Carlit Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Redcclise bo należy mieć w składzie trzech
> równorzędnych piłkarzy na pozycję bramkarza.
>
> 1. Pewniaka do pierwszego składu.
> 2. Młodego perspektywicznego i
> 3. I takiego, który w razie W może stanąć na
> bramce.
3? to czemu nie 6? Wolę jakiegoś młodego napastnika zamiast tego, żeby wydawać pieniądze na Cabaja...
To właśnie w razie wypadku Skrzeszewski powinien stanąć na bramce, żeby się rozwijać...
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Raz kiedyś jurny Wróbel w miłosnej euforii
Chwalił się, że zajeżdzi "Kobyłe" historii
Lecz kiedy wyładowywał temperament dziki
Kobyła stwierdziła:- chyba mam owsiki.
pzdr.
hymm...trzeba czekać cierpilwie kto będzie nr jeden... Liczę że napewno nie będzie Cabaj ... Pokazał już u nas co umie...
A pamiętacie mecz na Kałuży z cwelką 90 minuta do karnego podchodzi Surma i co !!!
LiD.Z. Napisał(a):
> A pamiętacie mecz na Kałuży z cwelką 90
> minuta do karnego podchodzi Surma i co !!!
I to że to było 6 lat temu, a 6 lat temu to wielu piłkarzy było na fali. Czas leci, a piłkarze mogą formę stracić w jeden sezon, co dopiero przez 6 lat.
nie podniecajmy sie teraz jego Legendarna parada z 2006 roku... Bylo minelo, bez Cabajow, nie zartujmy juz z tym...
TSilver Napisał(a):
> hymm...trzeba czekać cierpilwie kto będzie nr
> jeden... Liczę że napewno nie będzie Cabaj ...
> Pokazał już u nas co umie...
A tak na marginesie, to nie podoba mi się twój nick, za duży akcent na dwie brzydko razem wyglądajace litery........
zac Napisał(a):
> TSilver Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > hymm...trzeba czekać cierpilwie kto będzie nr
> > jeden... Liczę że napewno nie będzie Cabaj
> ...
> > Pokazał już u nas co umie...
>
>
> A tak na marginesie, to nie podoba mi się twój
> nick, za duży akcent na dwie brzydko razem
> wyglądajace litery........
Zgłaszałem ten problem dwie strony wczesniej zac.
zac Napisał(a):
> TSilver Napisał(a):
> A tak na marginesie, to nie podoba mi się twój
> nick, za duży akcent na dwie brzydko razem
> wyglądajace litery........
przecież o to chodzi. gosć ma bekę na naszym forum.
zalatuje parchem na odległosć.
Skrzeszewski jest cienki jak dupa węża . to juz bym Budakovica wolał w bramce
Panie Smuda nie loguj się pan u nas
ssj Napisał(a):
> Skrzeszewski jest cienki jak dupa węża . to juz
> bym Budakovica wolał w bramce
say whaaaaaaaaaat!?!?
Obym się mylił , ale mam czutkę że pierwszym odgrzewanym kotletem będzie Piotrek Giza , oczywiście w roli asystenta trenera ;-) Do samego Gizy nic nie mam ale doświadczenie mógły najpierw zdobywać gdzieś indziej i wrócić do Cracovii z większym jego bagażem . Prędzej na taką szansę zasługuje Górecki podczas gdy sam Giza zacząć mógłby od trampkarzy , juniorów by wtopić się w krzesło asystenta...
O której jutro jest trening?
Giza trenuje w Izdebniku czy gdzieś tam w okolicy. Miał byc chyba grajacym trenerem ale mu sie nie bardzo chce :)
Ludzi którym sie nie chce wolałbym u nas nie widzieć.
BTW Nie wypowiadałem sie jeszcze o Stawowym i jego powrocie. Nie byłem też zwolennikiem jego powrotu ale w obszernych wywiadach mówi dokładnie to co chciałbym usłyszeć o d trenera Cracovii. Zawsze uważałem ze 70% sukcesu to atmosfera w drużynie i Stawowy od tej sprawy zaczyna i jej przywiązuje ogromną wagę. Co więcej uważam, że na własciwych bardzo jasnych zasadach chce ją budować.
Jestem dziwnie optymistycznie nastawiony do przyszłego sezonu, bo właśnie w I lidze będziemy potrzebować DRUŻYNY, a nie pojedynczych pracowników. Co więcej od razu stawiamy na ludzi którzy chcą, a nie muszą. Próbujemy zatrzymać młodych, walecznych, ambitnych ludzi, którzy mogą poczuć magie Cracovii. Oby nie zabił tego zapału "MKS". Liczę, że Szaraniec właśnie w tej roli sie sprawdzi. Odgraniczy MKS od drużyny.
Zaczyna mi się to podobać Wojtek trzymam kciuki !!! TYLKO PASY!!! Budzik musi zostać !!!
Bardzo rzadko piszę coś na forach internetowych chociaż często je czytam,ale bardzo dobrze znam realia tego klubu od srodka.
Stawowy głosi piękne słówka,które każdy kibic pragnie wreszcie usłyszć.Drużyna nowa będzie młoda,przyszłościowa z okręgu ,które
"odda życie" za Cracovię. Śmiechu warte. Stawowy już dawno skompletował drużynę. Przecież on musi przyjąć do drużyny swoich znajomków ,pupilków i nikt nie będzie mu nic dyktował. Pozostać muszą jeszcze Ci ,którzy mają ważne kontrakty, bo tych gwiazd krakowskich do cholery nikt nie chce. A oni po dwóch latach walki o utrzymanie nagle po spadku do I ligii przypomnieli sobie że będą walczyć dla klubu ,który doprowadzili do spadku swoją baznadziejną grą . Dojnej krowy się nie zostawia . A żeby przyjąć swoich Stawowy musi odsunąć od gry młodych , którzy by trawę gryżli na boisku dla swojegu klubu. W zeszłym tyugodniu odesłał do rezerw młodych wychowanków klubu , w tym odsunie starszych wypożyczonych. On ich nie zna ,i nie ma ochoty poznać,gdyż już przedstawił listę swoich ulubieńców.Za dwa,trzy dni trudno
poznać przydatność młodych zawodników do gry. W tym tygodniu dla picu są jeszcze testy wydolnościowe i sprawnościowe ,ale nic one nie dadzą,gdyż decyzje podjęto już dawno.Szkoda tylko że to tak się wszystko odbywa.Gdzie rządzi kasa nie ma miejsca na rozsądek.Stawowy już przywraca do życia starą kadrę.Aż żal tego wszystkiego i tych młodych wychowaków klubu.Oni nie będą mieli w nim miejsca. Myśląłem jeszcze że coś zmieni w tym klubie Szaraniec ,człowiek uczciwy i przyszłościowy .On nie może podjąć rzadnej decyzji.Nawet gdyby bardzo chciał.
A jeśli chodzi o Danielewicza.Chłopak nie jest zły ale niczym się w Radzionkowie nie wyrózniał.Nic do niego nie mam,ale to nie jest zawodnik wybitny. Bo gdyby byl , to zostaby w macierzystym klubie i tam gral. Dlatego lepiej nie zastanawiac sie dlaczego trafil do Krakowa.
Ty jesteś młody wychowanek czy starszy wypożyczony?
Danielewicz to jego znajomy czy pupilek?
jonox, nie rozumiem twojej logiki, czyli jakby był lepszy to wolałby Ruch Radzionków niż Cracovię? A może jeszcze nie wstałem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)