Jestem za. Po dwakroc :)
-
-
Jak teraz możemy wesprzeć KLUB, pomysły , propozycje, akcje - TYLKO merytoryczne wpisy. Za ględzenie, off-topy itp. BAN!
Fajnie by było (chociaż może to nie jest odpowiedni wątek) jakby powstała flaga z podobizną papieża oraz napis "Cracovia Pany". Albo flaga z datami zdobycia przez Cracovię mistrzostw Polski :)
27 dni później
Flaga z Janem Pawłem II jak najbardziej za.
Może dajmy już święty spokój papieżowi.
No to może flaga z wizerunkiem marszałka Piłsudskiego i napisem "Cracovia nauczyła mnie miłości do sportu". Co Wy na to?
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to może flaga z wizerunkiem marszałka
> Piłsudskiego i napisem "Cracovia nauczyła mnie
> miłości do sportu". Co Wy na to?
To zadeklaruj konkretną wpłatę i robimy.:D
Flagi są ok, ale może inna akcja - przyprowadź dziecko na mecz Cracovii
Wymaga jedynie poświęcenia czyli biletu/karnetu do sektora rodzinnego
Akcja zapełniania sektora rodzinnego dzićmi moim zdaniem lepiej może pomóc klubowi
Tak BTW czemu koszulka nie pojawia się już na meczach?
Najważniejszy postulat jaki pojawił się w tym temacie to powrót napisu 'Cracovia Pany'. Poczynione zostały jakieś działania?
Tak.
Potter z kkk 84 idą jutro kupić puszkę farby,
a malował będzie krak06 z Chwostkiem.:D
jestem za napisem, ale powinniśmy go namalować wszyscy wspólnie odbijając na ścianie własne dłonie
21 dni później
nie wiem czy to najlepszy temat ale mam wniosek. mianowicie sprawa rozchodzi się o bilety. właściwie to ich wygląd. gdybym miał dzisiaj 10 lat i zaczął kolekcjonować bilety to bym załamał ręce. kiedyś bilet to był skarb a jak mieliśmy karnety to zostawaliśmy po meczu szukać czy ktoś nie wyrzucił pod ławką by coś dołożyć do kolekcji. każdy był inny a wiele z nich naprawde wyjątkowe jak chociażby te bilety z historią.
ja wiem, że obecnie mamy tą pieprzoną maszynkę ale jeśli nie da się jej udoskonalić by mogła drukować inne fajne bilety to powinno się do tego z drukarki dodawać specjalny tradycyjny by było co włożyć do segregatora. mi się obecne bilety walają po różnych miejscach a ten bilet z wygranych derbów powieszony w antyramie na ścianie - co się tu dużo oszukiwać nie robi takiego wrażenia jak mógłby
czas sięgnąć do korzeni
No całkowicie się z tym zgadzam, obecne "bilety" powinny pełnić funkcję paragonu, ale oprócz tego osobno drukowałoby się wejściówki. Jak popatrzyłem na bilet na mecz z Okocimskim to sobie o tej kwestii przypomniałem (Santo pewnie podobnie).
A bilety na mecz z Okocimskim to przypadkiem nie oni odpowiadają jako gospodarz ?
Santo bardzo słuszna uwaga! 100% poparcia!
A ja uważam, że drukowanie biletów dla garstki kolekcjonerów to przesada. Natomiast wróciłbym do programów meczowych.
Osobiście jestem chomikiem i większość biletów i wszystkie karnety na mecze Cracovii, które kupiłem, przez sentyment przechowuję, ale nie boli mnie, że teraz już ich nie mam. Natomiast pamiątkowy program, nawet okrojony do formatu +/- biletu na mecz z Okocimskim rozdawany chętnym (np. przez dziewczyny zbierające na oprawy?) to było by coś.
No tak, pamiętam że za czasów doktora brody programy meczowe były całkiem fajne :)
obowiązkowa lektura przed wybiegnięciem piłkarzy na rozgrzewkę :)
myślę że warto by wrócić do ich dystrybucji bo gazetki meczowe pojawiające się raz na czas to ciut za mało...
a bedziecie placic za program meczowy ?
kkk_84 Napisał(a):
> a bedziecie placic za program meczowy ?
porąbało Cię?
muszą być za darmo :P
kkk_84 Napisał(a):
Krystian, niech stracę, tego złocisza czy dwa mogę zabulić co 2 tygodnie :P
kkk_84 Napisał(a):
a wtedy były płatne? bo jakoś sobie nie przypominam
co do biletów to 100% poparcia, sam mam (jeśli nie zgubiłem) ich z 50 i w sumie to mogę komuś oddać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)