Sorki że odbijam od tematu o Flisie, ale jeżeli mamy brać bramkarza to zamiast Przyrowskiego wolałbym Gliwę (grał już u nas w juniorach).
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sorki że odbijam od tematu o Flisie, ale jeżeli
> mamy brać bramkarza to zamiast Przyrowskiego
> wolałbym Gliwę (grał już u nas w juniorach).
Nie sądze by, bądź co bądź reprezentant Polski, którym interesuje się wiele klubów ekstraklasy, chciał grać w I lidze.
Okno transferowe otwarte więc pytam ponownie gdzie są dwa młode talenty obiecane przez Wojciecha Stawowego, miało być '' dwóch młodych Gizów'' i co ?
I bramkarz z mocnym nazwiskiem?
Bramkarz z mocnym nazwiskiem to Przyrowski.
Wg mnie kompletnie nie ma po co go sprowadzać, powinno się dać szansę Gąsińskiemu.
A.W.B. Napisał(a):
> Okno transferowe otwarte więc pytam ponownie
> gdzie są dwa młode talenty obiecane przez
> Wojciecha Stawowego, miało być '' dwóch
> młodych Gizów'' i co ?
jakis czas temu na podobnie sformułowane pytanie mknącylopez odpisał, że jednego z nich podbiera sąsiadka. chodziło o Burasa z Hutnika.
dzisiaj słowo stało się ciałem
http://www.90minut.pl/news/191/news1916769-Damian-Buras-pilkarzem-Wisly.html
został jeszcze jeden :)
A skąd Mknący wie , że akurat o niego chodziło ?
tego już nie wiem, ale w tych sprawach mknącemu można chyba zaufać.
pisza na 90 minutach, ze to wierny kibic GTS, czy Wojciech moglby zapisywac do kajetu mlodych za Pasami?
O to po tej informacji Mknącemu wierzę.
Bartosz Flis, który zbierał bardzo pochlebne recenzje w Gdyni, ma bardzo poważną ofertę z Cracovii. (PS)
http://ruch.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna/Igor-Lewczuk-trafi-do-Ruchu-Chorzow,artykul,141489,1,725.html
Bardzo dobrze. Im nie jest potrzebny a dla nas może to być strzał w dziesiątkę.
Redcclise Napisał(a):
> Bramkarz z mocnym nazwiskiem to Przyrowski.
> Wg mnie kompletnie nie ma po co go sprowadzać,
> powinno się dać szansę Gąsińskiemu.
Wolne żarty. Mamy zostać z jednym "doświadczonym" (niby) Gasinskim ?
[b]Acha i sorry za off-top totalny ale kiedy "oficjalnie" napis "strefa kibica już wkrótce" zniknął (lub nie) z Cracovia. pl ?[/b]
Nie ma opcji że trener mierzył w Burasa. Wyraznie mówi że zakontraktujemy tylko takich zawodników którzy nas wzmocnią już teraz a nie tylko uzupełnią kadrę więc Buras odpada.
Panowie mam pytanko na temat mlodziezowca??ile lat moze miec taki zawodnik maksymalnie??
młodieRZowiec maks 21 ;)
Dzieki;)
Sorki za blad;)
Mam nadzieję że Stawowy wyprosi jutro u procesora jakieś transfery bo będzie cienko.
Maggo proko Napisał(a):
> młodieRZowiec maks 21 ;)
MŁODZIEŻŻŻŻŻOWIEC !!!
http://www.eurofutbol.pl/news/540056-Krol-strzelcow-ligi-ukrainskiej-w-Szachtarze-Donieck/
dobrze, że go nie wzięliśmy wtedy... skrzywdzilibyśmy go strasznie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)