Na pewno przydałby się jakiś doświadczony bramkarz. Ale na mój gust to nie jest w tej chwili priorytet. Szymek Gąsiński i Marcin Skrzeszewski spokojnie dają radę. Budakovic podejrzewam, jeśli będzie grał to w rezerwach. [i](A jest przecież i Drzewiecki, podobno duży talent).[/i]
Problem jest z atakiem bo zbyt wielu opcji to tam nie mamy. Ligę wygrywa się mocną ławką rezerwowych, trzeba mieć wartościowych zmienników. Tego zabrakło Arce i dlatego wylądowali w środku tabeli a nie w Ekstraklasie. Sprowadzenie dwóch napastników na wczoraj to absolutna konieczność.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Podejrzewam że defensywnym pomocnikiem który ma dołączyć do drużyny ( z ekstraklasowym doświadczeniem ) może być nijaki Rachwal z Zagłąbia ;-/
Jest do wzięcia za darmo , można go wypożyczyć a Zagłębie jest zdecydowane by pokryć połowę jego zarobków byle się tylko dziada pozbyć . Mam nadzieję że nie będziemy naiwniakiem który da go sobie wcisnąć.
A może Strąk albo Przybylski z Górnika ?
Pasiak04 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A może Strąk albo Przybylski z Górnika ?
STRĄK?! :D:D:D:D
empe Napisał(a):
> STRĄK?! :D:D:D:D
STRONG.
A co ? :D taka luźna propozycja :D
Fajnie by było gdyby wrócił do nas Arpad Majoros :D , taki piłkarz technicznie sprzydał by się do koncepcji Stawowego :D..
Aleksander Ptak z Zagłębia i Isailović rozwiązali kontrakty.. może o Ptaka chodzi? w tamtym sezonie był podstawowym bramkarzem Zagłębia
a może ten defensywny pomocnik to Injac :D? to by było dopiero ;d
Pasiak04 Napisał(a):
> A może [b]Strąk[/b] albo Przybylski z Górnika ?
Zakładamy sekcję sumo?
PrzemoWZG Napisał(a):
> Fajnie by było gdyby wrócił do nas Arpad
> Majoros :D , taki piłkarz technicznie sprzydał
> by się do koncepcji Stawowego :D..
Ja mam nadzieje, ze zartujesz ;d Ten chłop gra teraz w drugiej lidze węgierskiej ;d a u nas to głównie zasłynął jedzeniem kebabów po treningach.
CorN Napisał(a):
>
> Ja mam nadzieje, ze zartujesz ;d Ten chłop gra
> teraz w drugiej lidze węgierskiej ;d a u nas to
> głównie zasłynął jedzeniem kebabów po
> treningach.
Teraz miałby bliżej :)
Transfery? Nie sądzę. Nasi biją pianę.
Na razie dzielnie wywalamy- póżniej kilka dni przed rozpoczęciem sezonu będzie panika i branie co popadnie- szrotu gorszego niż zwalniani
Niczego się nie nauczyli. Przykre.
A czego się mial nauczyć Taabisz ?On chetnie zawsze zwalnia bo pozbywa się słupka kosztów a następcy ????
Pytam kto ma ich szukać i oceniać przydatność do drużyny ?Radek się na tym nie zna ,Taabisz również -jest jeszcze ktoś ????
Strzelamy sobie w w stopę sami pozwalając grajkom nie szanować klubu i wychodzić ,,prezesom ''na łeb .
W szanującym się klubie zawodnik biorący kasę mający profesjonalny kontrakt ma grać i za.......ać ,a odejście jest możliwe tylko wtedy jak wpłynie satysfakcjonująca dla klubu oferta transferowa .
Visniakovs to jest kolejny gracz który zachował się nie profesjonalnie bo KLUB MU NA TO POZWOLIŁ .
Jak przeczytalem o rozwiązaniu kontraktu to oniemialem z wrażenia .Rozwiązywać ważny kontrakt z reprezentantem Łotwy to strzał w stopę (nawet jak udało się coś tam zaoszczędzić na pensji i zaległościach .
Tego piłkarza należało zdyskwalifikować za nie podjęcie treningu mimo że miał wazny kontrakt i albo sam powinien się wykupić lub menager powinien mu znaleźć klub.Jak by miał wizję nie grania rok to szybko by się klub znalazł albo sam by się wykupił .Realna wartość rocznego kontraktu to minimum 500 tyś zł .Tyle klub stracił.
Najgorsze w tym wszystkim że jak się jednemu udało szantażować będzie drugi i kolejny .Oni tylko czekają na rozwiązanie kontraktu (Saidi i Suart)
Zgadzam się z potter'em w całej rozciągłości.
potter i wyznawcy - mam prośbę:
jeśli znacie:
- warunki kontraktu Visniakovsa
- warunki rozwiązania kontraktu
- szczegóły rozmów jego z klubem
podzielcie się ze mną
bo z twego tekstu wynika, że WSZYSTKO WIESZ - a mnie nie chcesz powiedzieć
Oczywiscie ze tak powinno byc ..ale zapominacie ze prawo stoi po stronie pilkarza i dopoki tak bedzie, w polsce nigdy nie bedzie profesjonalnych pilkarzy. Dochodzimy do sytuacji, ze to klub musi prosic pilkarza zeby laskawie gral w pilke, to jest kpina.
Zaraz, zaraz - a może to piłkarz domaga się respektowania kontraktu? Jeżeli nie miał w kontrakcie zapisane, że w razie spadku jego zarobki obniżane są automatycznie np. o połowę, to czemu mu klub ma płacić mniej?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)