... a nie United czy Liverpool?
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
https://www.facebook.com/share/r/vyHM3NLafTQTDqNG/
czyli kupił mecz.. szkoda
[quote]#post1619756 ... No to nadzieja w WHU Kruszynko ;)...[/quote]
5 w plecy... nie ma szans na cokolwiek ze WHU sie postawi... spasc z 9 miejsca nie spadna ... ani nie awansuja wyzej... takze mecz typu odbebnic i tyle... szczerze to sie boje ze moze byc wiecej niz 5 w plecy...
St. Pauli wraca do Bundesligi
A to przypadkiem nie są lewuchy?
[quote]#post1619846 A to przypadkiem nie są lewuchy?[/quote]
Oj i to mocno....
Skrót wczorajszego drugiego meczu półfinału baraży Leeds - Norwich:
https://youtu.be/Qn2FcsCYHiI?si=MAnPbEBWT44Y6tly
Na skrócie widać też kibiców śpiewających "Marching on together". Gdy byłem w lutym w Leeds mój chrześniak uczył mnie tego hymnu 😉
@Hrabia#3138 Cieszę się, że Pawie wracają tam, gdzie ich należyte miejsce, czyli do PL. Za te emocje dostarczane przez ich ekipę sprzed ponad dwóch dekad zawsze będę patrzył na nich przychylnym okiem
@RZ1975#42459
Ale jeszcze nie wracają...
Póki co są w finale baraży.
[quote]#post1619947 @RZ1975#42459
Ale jeszcze nie wracają...
Póki co są w finale baraży.[/quote]
Fakt, pospieszyłem się
Finał baraży odbędzie się 26 maja. Leeds zmierzy się z kimś z pary Southampton - West Bromwich.
jeśli mowa o powrotach to wracamy do Europy. cieszycie się? teraz od finału FA zależy do jakiego pucharku. co ma być to będzie. ja bym wolał LKE dorzucić do gabloty, ale rozumiem że wygranie LE jest najkrótszą drogą do LM i w pełni to też zaakceptuję. dlatego trochę będę trzymał kciuki za angielski gts, z obrzydzeniem ale zrobię to
6 mistrzostwo Guardioli w City, pierwszy w historii z czterema tytułami z rzędu. Szef.
SaNtO, napisz coś proszę o "łysym błaźnie" :)
Ja napiszę, gość to w sumie symbol degrengolady współczesnego futbolu, tego jak swoisty monopol niszczy piłkę. Ale ta sprawa już się zamknęła w zeszłym sezonie jak w końcu po latach się doczołgali do tego zwycięstwa w LM.
Szacun dla Crystal Palace, zaserwowali swoim fanom kolejną wielką frajdę w meczu domowym.
- Edytowany
Nie no jasne degrengolada…
Jak Chelsea skupowało wszystkich na rynku to nie była degrengolada, jak Real kupował same gwiazdy na kredyt to nie była degrengolada, jak wcześniej włoskie kluby kupowały na potęgę za chore kwoty i jeszcze grały u buków to wszystko było ok
Problemem jest dopiero jak przez lata gnębiony przez czerwone kurwy z united klub ma potężnego sponsora i wygrywa kupując wcale nieoczywistych piłkarzy
To jest symbol degrengolady sorry ja wiem że to jest ogólnie bekowy temat ale już mnie drażni takie podejście
- Edytowany
Ale przecież jedynym argumentem przeciwników City jest pierdo*enie o hajsie i tym podobnych kwestiach.
O ile początkowo troszkę mogło to irytować, tak po czasie i sytuacji w światowym futbolu najzwyczajniej to śmieszy i wzbudza jedynie uśmiech politowania :)
- Edytowany
Strasznie płaczecie, dla mnie City dopełniło tej czary degrengolady piłki i ją przepełniło.
No i to śmieszne doczołganie się w końcu do triumfu w LM, małe pocieszenie, że PSG się regularnie zesrywało.
Nigdy wcześniej nie było tak rzucającej się w oczy hegemonii pieniądza, chorego totalnie.
To, że teraz City na świeczniku (z iloma qrwa zarzutami finasowymi? a jebią jakieś biedne Evertony i Foresty) to tylko pech Karvin dla ciebie.
Ja do City jako City nic nie mam, PSG tez kiedyś kibicowałem (Ginola, Weah) - jak się coś zmieni w piłce to mi przejdzie ;)
Ale chodzi o to właśnie że to nie jest hegemonia pieniądza:
https://www.transfermarkt.pl/statistik/transferrekorde
tu masz najdroższe transfery - w pierwszej 50 najdroższych transferów są 4 transfery City - i to wcale nie najwyższe PSG, Barcelona, Real Madryt, Chelsea, Juventus, a nawet chujki z MU wydają więcej, a jakby ustawić to w kontekście kwot które były "wysokie" w innych czasach to czasy prania brudnych petrorubli w Chelsea czy szaleństwa na kredyt w Madrycie byłyby niedoścignione
już kiedyś udowodniłem, że Chelsea w bilansie jest ok a siti dużo na minusie. to zupełnie inna sprawa. oni tam piorą kasę i leci taka lewizna że szok. gdyby to nie było siti tylko inny Everton to by klub zaorali już do spodu przy poziomie wałków które tam idą.
to nie ma nic wspólnego z futbolem. Guardiola musiał miliard wydać żeby wygrać ligę mistrzów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)