> Personalia tego [b]pajaca[/b] przewiną się jeszcze nie raz i nie dwa na tym forum. Niestety.
Jakieś szczegóły?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Santo o Gołębiewskigo to tutaj kiedyś wzdychałeś...zapomniałeś? O tym jak grając w trampkarzach koszulkę Pasów Korzymowi dałeś o czym tu z zachwytem wspominałeś też chyba już nie pamiętasz.
Ten na rezerwie w sparingu z Sandecją to nasz Kamil Kłusek, czy ktoś inny?
właśnie wróciłem z sparingu, Zejdler na wielki +
brać gościa !!!!!!!!!!!!!!!!
No to pokazał stawowy że mamy drużynę na środek tabeli :D
soccer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to pokazał Stawowy że mamy drużynę na
> środek tabeli :
Mam podobne wrażenia, ale muszę dodać: na razie... Ponadto nie mamy bramkarza, wytrawnego stopera i klasycznego napastnika.
Tak, w tym stanie osobowym to tylko środek tabeli i mam nadzieje że Prezio obserwująć dzisiejszy mecz zauważył to właśnie że z pustego to i SAlamon nie naleje.
piotrek67 Napisał(a):
> Tak, w tym stanie osobowym to tylko środek tabeli
> i mam nadzieje że Prezio obserwująć dzisiejszy
> mecz zauważył to właśnie że z pustego to i
> SAlamon nie naleje.
Salomon
Najpierw niech odejdą ci, którzy obciążają budżet swoimi kontraktami a nie grają. Wcześniej nie ma co szukać wzmocnień.
Oczywiscie że Salomon,oczywiscie że nie ć tylko c :),oczywiście że powinni odejść niechciani nawet przez "szatnię" wyrobnicy tylko jakos nie widac żadnego chętnego frajera gotowego spełnic ich żadania.
Stawowy mówił że na obóz pojedzie 26-27 zawodników,a podanych jest 24 .Miejmy nadzieję że to oznacza że wzmacniamy się 2-3 piłkarzami o których Staw kiedyś wspominał (bramkarz,napastnik,stoper ???).
za sport.pl
W niedzielę Cracovia jedzie na zgrupowanie do Gniewina. Z testowanych zawodników do autokaru wsiądą Zejdler i Bartłomiej Niedziela. [b]Niewykluczone, że w kadrze znajdzie się także trzech zawodników, z którymi negocjuje klub[/b]. Szkoleniowiec nie chce jednak zdradzić ich nazwisk. - To piłkarze, którzy bardzo wzmocnią zespół - przekonuje Stawowy.
:D
Żarko Napisał(a):
> Santo o Gołębiewskigo to tutaj kiedyś
> wzdychałeś...zapomniałeś? O tym jak grając w
> trampkarzach koszulkę Pasów Korzymowi dałeś o
> czym tu z zachwytem wspominałeś też chyba już
> nie pamiętasz.
no ale co to ma do rzeczy bo nie rozumiem. ze Stebleckim oczywiscie sie zgodze ze moze zrobic kariere dzieki ciężkiej pracy i zaangazowaniu jesli to będzie rodzinne bo talentu takiego ja u Matiego to ja nawet teraz nie widzę. oczywiscie ze ma to cos i lekkosc gry i czucie piłki. ale jeszcze wiele pracy przed nim. nie zbawi nas w obecnym sezonie i nawet rundy zycia jak Klich miał długo nie będzie
Ivica Zunić podobno super wypadł w tychach.Mówili że napędzał większość akcji :) przydałby nam sie taki. Zejdlera szkoda bo wszystko wskazuje na to że menago świruje ;)
Tacy ludzie jak Pan Socha zabijają polską piłkę. Niech się nikt nie dziwi potem, że w klubach gra większość obcokrajowców jeśli za gracza, który dwa razy kopnął dobrze piłkę w młodzieżówce "menager" rząda sobie takiej prowizji.
PS: Pan Socha powinien sobie zimne okłady na głowę zastosować, bo ostatnie upały źle na niego wpływają.
Może się dogadamy ... jakoś? Socha zauważył u nas same ochy i achy, więc pomyślał, że pociągnie trochę kasy.
pewnie ze sie "dogadamy", skonczy sie tym ze bedzie gral np w Radzionkowie za 3 razy mniejsza prowizje, oczywiscie nie omieszka za 2-3 miesiace powiedziec ze to wina Cracovii
W tym przypadku, bez względu na okoliczności, Prezes Filipiak ma rację i na pewno nie ustąpi.
W tym układzie wydaje mi się ze dobrze by było jakby w/w "chłopcy" zapoznali się z zespołem rezerw. Nie będzie to jednak tanie rozwiązanie.
Rozwiązanie drogie ale pouczające. Na boiskach IV ligi też ktoś musi grać.
a w takiej Kleczy Dolnej zza ogrodzenia nie jeden banan polecieć może.
czego im z całego serca życzę :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)