Tez mi kurde taktyka , grac jałowo w poprzek boiska i ratować się strzałami rozpaczy z40 metrów.
-
-
W EKSTRAKLASIE ...
Jest taktyka?Jest! ;)
No jest.
Fajny tytuł na onecie:
T-Mobile Ekstraklasa: Ruch Chorzów lepszy od Ruchu Chorzów
http://eurosport.onet.pl/wiadomosci/t-mobile-ekstraklasa-ruch-chorzow-lepszy-od-ruchu-,1,5434923,wiadomosc.html
Ciekawe jak szybko zmienią...
choć nie przepadam ani za jednymi, ani za drugimi, to zwycięstwo psychopat... stop wróć, psychofanów bardzo mnie cieszy w tak pięknych aktualnych okolicznościach przyrody. Już mają tylko punkt mniej od.
bardzo fajny mecz Bełchatowa w stolycy.
jeżeli Siejewicz nie weźmie sprawy w swoje ręce i nie pomoże resortowym to może być miła niespodzianka.
Podsumowując:
Ruch 3:0 Widzew (6000)
Piast 1:1 Zagłębie (4388)
Legia 0:0 GKS (17734)
to i ja podsumuję poniedziałkowy mecz.
na trybunach pustki, a oficjalny komunikat to 15 675 :)
Co to sie dzieje w tej Ekstraklasie? Lechowi sie mimo wszystko upieklo - choc moze byc jeszcze jeden scenariusz:
"gdzie dwoch sie bije - trzeci korzysta"
...trzeci tez nie spieszy sie. Kolejna niespodzianka -Gornik przegral 1;2 z jaga.
Moze wiec Polonia ? :)
idzie idzie :D
(parchów, ku*ew, kundli) przyszło jeszcze mniej niż na puchar, czyli podadzą z 15000?
Borski już karnego nie podyktował :|
zgadzam się z Przytułą, karny dla Bielska i czerwień dla parcha.
Chyba tuż przed polem karnym faul.. Może jeszcze będą do tego wracać
piłka wychodzi na aut bramkowy - 5 sędziów nie widzi!!! jest ich za mało! powinno być 11-tu...
Borski wyrównał
Patrysia z paru metrów do pustaka
Liczba widzów jak zawsze przesadzona: 10 153
jakże mi przykro :D
jakie emocje :D
Ale karny dla Wisły ewidentnie się należał i oceniając złą pracę sędziów o tym też należałoby wspomnieć, w ramach tak pożądanej na tym forum rzetelności.
Karny dla Wisły był ewidentny. Przekręcili sasiadke jak nic.
Chuj mnie obchodzi czy karny sie nalezał, bardziej martwie się żeby nas tak nie rzeźbili po awansie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)