Nienawidze Lechii ale zastanówcie sie z kim lepiej polecieć. Z Betonami którzy bedą murowanym kandydatem do awansu do elity w przyszłym sezonie czy z Djdajami-bankrutami?
-
-
Pozostale spotkania 28 kolejki.
W przyszłym sezonie będzie dobrze jak się utrzymamy w I lidze,a nie będziemy śnić o powrocie do ekstraklasy.
Krakowia Bruk-Bet Nieciecza Kraków!!!
Pięknie to brzmi,czy dla Was nie to jest najważniejsze? Przecież musimy grać w ekstraklasie!. Zmieni się jedynie nazwa,ale co to dla klubu z ponad 100-letnią tradycją? Zyskamy nowy F.C.( Nieciecza),może przy kupnie karnetu będzie rabat na kostkę? Same plusy!
Trzeba kibicować Niecieczy z całych sił,żeby awansowała!!!
;)
Przeciwnicy fuzji to tylko 80 netowych napinaczy.
Niejednokrotnie Janusz Comarchowia podkreślał,że dobro prawdziwego kibica Krakowii jest dla niego najważniejsze
,,Krakowia nigdy nie spadnie"
wyscig o tytul frajera a sezonu trwa nadal, zobaczymy co Legia zrobi :) usmialbym sie gdyby ich wszystkich Lech pogodzil i zdobyl majstra :) czego im w sumie zycze, nie zeby zasluzyli specjalnie, ale to ostatnio normal w lidze
Legia już chyba tego nie wypuści, mogą sobie nawet pozwolić na jedną porażkę. Chyba nie są w stanie tego już zmarnować. Chociaż... nie mówmy hop, w tym sezonie nic mnie już nie zdziwi :)
No to chyba chorzowscy zmarnowali niezłą szansę, zeby jeszcze powalczyc o mistrzostwo, jutro Legia raczej wygra i tego majstra juz nie odpuści, natomiast jesli zremisuje, to Lech jeszcze pewnie bedzie miał szanse...
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wszedł mi wynik Widzewa :) Tomecki, my im
> zabraliśmy MP oni nas spuszczą z
> Ekstraklasy....trudno, blilans jak w życiu zawsze
> musi wyjść na zero :)
Tylko, że jest zasadnicza róznica, oni przed meczem z nami, mieli bardzo realne szanse na MP , a my teraz przed mecze z nimi tylko iluzoryczne. Powiedzmy sobie szczerze, patrząc na grę naszych kopaczy, to nikt realnie myślacy nie wierzy w utrymanie już od dawna, natomiast tamten mecz przy Suchych Stawach, pewnych siebie synów milicjantów wprawił w istną frustrację. Tego się nie da powtórzyć w poniedziałek, bo ja na pewno nie będę po tym meczu tak blady, jak pieski, których wtedy widziałem dzień później w pracy :D:D:D
[quote=widzewiak]
Jestem kibolem Widzewa. Od 30-tu lat przychodzę na mecze Widzewa (mam na koncie wiele meczów na wyjeździe) i to, co zobaczyłem oglądając mecz z Lechią woła o pomstę do nieba. Widzew zagrał bez jakiejkolwiek ambicji, bez cienia widzewskiego honoru. Ci piłkarze nie są godni nosić koszulek Widzewa. A Panowie Broź, Oziębała, Bieniuk i spółka jak myślą, że po mistrzostwach europy zagrają w Lechi pod wodzą P. Janasa na nowoczesnym stadionie, to na pewno się grubo pomylili. WSTYD!!! Weszliście w d... Lechi. Wstyd!!! A co do okrzyków spod zegara, to ciekawe co nas bardziej kręci, mecz derbowy czy bezpłciowa konfrontacja z jakąś Lechią. Jeszcze wszyscy zatęsknimy za derbami i tym klimatem. A do zarządu, to z taką postawą naszej drużyny nigdy nie będziecie w stanie dorównać ilości sprzedanych karnetów Lechowi i Legii, bo ja go na pewno prędko nie kupię. Co ten wysrany mecz miał wspólnego ze sportem to ja nie wiem - napisał Maniek, w komentarzu pod relacją pomeczową.
