gts raba myślenice równiż ruszyła z kampanią reklamową. Szkota tylko że tak:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/podhale/wandale-zniszczyli-szlak-do-morskiego-oka,5557641,14707271,fotoreportaz-maly.html
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
wisła, Rudawa, Raba, ja się już pogubiłem :)
przejechałem się dziś koło stoczni po raz pierwszy i oczom nie mogłem uwierzyć. naprawdę nic dziwnego że to tyle kosztowało i nic z tego nie wynika.
pełno drogiego szkła budowlanego, a w dodatku kilkadziesiąt wejść z kołowrotkami wzdłuż całej trybuny od parku, która powinna generować największe wpływy z komercji. TAM NA TO NIE MA MIEJSCA - same klatki schodowe :D co za cymbał to projektował...
Injac wraca do Kolejorza.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/369578/niespodziewany-powrot-do-lecha-poznan
Myślenicki GTS dziś o godz. 18 zmierzy się z Limanovią, zobaczymy jak oni sobie poradzą ?
ale tam zdaje sie maja grac sami mlodzi i testowani.
To tak jam my. Ale to też jest dobry test porównawczy
Limanovia - GTS Myślenice po 45 min 1-1
i jak grają?
dużo ludzi?
;)
Do przerwy Limanovia powinna prowadzić 4-1.Kibiców sporo (prawie cała Limanowa)Po przerwie Limanovia zmieniła zdecydowanie skład i mecz się wyrównał.
Skromne zwycięstwo Limanovi nad GTS-em Myślenice 2-1
GTS znowu zmienia trenera !
[url]http://www.futbol.org.pl/news,31068.html[/url]
edit: przepraszam wrzuciłem czytając tylko tytuł. mylą mi się te drużyny z myślenic
Bez przesady szuwarek :) kibiców tylu ilu co na ciekawszym meczu w 3 lidze, sklad Limanovii w meczu z rzeką zdecydowanie lepszy niż w porannym spraingu z Cracovią, choć trzeba przyznać że gra rzeki tragiczna
Dalin, czy raba, każdemu może się pomylić;)
pasiak93 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bez przesady szuwarek :) kibiców tylu ilu co na
> ciekawszym meczu w 3 lidze, sklad Limanovii w
> meczu z rzeką zdecydowanie lepszy niż w porannym
> spraingu z Cracovią, choć trzeba przyznać że
> gra rzeki tragiczna
Nie wiem ilu kibiców przychodzi na mecze Limanovi i dlatego napisałem "sporo", jeżeli chodzi o skład, to przeciwko nam zagrało 5 zawodników z podstawowego składu Limanowi. A przeciwko GTS-owi zagrało 8 zawodników z podstawowego składu. Powyższe info otrzymałem od znajomego,który spędza urlop w Limanowej(za nieścisłości przepraszam w imieniu swoim i znajomego-kibic Garbarni)
Szuwarek,
Tzn, że w Limanowej grają w 12 na boisku ;D
Albo mają tam trenera, dla którego pierwsza jedenastka nie jest grupką czochranych syneczków
Ulegasz propagandzie Leszeczuku z tym czochraniem, jak kiedys ulegles przy PO :D zart moj ;) a widzieliscie jak wczoraj tulil Nowaka i Zurka ? Nastepni synkowie ? ;)
konrad_cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarek,
> Tzn, że w Limanowej grają w 12 na boisku ;D
Jeżeli dla Ciebie podstawowy skład jest TYLKO 11 zawodników, to tak !
Czochranie jest traktowane przenośnie i posłużyło mi jako epitet dla "syneczków" :)
Oj strasznie się nudzisz nad tym polskim morzem Ianie;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)