Stawowy miał ostatnio styczność z realiami I ligowymi, tak więc miejmy nadzieję, że ze swoich doświadczeń potrafi wyciagnąć odpowiednie wnioski.
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
hmmm ..... nie wiem sam czy śmiać się czy płakać :( Już wolę Wojtka chyba od betona z Gdańska ale nic z tego dobrego nie będzie ... obym się mylił dla naszego wspólnego dobra .... ehhh
Witam Wojtku ponownie.
Mam mieszane uczucia ale najwazniejsze , wreszcie skonczyly sie spekulacje na temat trenera ktory poprowadzi Cracovie i domniemania typu; jak by bylo ,gdyby byl w Ekstraklasie Wojciech Stawowy.
Teraz jest czas wreszcie udowodnic jakim trenerem JESTES ?!
Zycze powodzenia ,bo zyczac Cracovii wszystkiego naj - nie sposob zyczyc jej trenerowi czegos zlego....
Powodzenia Panie Wojtku!
Huczo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dobry pomysł ze spotkaniem z drużyną w Parku
> Jordana! Trzeba zacząć wszystko od początku!
No raczej 13.06, nie ma bardziej odpowiedniego miejsca na spotkanie niż Park Jordana.
Wojciecha Stawowego witam z wielkim uśmiechem i huraoptymizmem bo nie powiem że na to nie czekałem, bo to chyba pierwsza wiadomość w stylu "światełko w tunelu" dla Cracovii odkąd Radomira zatrudnili, naprawdę zaczynam być dobrej myśli, no i oczywiście podtrzymuję zdanie że ten spadek dobrze nam sportowo zrobi.
Powodzenia, trzymam kciuki ! Jak nie on to kto?
Czyli wracamy do punktu wyjścia z tymże zaczynamy nie od III(właściwie II) tylko od I ligi. Cieżko powiedzieć czy to dobry wybór, bo to inny czas, nie ci piłkarze "spod skrzydeł", bedzie to zupełnie coś nowego, wiec moze być róznie. Nie wierze, ze Stawowy to taki swietny trener i beda dziać sie cuda, ale plusem jest to, ze kojarzony jest z sukcesem w Cracovii i dzieki temu moze zbudowac dobrą atmosfere wsrod pilkarzy. Skoro raz sie udało to dlaczegoby nie drugi :)
A ja jestem bardzo ciekawy tej konferencji, na której Stawowy przedstawi wizję budowania całego pionu sportowego Cracovii,czyli od juniorów aż do I drużyny, którego konsekwencją ma być awans do ekstraklasy. Trener coś mówił, że potrzebuje zgody zarządu na takie spotkanie, tak więc mam nadzieję, że zarząd taką zgodę wyda.
Powodzenia i wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze życia z Cracovią . Załatw Pan awans i wygraj derby no chyba że moje modły się spełnią to wISŁĘ zlikwidują .OBY
WITAM I ŻYCZĘ POWODZENIA ORAZ 2 AWANSÓW ROK PO ROKU : 1.EKSTRAKLASA 2.LIGA MISTRZÓW
Czekałem i sie doczekałem .
Powodzenia i za rok moze dwa w ekstraklasie !!
Powodzenia Panie Wojtku!
Widzę tutaj na forum 90 : 10 entuzjastów Pana. Ciekawe, że ja się chyba spotykam tylko z tą 10 % minorytą :). Mam nadzieje, że my pesymiści się mylimy i przyjaciel Potter będzie miał wreszcie racje, że nadchodzą nowe czasy dla Cracovii pod dowództwem Pana. Oby!
Anton
Stawowy w TV Kraków TERAZ!
no wlasnie ogladalem... to co zawsze hehe
jak bedzie mail mozliwosc i zggode na sciaganie zawodnikow to moze cos z tego bedzoe ciekawego ale napewno nie odrazu.... moze to i dobre posuniecie ze strony klubu ze go zatrudnili ale mysle ze byl ciekawsze nazwiska trenerskie ktore mozna bylo zatrudnic
Karvin Napisał(a):
> 1. Trapez napisał że ZAWSZE wyrzucano p[osty o
> Stawowym z forum - wpisz sobie Stawowy w
> wyszukiwarkę forum wyjdzie Ci 10902 posty o nim -
> to ja się pytam kto tu kłamie?
Ile tych postów było po odejsciu Stawowego z Cracovii?
Jesli już były to wszystkie tematy szybciutko ZAMKNIĘTE zostały
My to wiemy i ludzie na tym forum piszacy też to wiedzą .. w żywe oczy rozmija się pan z prawdą
Zobacz pan w archiwum zamkniete posty o Stawowy - może nastąpi oświecenie
Sam pisałem w paru wątkach - ich obecność na forum trwała do 2 godzin ;)
Możliwe iż czrne jest białe a białe ma kolor czarny....
traba Napisał(a):
> Baran odchodzi z Niecieczy.
> [90minut]
zaczyna się ;)
Wiecie co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze?
Że to jest jedno z najbardziej liberalnie moderowanych i administrowanych forów kibicowskich w Polsce, ale i tak jest kilku ludzi którzy opowiadają jakieś wierutne bzdury jak to niby tutaj są uciskani..
Ale tak to już jest w naszym środowisku każdego kto coś bezinteresownie robi należy zgnoić
gratulacje kolego Trapez - rozszyfrowałeś mnie - całymi dniami siedzę i myślę jak tu wywalać z forum posty o Stawowym, napisz jeszcze że Tabisz mi za to płaci, wtedy dopiero będziesz miał super osiągnięcie wywiadowcze.
Naprawdę chylę czoła - a teraz uczcij swój niebywały sukces jakąś kolejną rewelacją - czekamy Panie śledczy Trapez
to pisałem ja bezwzględny tropiciel postów o Stawowym...
ps. 10902 posty było tylko ze słowem dokładnie "Stawowy" jak sprawdzisz wszystkie odmiany nazwiska to wyjdzie ponad 4 tysiące więcej... ale tak oczywiście wszystko kasowaliśmy i zamykaliśmy tematy, dawno już nikt tak bezczelnie nie kłamał... no ale wiem "forum wie!"
e, spoko, Trapez z nadmiaru emocji doznał chyba chwilowego pomieszania zmysłów i wątki o Stawowym pomyliły mu się z wątkami o fuzji z Nieczeczą czy innym klubem, które to faktycznie tępiliśmy, bo nie miały [u]żadnego[/u] uzasadnienia.
chyba, że za cenzurę uznał zamykanie niepotrzebnych wątków, bo żeby zgłosić postulat zatrudnienia WS naszym zdaniem nie trzeba zakładać nowego tematu, wystarczały te, co były w danym momencie. ale to tyczyło każdego "dublującego" się zagadnienia, a nie tylko WS.
Karwin
10 sekund szukania
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1901401,page=4
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1957971,1957989#msg-1957989
''
''''
Wiecej mi się nie chce szukać- aby nie być sledczym
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)