Tradycyjnie jakiś pismak coś napisze w sezonie ogórkowym i już reagujecie napierd.nką na piłkarzy! Nic was życie nie uczy? Dalej dajecie się napuszczać, lepiej byś tą energię spożytkował z dziewczyną! :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
Tradycyjnie stary kibol pitoli swoje "kocopoły"....Jak żeś faktycznie stary,to weź kijki do Nordic Walking i spożytkuj swoją energię.:)
stary kibol ma racje
jasna sprawa : ma rację.
Chmiest, Cabaj, Przyrowski, Zganiacz....ciekaw jestem co wymyślą jutro!
Spadam! Idę sobie "popitolić kocopoły" z żoną. Nie tracę energii! :) :) :)
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> stary kibol ma racje
akurat w tych przypadkach(przynajmniej Visniakovs) stary kibol nie ma racji...
...ale przynajmniej popitolił kocopoły :)...
Wedle stawowego zostało 3 dni do zamknięcia transferów bo do obozu chce mieć zamkniętą kadre. Miały być transfery a jak zawsze dupa ;)
Z tego co ja zrozumiałem, zostały 3 dni dla obecnych piłkarzy na zadeklarowanie, czy chcą grać w Cracovii czy nie.
mi sie wydaje że mówił że chce mieć juz zamkniętą kadre do obozu ;) ale moze się mylę
Chciałby mieć zamkniętą, chciałby. Chcieć a móc to dwie różne sprawy o czym przekonało się już wieeeele osób w Cracovii.
Ostanio mam dużo pracy więc nawet niekiedy nie mam czasu patrzeć co sie dzieje w Cracovii ale masz racje :D Zawsze robi się u nas transfery "Last minute" A młodymi chłopakami nie wygramy ligi ;)
dopóki nie rozwiążemy kontraktów z obecnymi "zawodnikami" nie ma co się spodziewać transferów i tak koło się zamyka.
Każdy z trenerów chciał mieć zamkniętą kadrę przed obozem, ale rzeczywistość za każdym razem okazuje się brutalna... liga ruszy i niech się cieszy jeśli wtedy jeszcze kogoś pozyskamy. Nigdy nie narzekam, zawsze staram się znaleźć jakiś pozytyw, a gdy takiego nie ma to próbuje przemilczeć, ale od kilku lat, co rundę ten sam schemat i za każdym razem w mniejszym lub większym (jak dla mnie tym drugim) stopniu decyduje to o fatalnym starcie, a goni się ciężej niż ucieka... można mieć dość :).
Wiadomo, że pozyskanie zawodnika to nie jeden telefon, przedłożenie kontraktu, podpis i uściśnięcie dłoni, tylko negocjacje na kilku frontach, upierdliwi menadżerowie i szereg formalności, ale cóż, takie realia są wszędzie i po tylu latach i perypetiach w końcu wypadałoby się przystosować.
Pozostanie w kadrze Suworowa traktuję jako ogromne wzmocnienie kadry, która grała w sparingach i duży atut w walce o awans do ekstraklasy. To dla mnie znacznie lepsza wiadomość, niż jakiś ewentualny transfer do klubu.
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pozostanie w kadrze Suworowa traktuję jako
> ogromne wzmocnienie kadry, która grała w
> sparingach i duży atut w walce o awans do
> ekstraklasy. To dla mnie znacznie lepsza
> wiadomość, niż jakiś ewentualny transfer do
> klubu.
Zwłaszcza, że ma kontrakt na pół roku i szklane nogi.
Bardzo dobra wiadomość. Alex bardzo się przyda w walce o awans do ekstraklasy, dodatkowo pasuje idealnie do taktyki "nowej Cracovii".
albo podpisuje nowy kontrakt i bierze się w garść, a jak nie to do widzenia, taka deklaracja jest chuja warta i łaski to On nam nie robi.
O tak tak. Niech padnie na kolana i przysięgnie na, no nie na Biblię bo On prawosławny, że Cracovia ponad wszystko. Przecież to piłkarz zawodowy, znający swoje obowiązki i jego łaska czy niełaska nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli zdeklarował pozostanie, to w porządku, przyda się bo to świetny zawodnik. Otwarte pozostaje pytanie co dalej, bo jego kontrakt wygasa z końcem roku.
o to mi chodzi ja mam w dupie co On mówi, czekam na kontrakt !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)