Skąd lechia ma tyle hajsu na transfery ?
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
VelVet Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skąd lechia ma tyle hajsu na transfery ?
Bogaty sponsor . Juz drugi rok pompuje masę kasy w beton .
z tt
Leszek Błażyński
@L Blazinski
Stępiński jeszcze w tym tygodniu ma przyjechać na testy medyczne do @ruchuchorzow1920
lechia ma bogatego sponsora a Arka ledno wiaze koniec z koncem... przykre
Ziom rudego załatwiła po osadzki to w zamian państwowe koncerny dały kasę.
PO straci władze to sie skończy pompownai Lechii - podobno nowy prezydent nieco sympatyzuje z nasza drużyną. Czy to prawda?
Dzisiaj się obudziłeś?
Tiesto12 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PO straci władze to sie skończy pompownai Lechii
> - podobno nowy prezydent nieco sympatyzuje z nasza
> drużyną. Czy to prawda?
Niech spieprza. I wszyscy inni politycy też. Jak najdalej !!!!
Tym się różnimy od innych klubów i towarzystw że z nami to sympatyzują a na innych łożą $
Kurski z PIS czy tam ZP (z całym propsem za nocną zmianę) pewnie też nie pozwoli zrobić betoniarce krzywdy pod warunkiem że będzie miał wystarczająco mocną pozycję polityczną w RP po nowym rozdaniu.
Jakby ktoś nie wiedział, to warto się przyjrzeć jakich sponsorów ma Lechia.
http://www.lechia.pl/podstrona,74-sponsorzy.html
Kasa (częsciowo państwowa) płynie szerokim strumieniem. Nie dziwcie się więc, zę kupują co chwilę tego, czy tamtego i że my gramy sparing z Ruchem a Lechia z Wolfsburgiem.
Jakby nam mieli sponsorzy dorzucić 300k na sparing z Wolfsburgiem to ja tam bym wolał, żeby rzucili choćby i trzy razy mniej na młodzież.
A ja bym wolał ZUS za sponsora.
Może być Tauron, Energa, czy Totolotek, to czemu nie ZUS lub Ministerstwo Finsnsów :)
No i betony mają jeszcze trzecią frekwencję w lidzę.
17 tysięcy kibiców średnio na meczu to nie w kij dmuchał.
[url=http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,przed-meczem-zaglebie-lubin-podbeskidzie-bielsko-biala,artykul,587271,2,12449.html]przeglądsportowy[/url]
Wywiad z Kubickim z Podbeskidzia. Pierwsza piątka? Chłop chyba nieźle odleciał.
Ja ich typuję raczej do spadku.
Przed 29 maja tez takie pierdoły opowiadał - zwykły palant (td)
Raczej powiedział to w takim kontekście, że klub nie ma celów i ambicji, ale wszystko jest możliwe, więc może Podbeskidzie, Łęczna, albo Termalica psim swędem zajmie miejsce w pierwszej piątce. I chłop ma rację, bo w tej lidze jednorazowe wyskoki słabych drużyn czasem się zdarzają.
Oczywiście za wcześnie żeby przesądzać, ale Ruch na tle beznadziejnego Górnika Łęczna wygląda fatalnie, coś mi się wydaje, że będą zgłaszać akces do awansu do 1 ligi..
Może się powtórzę, bo to stare, ale dzisiaj to zobaczyłem przypadkiem nieco. Zatem GW i Jawor wywalili taki tytuł:
"Bogusław Cupiał i klub. Wisła odchowana, może zmienić pana?" Jest jeszcze coś o oddawaniu w dobre ręce....
Nie wiem, czy autor to poczynił specjalnie, no ale mnie nieco rozbawił w każdym razie. (:D
Szykuje się skandal. Lechia nie płaci rat za Sebastiana Milę
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/szykuje-sie-skandal-lechia-nie-placi-rat-za-sebastiana-mile/yjlcwn
A czy będą tego faktu jakieś konsekwencje ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)