Wojciechowski, Zejdler + obrońca i mogłoby być. Chyba że ten Bułgar pokaże się z naprAWdę dobrej strony, a i pieniędzy starczy (patrz - może duże murzyńskie dziecko uda się opchnąć).
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wojciechowski, Zejdler + obrońca i mogłoby być.
> Chyba że ten Bułgar pokaże się z naprAWdę
> dobrej strony, a i pieniędzy starczy (patrz -
> może duże murzyńskie dziecko uda się
> opchnąć).
Ciekawe co taki Wojciechowski pokaże...
Ale jestem umiarkowanym optymistą
Pytanie jest czy jego "Menago" nie zaszaleje
Zawsze jest także opcja sierpniowa
Veselinov w swoim ostatnim klubie (z 2 ligi bulgarskiej) zagral w sumie tylko 16 minut...
axe Napisał(a):
> Veselinov w swoim ostatnim klubie (z 2 ligi
> bulgarskiej) zagral w sumie tylko 16 minut...
Może był za dobry na 2 ligę bułgarską ;)
Moim zdaniem nie można tak oceniać ile gral czy coś .. bo np Łuczak sie u nas nie sprawdził i go trener nie widział natomiast w bogdance wymiatał.
o ile mnie pamiec nie myli to o Wojciechowskim byla mowa juz 2 lata temu, ale zerwal wiezadla (czy jakos tak) i temat upadl
[url=http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12186731,Cracovia__Saidi_Ntibazonkiza_nie_odejdzie_do_Lecha_.html]Saidi_Ntibazonkiza_nie_odejdzie_do_Lecha[/url]
aż mam ochotę mu coś zrobić ...
[url=http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12187547,Cracovia_testuje_Edgara_Bernhardta.html]Cracovia_testuje_Edgara_Bernhardta[/url]
[url=http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12187966,Cracovia_testuje_na_potege__Pieciu_kandydatow_zagra.html]KLIK[/url] chcieliśmy kogoś nowego to mamy.. tylko czy nie za pozno na testy?..
Tutaj troszkę informacji na temat czemu testowany Wojciechowski nie został zatrudniony w Lechii: [url=http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/10810/pawel-wojciechowski-dla-2x45compl-mam-lekki-zal-do-trenera-kaczmarka-mogl-zagrac-w-otwarte-karty/][2x45.com.pl][/url]. Ja osobiście brałbym go w ciemno, skoro jednak radził tam sobie, i dopiero powrót Ricardinho go "wygryzł", to coś musi umieć.
Przebadać chłopaka porządnie. Jeśli będzie wszystko ok to brać i problem ataku rozwiązany.
KamilloLce Napisał(a):
> Tutaj troszkę informacji na temat czemu testowany
> Wojciechowski nie został zatrudniony w Lechii:
> [2x45.com.pl]. [b]Ja osobiście brałbym go w ciemno,
> skoro jednak radził tam sobie, i dopiero powrót
> Ricardinho go "wygryzł", to coś musi umieć.[/b]
Ja tam bym się nie podniecał. Nie wiemy czy rzeczywiście jest tak, jak Paweł opowiada, że było super a tylko Ricardinho go pogonił
Podejrzewam, że gdyby był naprawdę dobry to mógłby być w Lechii obok Ricardinho. A tak nie jest
Chciałbym jednak, żeby wyszło na "jego" i żeby był wzmocnieniem Pasów. Ale pod żadnym pozorem nie brać w ciemno.
W ciemno to był już Koen, Jarabica, Straus,Suart,Trivunovic,... mam dalej wymieniać?
Czy moglby ktos z Nowego Sacza napisac o tym Serbskim obroncy Borovicaninie??
Widze ze zaczyna sie cos dziac z testami:) Troszku testowanych jest:)Ciekawe ilu zostanie:)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Czy moglby ktos z Nowego Sacza napisac o tym
> Serbskim obroncy Borovicaninie??
