra pod siebie. Ta drużyna to zlepek egonajemników.
wypadek przy pracy
a siti jest smieszne i tyle
W niedziele popłyną łzy kibiców junajtet
jemy gts w niedziele :) i cant wait :) cała piłkarska Europa powinna być z nami
jesteśmy z wami !!!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wypadek przy pracy
>
> a siti jest smieszne i tyle
Mam Ci przypomnieć kiedy ostatni raz tak pisałeś? :)
nie trzeba :)
Arsenal dzis dramatycznie bezplciowy i nudny, nie wiem co im sie od paru meczy dzieje, ale bramka na 1-0 z QPR do zobaczenia, komedia :)
Wtopa z Wigan 2-1! Teraz zbliza sie morderczy listopad dla WHU.
Jesli ugraja 4 punkty we wspomnianym miesiacu bedzie dobrze.
Feyenoord-Ajax 0:1 12min :)
Liverpool kolejny raz przekręcony, prawidłowa bramka Suareza na 3:2.
A Smerfy po 12 min 0-2 z Mułami
EDIT: 2-1, Piekny strzal Maty.
Chelsea też przekręcona. W Premier League poziom sędziowania jest podobny jak w naszej Ekstraklasie.
jak nie lubię Chelsea to TO JEST KURWA SKANDAL!!!
Platini jebaj się na ryj!!! POWTÓRKI WIDEO TERAZ!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)