[/quote]
jak pisałem swego czasu, ze Lechia to nie jest drużyna do spadku z innych powodów niż sportowe, to różni "mądrzy" tego forum pisali, że pierdziele smutki. To ze Cracovia jest słaba, to jedno. To, ze Cracovia jest dymana przez inne dramatycznie słabe drużyny, to drugie. Cieszę się bardzo, ze są takie mecze jak Widzew-Lechia, one uczą "mądrych" rozróżniania fauszu od uczciwości. Niech boli.....
Napiszę jeszcze tym wszystkim, co piszą, że Cracovia mogłą wcześniej się utrzymać, zagrać lepiej itd. Oczywiście, że mogła (chociaż mam tutaj pewne wątpliwości). Jednak liga nasza składa się z 30 kolejek a nie np. z 25. Liczy się wynik końcowy.
patrzenie co zrobia konkurenci to zgubna praktyka!Jak cieszylem sie rok temu z utrzymania tak teraz ,po pierwszych 3ch rundach na wiosne,patrze na "osiagniecia" Pasow ze spokojem. Tak jak Widzew nic nie gral u nas tak i teraz to samo! Lechia zrobila to co mysmy powinni zrobic tydzien temu...
LKS tez zdobyl pkt w praaawie niemozliwym miejscu!A my w spokoju czekajmy na rewolucje w MKS ie S.A. I gre w 1 lidze.To moze i powinno wyjsc nam na zdrowie!
Ianie ,na pewno masz racje z klubem kibica Lechii ;) .Jeszcze 2 sezony maja spokoj.....
:D
Przecież Widzew zagrał z nami dokładnie tak samo jak z Lechią więc nie płaczcie tyle.
W zeszły piątek to był identyczny Widzew, bez ambicji, woli walki...mieli totalnie wyje*bane tak jak i wczoraj.
Nasi niestety byli o tyle słabsi od Lechii, że nie byli nawet blisko wciśnięcia bramki. I dlatego to my spadamy...
Jezu znowu się zaczyna szukanie teorii spiskowych.............
Poszło się jebac i tyle. Przynajmniej juz człowiek się nie musi denerwować. A tym dziewicom może dobrze to zrobi i uratuja troche honoru w derbach. Wszak na luzie łatwiej się gra.
Z serpentynami Legia niezla akcje zrobila -choc zdecydowanie by to lepiej wygladalo po strzeleniu bramki .. Pomysl dobry ale dziwie sie tak wczesnej decyzji..
Edit;
Oj ciekawie bedzie do samego konca w walce o MP . ...i tylko szkoda ,ze na dole takiej walki nie ma...
Chyba nikt nie chce majstra :)
Końcówka sezonu zapowiada się ciekawie, pięciu potencjalnych kandydatow do mistrzostwa.
Lech na bardzo dobrej drodze do mistrzostwa po tym co prezentuja inne kluby na chwile obecna.
Malinowe nosy:D graja z Jaga u siebie(remis) i na wyjezdzie z ladacznica(ladacznica wygra)-max 1punkt do konca sezonu.
Legia-Lechia(remis) na wyjezdzie i u siebie z Korona(wygrana)-max4punkty
Ruch-Cracovia na wyjezdzie(remis) i Lechia(wygrana) u siebie max 4 punkty
Lech-Podbeskidzie u siebie i Widzew na wyjezdzie-wygraja oba mecze i maja plus 6punktow.
Korona-Widzew u siebie(wygraja) i wyjazd do Legii(porazka)-max 3 punkty.
A wiec tabela na koniec:
1.Lech 54punkty
2.Legia 54punkty
3.Ruch 52
4.Korona51
5.Slask 51
Lech ma lepszy bezposredni pojedynek tak samo jak Korona ze Slaskiem.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lech na bardzo dobrej drodze do mistrzostwa po tym
> co prezentuja inne kluby na chwile obecna.
> [b]Dajdaje[/b] graja z Jaga u siebie(remis) i na
> wyjezdzie z ladacznica(ladacznica wygra)-max
> 1punkt do konca sezonu.
Ale......co ma ŁKS do walki o Mistrzostwo ?? ;)
tez tak pomyslalem -Kruszyna chyba jedzie na cider-ach dzisiaj :D
Nie nie sorki pomyleczka chodzi oczywiscie o malinowe nosy:)Moj mistejk:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)