>
>
>
> Widze ze zaczyna sie cos dziac z testami:) Troszku
> testowanych jest:)Ciekawe ilu zostanie:)
Wiesz.. myślę że obecnie to potrzebujemy napastnika - jednego a dobrego
Kilkunastu testowanych vs to co Wojtek mówił na konferencji ( mam już dwóch Gizów), etc. jednak to spore rozbieżności.
Być może sprawa nabierze tempa od pierwszego sierpnia, kiedy okienko transferowe w Europie się zamknie.
http://ekstraklasa.net/borovicanin-odchodzi-z-sandecji,artykul.html?material_id=4e5e78e0b564da0d41000000
eredin Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czy moglby ktos z Nowego Sacza napisac o tym
> > Serbskim obroncy Borovicaninie??
> >
> >
> >
> > Widze ze zaczyna sie cos dziac z testami:)
> Troszku
> > testowanych jest:)Ciekawe ilu zostanie:)
>
>
> Wiesz.. myślę że obecnie to potrzebujemy
> napastnika - jednego a dobrego
> Kilkunastu testowanych vs to co Wojtek mówił na
> konferencji ( mam już dwóch Gizów), etc. jednak
> to spore rozbieżności.
> Być może sprawa nabierze tempa od pierwszego
> sierpnia, kiedy okienko transferowe w Europie się
> zamknie.
O tym ze potrzebujemy napastnika to wiem dobrze Eredinie od 3 lat;)
Co do Gizow to hmm ciezko narazie stwierdzic kto to mialby nim byc nie mowiac juz o dwoch Gizach;)
A okienko transferowe zamyka sie nie w sierpniu ale ostatniego.
2 Gizów już raczej nie będzie ale co z konferencją Wojciecha nt. planu budowy Cracovii? Też nie będzie ? Może owe plany legły w gruzach już na starcie gdzie zapowiadano że Cracovię będą reprezentować gracze związani z Krakowem i Małopolską ? Coś mi się zdaje że kibice słyszeli to czego oczekiwali a rzeczywistość zdaje się być inna
Rzeczywistość niestety jest inna ale nie z winy Stawowego co zapewne chciałbyś zasugerować Teodorze.
3lvis Napisał(a):
> Rzeczywistość niestety jest inna ale nie z winy
> Stawowego co zapewne chciałbyś zasugerować
> Teodorze.
Nie wiem czy akurat można mówić o winie w przypadku składu związanego personalnie z Krakowem
Mamy w drużynie sporą grupę niezłych zawodników i trudno z nich rezygnować tylko dlatego, że nie są z Krakowa.
Mnie bardziej martwi fakt obiecanek-cacanek - mam kilku zawodników - negocjacje trwają - oj nie udało się...
Lepiej jużn ic nie mówić niż wrzucać takie hasła, bo nawet jeśli prawdziwe - to wyglądają fatalnie
eredin Napisał(a):
> 3lvis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Rzeczywistość niestety jest inna ale nie z
> winy
> > Stawowego co zapewne chciałbyś zasugerować
> > Teodorze.
>
> Nie wiem czy akurat można mówić o winie w
> przypadku składu związanego personalnie z
> Krakowem
> Mamy w drużynie sporą grupę niezłych
> zawodników i trudno z nich rezygnować tylko
> dlatego, że nie są z Krakowa.
> Mnie bardziej martwi fakt obiecanek-cacanek - mam
> kilku zawodników - negocjacje trwają - oj nie
> udało się...
> Lepiej jużn ic nie mówić niż wrzucać takie
> hasła, bo nawet jeśli prawdziwe - to wyglądają
> fatalnie
Na tym forum nikomu nie dogodzisz. Jeśli nikt w klubie nie puszcza pary z ust , to natychmiast są komentarze , że nic się nie dzieje bo nikt nic nie robi. Gdy ktoś coś powie , to nagle się okazuje , że lepiej nic nie mówić...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)