ja sie tylko boje że ten plan stawowego skonczy się tak jak plan " trzy letni arki" która miała walczyć o mistrzostwo polski :D
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
docent Napisał(a):
-
>
> Polityka klubu jest jasna, Wacek nie ma tu już
> szans na angaż. Czym innym natomiast jest
> [b]zaciekłość niektórych forumowiczów w
> poniewieraniu go[/b] na równi z prowodyrami tego
> zajścia i załganymi 'ikonami', której nie
> rozumiem.
> Ja powiem tylko, że gdybym spotkał go na naszych
> trybunach, podałbym mu rękę.
A gdzie ta zaciekłość????
Ktoś zapytał czy on nie ustawiał meczu i tyle.
Od czasu wyjścia na jaw sprawy z tym meczem,
nikt nawet nie wymienił jego nazwiska.
sobotni sparing z Polonią B. prawdopodobnie na żywo w http://malopolskatv.pl
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/wojciech_stawowy_interesuje_mnie_tylko_wzmocnienia
Kolejny wywiadzik
ja to czarno widzę ale mogę się mylić.
A mi się to podoba.
Ostatnio mieliśmy tu kilka pokasowanych zgrzytów
Jak to miedzy Pasiakami, jako się rzekło (a konkretnie uczynił to Pan Sterby) Nasz Kochany Wielki Wódz poprzez kontrowersyjną decyzję zatrudnienia niejakiego Marcina Gabora jako naszego trenera (wspomaganego pewnym pijarowcem) ma na co najmniej pół roku względny spokój.
W tym momencie chciałbym napisać parę mądrych słów, choćby nt konfliktu pomiędzy mknącym a TEODOREM (choć tu mamy najprawdopodobniej do czynienia z wysublimowaną wiślacką prowokacją - mowa o facecie z capsowym nickiem), ale... po co?
STERBY JAK ZWYKLE MIAŁ RACJĘ. I nikt z tego nie wyciąga wniosków.
i jeszcze jedno - przepraszam za bełkotliwy ton powyżej, ale tylko w tym stanie mogłem się zdobyć na wydukanie paru słów gorzkiej prawdy
bronię się przed mesjanizmem, bo po raz pierwszy moje posty mają pewną wagę, ale pasiaste przyzwyczajenia biorą górę
Edit: Knur, zanim wlepisz mi zasłużonego bana, sprawdź IP :)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A mi się to podoba.
leszczek i bardzo dobrze ,że Tobie się podoba ,na tym polega demokracja i wolność słowa,
czas pokaże kto ma racje ,pozdrawiam i do spotkanie na meczu.
Czy wie ktoś w jakich godzinach trenują nasze Orły?
wczoraj jak jechalem to o 18:30 byli na boisku
Matek Napisał(a):
> Czy wie ktoś w jakich godzinach trenują nasze
> Orły?
Cos nieloty te u nas orły :D
Stawowy ma wyjatkowo negatywny stosunek do obcokrajowcow. Ciekawe skad to sie bierze? Moze z braku znajomosci jezykow? Ja bym sie Suarta nie pozbywal. Badz co badz to solidny lewy obronca.
A może to Suart nie ma ochoty u nas grać a nie to, ze Stawowy go wyrzuca? Nie pomyślałeś o tym?
Bo Stawowy to patriota ;) Lenczyk też nie lubi obcokrajowców.Zresztą nie tylko oni i nie chodzi o nieznajomość języków.
pawlus17 Napisał(a):
> A może to Suart nie ma ochoty u nas grać a nie
> to, ze Stawowy go wyrzuca? Nie pomyślałeś o
> tym?
A nie dostrzegasz pewnej prawidlowosci przy doborze pilkarzy przez Wojciecha? Suart pewnie nie jest na 100% przekonany, ale Wojtek na pewno go nie zachecal do pozostania.
Stawowy moze ustawiac druzyne jak chce ..zobaczymy co z tego wyjdzie .Oby cos wyszlo .
w sobote o 16 gramy z polonią bytom, transmisja meczu na MalopolskaTV.pl - http://www.malopolskatv.pl/30-06-cracovia-polonia-bytom/
Suarta to akurat proponuje nie bronic. Nie jest tytanem pracy, a w pierszej lidze nie ma miejsca dla ludzi którzy będą się wywyższać i opierdalać. Takie jednostki burzą ład i jednosć drużyny.
Dobrze napisane Piotrek... ponadto, jeśli sam nie ma ciśnienia żeby zostać, to nie ma co się rzucać na siłę... graliśmy dobrze przed nim, zagramy i po nim...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)