Cały czas zarzuty o to że nie miażdzymy rywali, że klepiemy bez celu, że fuks itd itd. to się robi juz nudne. Gdybyśmy grali zajebiściiie i pechowo remisowaliśmy np. bilans byłby 1-4-0 to były by teksty tych samych osób: "co z tego ze gramy ładnie skoro za styl nikt punktów nie daje"
Pzdr malkontenci raz jeszcze. Popatrzcie na żale w innych wątkach jak to pechowo przegrywaliśmy w zeszłym sezonie na początku za Jurka z kelnerami/drużynami do spadku (wg forumowiczów) z np. Kielc itp.
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Mnie cieszy jedna rzecz w naszej taktyce. Przez to, że prawie cały mecz to my mamy piłkę, rywale mają niewiele szans na zdobycie bramki i bramek nie tracimy. Gra z przodu to już inna rzecz ale od czegoś trzeba zacząć. Najwyżej jak nie będzie szczęścia jak ostatnio to skończy się 0-0.
Jeszcze tylko 60 punktów i osiągniemy cel na ten sezon. Przy takim zdobywaniu punktów powinno to nastąpić w po 28 kolejce i to byłoby super.
Tak fajnie gramy ,że idziemy jak walec przez ligę... ;) Wszyscy zadowoleni i OK!
Gra była wczoraj nadzwyczaj statyczna i bez pomysłu ....Nawet w przewadze "która wcale nie ułatwia gry" -wg trenera....gramy do tyłu i ni jak nie wyrabiamy sobie pozycji strzeleckich!
Tak jak wczoraj ,sąsiad z krzesełka obok powiedział "tiki- taka - i sra..ka"!,Jedyny,który próbował wczoraj rozgrywać piłkę to był Dąbrowski ,uruchamiał boki ,czy tam skrzydła a tak to waliliśmy w mur ustawiony na środku .Szeliga gra chyba za zasługi gdyż ilość niecelnych zagrań przekraczała normalną niedyspozycję :( Cóż z tego ,że odbiór jest ok jak za chwilę i tak strata.... No i wszystkie elementy stałe.....Oh boh cara hrani....czy tam 1 czy 3 ka jak pokazuje wykonawca nie stwarzają żadnego zagrożenia...
Oj dużo pracy czeka Sztab trenerski bo jakoś i Steblecki zagubił szybkość i świeżość a o dokładności przyjęć i podań u wszystkich to nawet nie wspomnę.
Udało się wygrać ale nie można bezkrytycznie patrzeć na grę Pasów.Widać już jak gramy i następne mecze będą coraz cięższe bo rozszyfrowano nasze granie....
Co do wyrazistrzych wniosków można się odnieść tak po 8-10 meczach ,więc poczekajmy chwilkę .... chociaż styl gry nie jest zadawalający....przynajmniej dla mnie i moich sąsiadów z trybuny!
mnie to głó...no jakieś style w 1 lidze obchodzą ,,,,co tydzień mam widzieć o 3 punkty więcej ,,,i tak do czerwca........
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Szeliga gra chyba za
> zasługi gdyż ilość niecelnych zagrań
> przekraczała normalną niedyspozycję :( Cóż z
> tego ,że odbiór jest ok jak za chwilę i tak
> strata....
Z ŁKS-em bez Kosanovicia zapewne Szeliga zagra na stoperze, Dąbrowski za niego w środku. Ciekawe kto zagra na lewej obronie. Może Zejdler jak do Maja nie powoła? Ponoś w Baniku tam grał.
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak jak wczoraj ,sąsiad z krzesełka obok
> powiedział "tiki- taka - i
> sra..ka"!,
Przez kilka poprzednich lat nie było tiki-taki i nie było... s.raki :) :) :)
Możliwe też, że w środku za Szeligę zagra Bojlevic, bo musi się zwolnić miejsce dla Dudzica.
Możemy przegrać jeszcze 10 spotkań i zremisować 1.
Z kim ?
Z każdym... Taka jest piłka, prawda?
no tak, skoro idziemy na awans to np. Polonia Bytom też nam może dowalić.
Pewnie, że może...i nawet awansować po takiej porażce możemy. :)
Oglądasz czasem jakieś mecze, tak ogólnie, nie tylko Cracovii ?
:) :) :)
trochę zabawy mniej filozofii, chciłem odciągnąć Was o huśtania Wojtkowi jaj i wylewania na Niego g.wna
To ja jeden z ostatnich jestem co by na niego coś wylewał :)
Prawda jest taka nie będziemy mieć póki co lepszego trenera a mamy i tak najlepszego! Chyba że sir Majewskiego i najwyższy zawodnik będzie dośrodkowywał piłki na główkę najniższemu.
BlokowEsencja wiedz, że sie coś dzieje :) Nie idziesz z nurtem, długo nie popiszesz na "tym" forum...
Nie pamiętam aby ktoś został tutaj zbanowany za popieranie Stawowego więc daruj sobie te docinki o forumowym zamordyzmie skierowanym w trenera z ''pięknej epoki'' .
Pssss... Trawę idę kosić.. :) A Ty Wyluzuj ABW, ( nie czytałem ignoranta)...
Nieprawda AWB administracja tylko czyha na popierających Stawowego i każdego banuje! a ten temat:
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?23,1984968
w ogłoszeniach to absolutny przypadek oni uważają że Cracovia gra koszmarną piłkę - a ogólnie to na pewno są kryptokibicami gts - jak można obrażać największego Pasiaka od Urodzenia Wojciecha Stawowego! Uważam że to 28 stycznia powinien być Dniem Kibica Cracovii! Dzień Urodzin tego Wielkiego Trenera i naszego oddanego Kibica!
oj tam,oj tam Karvinie :) To hasło jest tylko po to,żeby zarobić jak najwięcej.Przecież administracja ma z tego jakąś działkę. :D Sorry za OT
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)