Ci nasi "drwale" potrafili wyjść z własnego pola karnego do ataku pod pressingiem przeciwnika wymieniając 5 krótkich podań na 1 kontakt. No ale do tego oczywiście niepotrzebna jest technika:)
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka, część druga.
stefan65 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> black cat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > hehehe stefanie, nie pamiętasz naszej drużyny
> > sprzed osmiu lat? możesz mi wymienić tych
> > drwali, których mielismy w składzie?
> > uważasz, że Twój idol, Sławek Szeliga
> miałby
> > pierwszy plac w drużynie Stawowego? podobnie
> jak
> > Wisniewski usiadłby na trybunach.
> >
> Oj pamiętam...i to wcale nie byli technicy!!
> Uważasz że Baran to nie drwal!....to straszliwy
> drwal.ciąłprzedciwnika róno z trawą .a np.
> RadwańskI? i jego kolega stoper?można wymieniać
> było paru jeszcze innych zawodników...którzy
> nie błyszczeli...ale cóż to była II I liga
> potem pierwsza...zawodnicy byli jacy
> byli.....wkładali serce.....dlatego zapewniam
> Cię ja wole Szelige, Dudzica, Krzywickiego....bo
> widze...żepomimo słabych umiejętności op ni
> walczą....a nie Suworowów, czy Saidich,
> Biezienów, Wisniakowsów którzy przechodzą obok
> gry!
Stefan. Popraw czasami teks bo sie czytać tego nie da. Szeliga drwal - hahahahahahahahaha. Jak chcemy wracać do ekstraklasy to on jest pierwszy na liście od wywalenia
Ja mam tylko nadzieje ze po latach niepowodzen ktos w koncu wdrozy zasade "najpierw kupujemy pozniej sprzedajemy" :)
Jak przyjdzie do nas doswiadczony srodkowy pomocnik to Slawka mozna puscic wolno :)
A nie przyjdzie:( Sławek jest w tej chwili porównywalny do Arka Barana w jego schyłkowym okresie u nas. Odbierze, ale nie strzeli. Pociągnie do przodu, ale na koniec źle poda. Czasem zagra super mecz, po czym cztery przeciętne. Ale to wszyscy wiedzą, a do 2-ligowca nikt lepszy nie przyjdzie, więc nie wybrzydzajcie. Sławek na 1 ligę jest w sam raz.
Arek grał dobrze przy Gizie odbierał piłkę i podawał do Piotrka który stał blisko niego myśle jak będziemy mieli super rozgrywającego to Sławek też coś zagra my napewno nie awansujemy jak postawimy na Budzika i Sebastiana nam koniecznie potrzebny super doświadczony środkowy ofensywny pomocnik!!! TYLKO PASY!!!
jak czytam że Baran był drwalem to mi się odechciewa żyć.
czym jest technika? robieniem głupich kółek nad piłką czy przyjęciem podaniem i panowaniem nad nią? Arek był w tym okresie jednym z najlepiej wyszkolonych technicznie zawodnikiem
Giza w sezonie awansowym był rzeczywiście za-je-biście doświadczonym rozgrywającym.
leszeczek Napisał(a):
> Giza w sezonie awansowym był rzeczywiście
> za-je-biście doświadczonym rozgrywającym.
musiał być, skoro w wieku trzydziestu lat był piłkarskim inwalidą.
SaNtO Napisał(a):
> jak czytam że Baran był drwalem to mi się
> odechciewa żyć.
>
> czym jest technika? robieniem głupich kółek nad
> piłką czy przyjęciem podaniem i panowaniem nad
> nią? Arek był w tym okresie jednym z najlepiej
> wyszkolonych technicznie zawodnikiem
Przez dwa, a nawet trzy pierwsze sezony ekstraklasowe gdy Barana nie było na boisku gra Cracovii siadała totalnie. To są fakty.
Po co się kłócić czy był drwalem,a może wirtuozem skoro był w Cracovii niezbędny. Bez niego to była inna drużyna.
Skoro zmiany trenera w tym okienku już na 99% nie doczekamy...
Kafarski wkurwił mnie tymi debilnymi wypowiedziami o możliwym utrzymaniu, ale jakoś znowu zacząłem w niego wierzyć. Widać, że mu się chce, jeździ oglądać piłkarzy - co ważne - młodych, z regionu. Podoba mi się to. Wiem, że sezon ogórkowy i jeszcze wiele może się wydarzyć, ale jak na razie moje poparcie dla Kafarskiego rośnie. I oby się nie musiało zmieniać pod koniec sierpnia za sprawą jego wyników :).
empe Napisał(a):
> Skoro zmiany trenera w tym okienku już na 99% nie
> doczekamy...
> Kafarski wkurwił mnie tymi debilnymi
> wypowiedziami o możliwym utrzymaniu, ale jakoś
> znowu zacząłem w niego wierzyć. Widać, że mu
> się chce, jeździ oglądać piłkarzy - co ważne
> - młodych, z regionu. Podoba mi się to. Wiem,
> że sezon ogórkowy i jeszcze wiele może się
> wydarzyć, ale jak na razie moje poparcie dla
> Kafarskiego rośnie. I oby się nie musiało
> zmieniać pod koniec sierpnia za sprawą jego
> wyników :).
Co do zmiany trenera dziś w pracy padł mi artykuł w necie o tym ze niby nasz klub zaraz po tym jak Tarasiewicz awansował do Ekstraklasy to jeszcze tego samego dnia czyli w niedziele miał telefon z naszego klubu czy nie chciałby pracować w Cracovii i pomoc jej w szybkim awansie . Nie wiem dokładnie jakie to źródło było bo nie miałem az tak duzo czasu by to analizować ale jest to prawda ze szukają to może wezmą Duszana który się rozstał z Termalica ;) podobno z przyczyn "Zakaz Awansu to T-Mobile"
Dušan Radolský (ur. 13 listopada 1950 w Trnavie), słowacki trener piłkarski.
61 lat - to stary? To człek w sile wieku i doświadczony przede wszystkim.
Juz wiem jakie to było źródło za pewno Fakt bo w gazecie pisze to samo .
Chwostek Napisał(a):
> Dušan Radolský (ur. 13 listopada 1950 w
> Trnavie), słowacki trener piłkarski.
> 61 lat - to stary? To człek w sile wieku i
> doświadczony przede wszystkim.
Dusan w przeciwieństwie do kafara dawałby jakąś nadzieję na zbudowanie sensownie funkcjonującej drużyny...
marzenia , my bedziemy siedziec w tej I lidze dosc dlugo wiec nie ma co sie goraczkowac .
Bratis Napisał(a):
> marzenia , my bedziemy siedziec w tej I lidze dosc
> dlugo wiec nie ma co sie goraczkowac .
No co Ty! Tabisz obiecał, że maksymalnie jeden sezon :D
z nim jako trenerem zajmiemy po rundzie jesiennej miejsca 8-14.
Z Tabiszem? :D
[quote=Peterps]
z nim jako trenerem zajmiemy po rundzie jesiennej miejsca 8-14.
[/quote]
Czyli wreszcie po dramatycznych sezonach osiągniemy stabilizację i spokojny środek tabeli.
Najpierw trzeba zmienic polityke transferowa -----> pilkarzy -----> trenera ... ta kolejnosc ... problem w tym ze u nas rewolucje zaczyna sie do d***py strony
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)