Tak jak powoli wprowadzał wiosną 2004 r. Drumlaka, którego wpuścił pierwszy raz tylko na 15 minut, dopiero w meczu z Jagą 18 kwietnia. Przedtem Drumlak jeździł na mecze (np. do Chorzowa) autokarem jako widz. A Świerczewskiego np w ogóle nie wpuścił.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
taki przykłąd z innego podwórka
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,title,Lechia-rozwiazala-kontrakt-z-Pozniakiem,wid,14839332,wiadomosc.html
pamiętam, jak o tym wtedy b.młodym kopaczu było głośno. Zapłacili sporo, a tu wtopa. Jak widać po przykładzie, nie każdy transfer b.zdolnego młodego zawodnika musi wypalić.
Krzywicki na testach w Puszczy Niepołomice,może to oznaczać że trafi do nas jeszcze jakiś napastnik.
Według mnie oznacza to po prostu, że Krzywicki się nie nadał i będziemy grać Bernhardtem lub Boljeviciem z przodu.
Nowego napastnika bym już nie wypatrywał bo nie jest on niezbędny a co więcej nie jest potrzebny.
Priorytetem jest doprowadzenie sprawy Hoska do udanego finiszu ;)
A Co z testowanym Japończykiem? jest jakieś info odnośnie jego osoby czy zostaje czy już wyjechał?
"...Nowego pracodawcy nie może też znaleźć były młodzieżowy reprezentant Polski Bartosz Flisz. Napastnik, który grał ostatnio w Arce miał zostać w Gdyni, ale działacze pierwszoligowca ostatecznie zrezygnowali z takiego rozwiązania. Pojawiła się opcja, że Flis zagra w Cracovii. Miał kosztować 160 tysięcy złotych. - Też nic z tego nie wyszło. Flis trenuje na Cichej. Na razie wielkich szans na grę w pierwszej drużynie nie ma, więc dalej szukamy dla niego nowego klubu..."
sport.pl
Ponoć obiecujący zawodnik. Ciekawe czy jego temat się ciągle w klubie przewija?
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z certyfikatami Zejdlera i Bernhardta? Na GKS Ci piłkarze powinni być zgłoszeni, tym bardziej, że w tym meczu nie będzie Budzika.
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z
> certyfikatami Zejdlera i Bernhardta? Na GKS Ci
> piłkarze powinni być zgłoszeni, tym bardziej,
> że w tym meczu nie będzie Budzika.
Z tego co mowił Stawowy to z Gieksą już mają być na 100%.
http://www.90minut.pl/news/194/news1948190-Jakub-Wilk-moze-odejsc-z-Lecha.html
Jakub Wilk do wzięcia. Było by to duuuże wzmocnienie.
Wilka bym Widzial w 100% u nas :) z jednej strony Suvorow z drugiej Wilk i byloby cacy :)
Raczej wątpie czy by chciał grać w 1 lidze:/ Na brak ofert z eKSTRAKLASY napewno nie bedzie narzekał.
A według mnie nic nigdy nie pokazał. Nie chcę go u nas ,wolę Dudzica.
wg Wilk to taki Nowak jeździec bez głowy - zadne wzmocnienie
Z Wilkiem sa problemy poza boiskowe odpada!
Jestem jak najbardziej na NIE!Piłkarsko mi nie pasuje i w ogóle go nie lubię :D
Pomocników to my mamy.
Nam potrzeba STOPERA i to stopera lepszego niż Żytko/Kosanovic. Jak tego nie załatwimy to o awansie będzie mozna tylko pomarzyć.
Nie zgadzam się z Tobą, Khalidzie, że kwestia stopera jest decydująca o awansie. Zarówno Żytko, jak i Kosa są jak na ten poziom bardzo dobrymi obrońcami. Problemem natomiast, i tu zgoda jest słaba obsada tej pozycji, co w przypadku kontuzji wymuszałoby grę Jarabicy, lub Szeligi na stoperze. Myślę że sprowadzenie Hoska rozwiąże ten problem i wówczas już na spokoju można się rozglądać za jakimiś talentami, które wzmocnią kadrę w przyszłości.
Drugą kwestią, która wymaga działania jest defensywny pomocnik i jest to niemal tak ważna pozycja, jak ten stoper, którego konieczność zakupu wszyscy tu rozumieją. Defpom (lepszy niż Szeliga) jest absolutnie konieczny zwłaszcza w tej filozofii gry, którą wdraża Stawowy. Przy częstym podłącznaiu się bocznych obrońców pod akcje ofensywne, co jest najlepszą metodą na rozbicie autobusów w bramce, defensywny pomocnik ma zajmować ich miejsce i asekurować tyły. Przy ataku pozycyjnym także przydaje się dobry defpom z silnym uderzeniem z dystansu. Problem tylko znaleźć takiego młodego, utalentowanego, inteligentnego i z mocnym strzałem.
Dąbrowski przyszedł z myślą o defpom. Na razie jest przygotowywany do gry (wdrażany w system ;) ) i on będzie naturalnym zmiennikiem np. Szeligi.
Nie mam nic przeciwko temu, by się sprawdził na tej pozycji.
Na razie jednak nic o nim nie wiadomo. W Lubinie uznany został za rozczarowanie, ale to młody chłopak i ma szansę się rozwinąć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)