Co do transmisji Orange Sport ma w planach transmitować 1 ligę od nowego sezonu w całości ale czas pokaże.
-
-
I Liga, I liga Cracovia
Sezon 2013/14 Wracamy MY i Areczka !
"kochałem Cię w okręgówce i w pierwszej lidze też" !!!
Pasy_Andrychów Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co do transmisji Orange Sport ma w planach
> transmitować 1 ligę od nowego sezonu w całości
> ale czas pokaże.
super i pies Iwan będzie nam komentował każdy mecz coś pięknego ....
Musimy mieć w składzie więcej wychowanków a co za tym idzie trzeba rozjebać obecne stowarzyszenie i założyć profesjonalne.Dość tej żenady !Cracovia Pany !
Dla mnie to piąty spadek (licząc ten ostatni, który nie doszedł do skutku z powodu licencji ŁKS). Wie ktoś kiedy zaczynamy ? :)
Ten sezon rozpoczęli 23 lipca,a ekstraklasa tydzień później.Jak będzie w przyszłym to nie wiem,ale wydaje mi się,że raczej tak samo.
Byle nam Smuda nikogo do kadry nie zabrał:DNiech ćwiczą chłopaki żeby szybko wrócić:)
Historia pokazuje, że jak lecimy to przeważnie na jednym spadku sie nie kończy. Ale h%j tam, to i tak lepsze niż kibicować tym matołom z zomo.
Bedzie kilka fajnych meczy w nastepnym sezonie, no i sporo klubów zobaczy prawdziwy stadion:)
I tak będe dalej chodził.
A rzeka niech pajacuje dalej. Jak Cupiał zakeci kurek z kasą to widzę u onych frekwencję na poziomie 5-6 tys.
Dla nas to szansa odrodzić się pościągać Krakusów i grać ładna fajna piłke. Jestem przekonany, że gdy będziemy w pierwszej 5 to mamy frekwencję powyżej 10 tys.
Frekwencja się tu nie liczy... Liczy się jedynie to aby ogarnąć ten cały syf... moje obliczenia to awans w sezonie 2013/14 Gdyż znając nasze szczęscie jak zwykle coś będzie nie tak ;)
jeden sezon w 1 lidze bedzie ciekawy, zawsze to jakaś odmiana. znudziły mi się te same zespoły co roku . jak z 2 ligi wejdą ci to prowadzą to fajne będzie, tylko żeby sie do niej nie przyzwyczaić i za rok wrócić ;)
O frekwencję jestem spokojny a jak drużyna zacznie grać, to nawet liczba 10 tys Pasiaków na każdym meczu przy Kałuży jest prawdopodobna. No i mam nadzieję, że wreszcie będziemy oglądać Cracovię grającą w piłkę i wygrywającą mecze. Jedno jest pewne, wrócimy mocniejsi.
artykuł bardzo na czasie http://fortart.blox.pl/2012/05/Jak-spadala-Cracovia-1.html
ja widze tego też inną strone - nikt nie będzie się mógł poszczycić tak pieknym stadionem w I lidze :D
Napislem kumplowi zza blon ze Cracovia to cos wyjatkowego iz nic wielkiego sie nie stalo a on nie byl w stanie zalapac. Dziekuje najwyzszemu ze jestem po tej stronie - wlasciwej. Mam nadzieje ze pospiewamy sobie na wesolo i pokazemy wspanialy doping. Prysznic i na boisko....
dudi74 Napisał(a):
> Każdy kto kibicuje Cracovii dłużej niż 4
> lata,
> spadek już przeżył. :D
No to już jest jakaś wyższa matematyka :D :D :D
Spadek musiał wreszcie nadejść, w końcu ile razy można oszukiwać przeznaczenie, a przede wszystkim samego siebie? Chodzić na mecze będę i będę pełen nadziei, że wreszcie coś się w Cracovii zmieni.
janczer Napisał(a):
> dudi74 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Każdy kto kibicuje Cracovii dłużej niż 4
> > lata,
> > spadek już przeżył. :D
>
> No to już jest jakaś wyższa matematyka :D :D :D
W sezonie 2009/10 spadliśmy sportowo,
zajęliśmy w tabeli 15 miejsce oznaczające spadek.
To że nie graliśmy w pierwszej lidze to prezent od ŁKS.
Akurat sportowo to spadła wtedy Lechia. My spadliśmy pozasportowo i pozasportowo się utrzymaliśmy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)