po tym co robi aleksander widać że będzie sporym wzmocnieniem floty... niestety.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
jak te łamagi to robią?
wjeżdżają jak walec w pole karne Śląska. po drodze piłka im się nienaturalnie odbija, potykają się o własne nogi, ale pozycje sobie stwarzają.
będzie cholernie ciężko wybić im awans z głowy.
Puchar a liga to dwie różne sprawy. Popatrz, co się dzieje w Anglii, tam zespoły z 3,4 ligi wygrywają z drużynami Premiership
Już lament bo Flota wygrywa ze śląskiem. Spokojnie to są drwale i szczęście im się skończy!
Pewnie że szczęście im się skończy ,pograją z 3 lata w ekstraklasie i spadną.
Chyba się zaczęło kończyć.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chyba się zaczęło kończyć.
nic dodać, nic ująć :D
Małek,pedałek przeciągnął 2 minuty i Ćwieląg wmaścił
Małek w formie, bramkarz Floty też.
Mr.Crowley Napisał(a):
> Małek,pedałek przeciągnął 2 minuty i
> Ćwieląg wmaścił
a szkoda i to podwójna. Dobrze byłoby dla nas gdyby flota grała na 2 fronty... jest jeszcze rewanż.
Wg. mnie lepiej będzie jakby Flota odpadła, bo to może im podciąć trochę skrzydełka przed startem ligii. Po zwycięstwie dwumeczu ze Śląskiem wg. mnie pewniej by grali niż dotychczas, patrząc nie patrząc Śląsk to Mistrz Polski,
fenix Napisał(a):
> Wg. mnie lepiej będzie jakby Flota odpadła, bo
> to może im podciąć trochę skrzydełka przed
> startem ligii. Po zwycięstwie dwumeczu ze
> Śląskiem wg. mnie pewniej by grali niż
> dotychczas, patrząc nie patrząc Śląsk to
> Mistrz Polski,
Bzdura - ale to tylko moje skromne zdanie...Niech graja dalej.
niech odpadną po sromotnym wpierd..u siebie to im sie odechce ligi
Po sromotnej klęsce Flota raczej chciałaby "zmazać plamę na honorze" w meczach ligowych.
Flota nie ma super ławki, dlatego życzę im awansu i grania na 2 fronty.
[url=http://www.90minut.pl/news/206/news2063095-PZPN-zawiesil-licencje-LKS-owi.html]Koniec patologii?[/url]
pewnie zaraz pałkownik potok coś zachachmęci i odwieszą, ale....
pogratulować jeśli kogoś to cieszy , a piłkarze nie murzyny chyba wiedzieli gdzie przychodzą grać, teraz jakis pedał sierant cienko przędzie to mu sie przypomniało nagle że mu ŁKS siano wisi a wczesniej jak chciał odejśc to zadnych pretensji nie mial bo myslal ze zrobi kariere jak messi
a jak to wygląda prawnie, gdyby ŁKS nie przystąpił do rozgrywek ? ŁKS zremisował z Zawiszą i w porównaniu do pozostałych drużyn z czołówki, odebrał im dwa punkciki.
Nie jestem pewien w 100%, ale wyniki z rundy jesiennej byłyby zachowane, a w rundzie wiosennej będzie co kolejkę jakaś drużyna pauzować. Natomiast gdyby ŁKS wycofał się w trakcie rozgrywek to opcję są dwie: albo anulowanie wyników albo walkowery (decyduję chyba procent rozegranych spotkań).
http://www.90minut.pl/liga/0/liga5663.html tutaj macie odpowiedź na to co z wynikami ;) w tamtym sezonie w 2 lidze wschodniej 2 druzyny się wycofały , po 16 i 23 kolejce , wszystkie wyniki anulowano ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)