[quote]#post1585318 Chelsea pości nadal. Chyba nie lubią Maurizio i grają na zwolnienie.[/quote]
Caicedo wejście smoka. Do ideału brakowało jedynie swojaka i czerwa.
Swoją drogą, Toffees też się popisali.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Toffees w tym sezonie powalczą o spadek tym razem skutecznie. Trzeci raz z rzędu się nie przyfarci. Inauguracja nowego stadionu będzie w Championship.
West Ham goli ogórów az milo... widac ze stabilnosc procentuje a nie zakupy jak na Rybitwach skrzynkami....
Do spadku... Luton i Everton pewniaki...
I ktoa z trojki Sheffield,Wisienki( Bournemouth) Burnley.... choc Burnley wyglada najsolidniej...
Ciekawe z tym spadkiem. IMO Luton i Sheffield nie uratuje nic. Nawet w ostatnim meczu z Forest widać było różnicę klasy w sposobie gry, jakości etc. Tam była wręcz przepaść, której suchy wynik (2:1 dla Nottingham) nie oddaje.
Nie mam pojęcia kto spadnie jako trzeci. Logika by faktycznie mówiła Everton, bo ile razy można oszukać przeznaczenie, skład cały czas syfiasty, teraz wyglądało znowu na poważną kontuzję DCLa, a jak Dyche ich nie uratuje to autentycznie nie wiem kto inny, ale....
...ale nawet pomimo tego ,że w Bournemouth jest Iraola, to dalej jest to Bournemouth. Fulham będzie dużo słabsze niż w zeszłym sezonie ale raczej nie na tyle słabe żeby się spierdolić z ligi, chociaż... Wolves z United wyglądali dobrze, do pewnego momentu z Brighton również ale potem jebło...
[quote]#post1585248 Leicester 3 wygrane w 3 pierwszych meczach Premiership. Może wrócą po roku co się rzadko zdarza.[/quote]
Mają nasze włoskie złoto na kierownicy więc to oczywiste że zrobią awans.
My dzisiaj przegraliśmy przypadkiem bo dopiero się zbieramy po kontuzji Jamesa. Maurycy też potrzebuje trochę czasu by sobie zdać sprawę z tego, że niektórzy nie mogą grać.
Będzie lepiej
London is claret and blue. WHU Chelsea 3:1
Na pewno będzie lepiej, trudno żeby było gorzej ;)
4 dni później
Dziś Luton Town ma szansę na pierwsze zwycięstwo w najwyższej klasie rozgrywkowej od 25 Kwietnia 1992 roku kiedy to pokonali Aston Villa.
Do boju Luton !
Ciekawostka 😉
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-08/fb-img-1693042782975-jpg-35923416.jpg[/img]
- Edytowany
Szkoda Luton.... gdyby nie ten zawodnik z Manchesteru City....
P.s. Leicester z 4 zwycięstwem w 4 meczu Premiership.
P.s. 2 Santo czy mógłbyś rozwinąć tę wypowiedź:
"Mają nasze włoskie złoto na kierownicy więc to oczywiste że zrobią awans."
Kiedy ten trener miał jakikolwiek związek z Chelsea?
Zaskakująco dobry pocztek Mlotow w nowym sezonie.. i naprawde fajna gra... Ward Prowse wszedl do skladu jak w maslo...
Teraz doszedl Kudus z Ajaxu.. Ofensywa West Hamu wyglada naprawde fajnie!!!
Faktycznie fajny start Młotów ;)
U Kanonierów pierwsza strata punktów. hmm. Kibicie psioczą, że Arteta się pogubił, miesza z pozycjami żeby na siłę stawiać na Haverzta. Pewnie się trzeba uzbroić w cierpliwość.
Nie wiem, ciągle mnie nie ciągnie do oglądania kopanej, więc nie oglądam.
Że dodam zwycięstwo Liverpoolu na wyjeżdzie z Newcastle, do tego w liczebnym osłabieniu .
Wczoraj Guardiola (co prawda nieobecny na ławce) odniósł 200 zwycięstwo w Premier League. Potrzebował do tego 269 spotkań. Kosmos.
Dla porównania - Ferguson dwusetną wygraną osiągnął w swoim 322 meczu, a Mourinho w 326.
[quote]#post1586107 Szkoda Luton.... gdyby nie ten zawodnik z Manchesteru City....
P.s. Leicester z 4 zwycięstwem w 4 meczu Premiership.
P.s. 2 Santo czy mógłbyś rozwinąć tę wypowiedź:
"Mają nasze włoskie złoto na kierownicy więc to oczywiste że zrobią awans."
Kiedy ten trener miał jakikolwiek związek z Chelsea?[/quote]
Chodzi o złote dziecko włoskiej piłki. Na kierownicy czyli na rozegraniu. Casadei (bramką na 2-1 w debiucie z Cardiff)
No nie rozszyfrowałem że o Niego Ci chodzi. Zagrał w 2 z 4 meczy strzelając jedną bramkę, no coś tam dołożył.
Rozlosowano faze grupowa LM:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-08/f439vtqwgaa-6ck-jpg-43787651.jpg[/img]
A gdzie Chelsea? Nie mogę znaleźć w tych grupach.
The Blues słabo widoczni na niebieskim tle.
Teoretycznie Raków mógłby się teraz szykować na mecze z Galatasaray, Manchesterem United i Bayernem W Sosnowcu. Mają czego żałować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)