No to witamy w nowej rzeczywistości.
-
-
I Liga, I liga Cracovia
jebać wisłę
Najbardziej płaczą ci, którzy nie wiedzą co to poprzednia druga, trzecia, znowu druga- i ewentualnie co było jeszcze wcześniej.
Niech sobie w dupę wsadzą tą "ekstraklasę"...
oj tam spadek to nie koniec swiata , wazne czy nastapi cos co w pewnym srodowisku okresla sie mianem "trzech krokow" tzn rozliczyc , z.a.j.e.b.a.c winnych, budowac od nowa ........ jak decydenci sie nie zmienia , nie bedzie rowniez zmian na lepsze , uzdrowic sytuacje moga Ci co wiedza jak sie to robi.....a sa tacy , o ile beda mogli zarzadzac ....
najśmieszniejsze jest to, że te wiślackie cwele myślą, że dla nas to koniec świata i za najgorszą obelgę uważają jak nam pocisną "1 liga Cracovia xD" :)
Zrobic wreszcie rewolucje w klubie - TOTALNA..Albo Tabisz albo awans .......chce widziec zmian na kazdym kroku, a jak brak odwagi Generalowi - to niech pocaluje sie..... w swoj wykaz z konta
po pierwsze wyp... Tabisza
po drugie Psor na honorowego
po trzecie zatrudnienie profesjonalistow do kierowania klubem
1 liga 1 liga Cracovia :D
W sumie to byliśmy przygotowani na ten spadek od jakiegoś czasu i nawet tak bardzo to nie boli. Gorzej byłoby spaść po porażce w ostatniej kolejce, jeszcze będąc przed nią nad kreską.
trzeba powoli myśleć o założeniu nowego tematu "O co walczymy w I lidze" - pewnie wielu napisze o utrzymanie :D
a co do spadku, tragedia się zadna nie stała. Słoneczko świeci tak jak wczoraj, można wyjechać w plener i odpoczywać :)
Jeszcze Ian za wcześnie i tak każdy watek przerodzi się teraz w narzekanie i wymyślanie zarzadzajacym, kopaczom etc...
Merytoryczny wątek to za jaki tydzień dwa.
Btw...jak w Klubie nie było struktury w wrześniu tak i nie ma...nie ma więc co oczekiwać wiele...dopóki reformy nie nastapią.
Dokładnie Cracovia nigdy nie zginie.Nawet kilka lat w 1 lidze nas nie złamie,a może kiedyś doczekamy się ZESPOŁU a nie pseudo gwiazdeczek:)Głowa do góry:)
Prawie 20 lat w III lidze nas nie złamało,a tzw.I liga jeszcze 10 lat temu była dla nas marzeniem.
Ekstraklasa, pierwsza liga.. Jeden ch*j!
CRACOVIA ZAWSZE PANY! :)
Teraz można spokojnie napisać:
"Bójcie się chamy do I ligi wracamy".:D
Paradoksalnie może nam się zwiększyć frekwencja na stadionie,
nie będzie już transmisji w TV, jest szansa na więcej zwycięstw niż 4:D.
Same pozytywy:D
Każdy kto kibicuje Cracovii dłużej niż 4 lata,
spadek już przeżył. :D
Ja już liczyłem na spadek te pare lat temu ale pojawiła się sytuacja z ŁKS, która tylko pozornie na dwa sezony przytrzymnała nas przy życiu.
Liczę, że spadek będzie totalnie oczyszczający i w klubie zacznie się całkowicie nowy, lepszy rozdział.Patrząc na poziom I ligi nie mam najmniejszych wątpliwości, że za rok wracamy.
Zawsze wracaliśmy. Prędzej czy później.Wszystko jest oprócz gościa który by wiedział jak zmontować zespół.
Znajomy wiślak wczoraj pisał mi złośliwe smsy a ja mu spokojnie odpisałem, że za rok wracamy. Był zdziwiony bo cześć z nich naprawdę myśli że dla nas to koniec świata. Pasy zawsze będą PASY i to ich boli. In ma rację. Piękna pogoda, syn gra mecz, rodzina, czas spędzony razem. A oni niech sobie wszyscy ujadają:)
Ja osobiście przyjąłem spadek spokojnie.. Martwi mnie jedynie trener który nie umie ustawić drużyny.
Co do transmisji Orange Sport ma w planach transmitować 1 ligę od nowego sezonu w całości ale czas pokaże.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)