widze ,ze Boljevic staje sie krolem asyst :) zawsze to cos.
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2012/13
Gracze którzy zagrali bardzo dobrze : Marciniak , Żytko , Dudzic,Budziński,Straus,Steblecki,Stawowy
Antygracz : Nykiel
Posiadanie piłki jakieś 70% do 30% dla nas.Chłopaki myślą na boisku,a styl oczywiście przypomina grę Hiszpanii na Euro :)
1906 % poparcia dla Stawowego.
To nawet Stawowy zagral ? Chcialo mu sie biegac ?!
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nawet Stawowy zagral ? Chcialo mu sie biegac ?!
Pewnie chciał sam pokazać chłopakom jak wygląda tiki-taka :)
To jest szok !
To co zaczęła grać nasz Cracovia to jest rewelacja nie wierzyłem że tak może się odmienić oblicze drużyny.
Stawowy ma naprawdę ból głowy kogo wystawić w pierwszym meczu oprócz Nykiela ale i on mam nadzieje dorówna do reszty - dzisiaj miał chyba zły dzień.
Krzysiek nie załamuj się.
no odmienił jak zaczarowaną różdżką ten zespół, oby w lidze bylo efektownie i efektywnie..
Stawowy też po pierwszej bramce poczuł siły do gry jak wszedł na boisko 2-3 metry od linii i podszedł do Pilarza :D A liniowy zakłopotany tylko się zaśmiał i delikatnie poprosił o powrót do strefy ;)
Dla mnie kluczowy wniosek z tego sparingu jest taki: brać Zejdlera póki nam go ktoś nie sprzątnie sprzed nosa. Pisałem to po meczu z Sandecją, a teraz mogę to tylko potwierdzić, chłopak to talent czystej wody, może być naprawdę świetnym zawodnikiem. Każdy jego kontakt z piłką po prostu cieszy oko.
A co do samego sparingu, to na pewno dużo pracy przed tym zespołem, bo jeszcze jest sporo mankamentów, ale to co zrobił z tą drużyną trener Stawowy wzbudza ogromy szacunek :) To co gramy momentami, to jest taka Cracovia jaką chce się oglądać. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w walce o punkty.
No i ogromna szkoda kontuzji Sławka i Bartka. U Szeligi wyglądało to dość poważnie, Bartek powinien chyba szybciej wrócić do zdrowia.
Ten kto napisał że dobrze grał Budziński powinien mieć zakaz pisania na forum
Matthias89 Napisał(a):
> Dla mnie kluczowy wniosek z tego sparingu jest
> taki: brać Zejdlera póki nam go ktoś nie
> sprzątnie sprzed nosa. Pisałem to po meczu z
> Sandecją, a teraz mogę to tylko potwierdzić,
> chłopak to talent czystej wody, może być
> naprawdę świetnym zawodnikiem. Każdy jego
> kontakt z piłką po prostu cieszy oko.
To co napisałeś o Zejdlerze to czysta prAWda.
Pora czekać, aż zarząd puści go wolno.
boleknh Napisał(a):
> Ten kto napisał że dobrze grał Budziński
> powinien mieć zakaz pisania na forum się dlaczego Wojtek na niego nie stawia ale się
> dowiedziałem w dzisiejszym meczu.
O Zeusie, Ty widzisz i nie grzmisz ?:)
u mnie grzmialo ;)
boleknh Napisał(a):
> Ten kto napisał że dobrze grał Budziński
> powinien mieć zakaz pisania na forum się dlaczego Wojtek na niego nie stawia ale się
> dowiedziałem w dzisiejszym meczu.Miał
> przebłyski owszem ale ogólnie zagrał tylko
> przyzwoicie.Zejdler chłopak na moje oko na równi
> z Klichem albo nie boję się tego powiedzieć
> LEPSZY!
Co do Zejdlera to na prawdę zapowiada się obiecująco.
A tymczasem co by nie gadać, 3:1 z naszymi hokeistami wygraliśmy ;)
[b][url=http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1492761,cracovia-wielki-charytatywny-mecz-pilkarze-vs-hokeisci,id,t.html#110d68611d762ed5,1,3,6]Cracovia: wielki charytatywny mecz piłkarze vs. hokeiści [FOTY][/url][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)