A właśnie był ktoś z Amsterdamu :D ? (chyba troszkę głupie pytanie, jeśli kogoś zdenerwowałem to z góry przepraszam) :)
-
-
Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe - Cracovia 30 kwietnia, 18:30
perkins007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A właśnie był ktoś z Amsterdamu :D ? (chyba
> troszkę głupie pytanie, jeśli kogoś
> zdenerwowałem to z góry przepraszam) :)
widziane na pewno delegacje z Sunderlandu, PSV i Atletico Madryt.
Komisja Ligii Ekstraklasy S.A. tak wyceniła derby :
Wisła Kraków została ukarana karę pieniężną w wysokości 40 tys. zł za złe zachowanie kibiców podczas meczu z Cracovią (agresywne zachowanie części kibiców, wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych oraz rzucenie części z nich na płytę boiska, spalenie koszulki i szalików z emblematami klubowymi Cracovii, szczególne natężenie wulgaryzmów, transparenty nie związane z meczem) oraz opóźnienie rozpoczęcia meczu.
[b]Na Cracovię nałożono zakaz udziału zorganizowanej grupy kibiców w dwóch kolejnych meczach wyjazdowych w związku zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu z Wisłą. Dodatkowo krakowanie zapłacą 25 tys. zł za demolowanie sektora kibiców gości, rzucanie niebezpiecznymi przedmiotami w kierunku sektorów zajmowanych przez kibiców Wisły, agresywne zachowanie części kibiców, wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych, szczególne natężenie wulgaryzmów.[/b]
Dobry cennik mają przynajmniej na rok odpoczniemy od tej pseudo spolki..
Walczyć o zmniejszenie kary. Choćby o ten jeden mecz wyjazdowy.
Jakies wyroki sadu tez dzis zapadly......
Sorry a kundle nie dostaną zakazu ?
Ktoś tu gra nie fair...
odys Napisał(a):
> Dobry cennik mają przynajmniej na rok odpoczniemy
> od tej pseudo spolki..
Owszem, ale wpadniemy w kleszcze WD PZPN...
Znajac zycie lesnych dziadkow napewno sie tak nie interesuja 1 liga bo i po co najwazniejsze by wyplata na czas doszłą :)
WD PZPN to nie leśne dziadki
Jerr Napisał(a):
> Sorry a kundle nie dostaną zakazu ?
> Ktoś tu gra nie fair...
A widziałeś kiedyś, żeby kundle na dodatek te GTS - owskie grały fair ? :D
Zazwyczaj mecze u siebie nie są karane zakazami wyjazdowymi bądź zamknięciami stadionów. Są to wyjątki. Karę finansową jednak dostali.
A za co Ruch dostał zakaz wyjazdowy?Mi się wydaje,że po WDŚ w których byli gospodarzem.Chyba,że coś wcześniej nabroili,ale nie mogę sobie przypomnieć.
ronnie79 Napisał(a):
> A za co Ruch dostał zakaz wyjazdowy?Mi się
> wydaje,że po WDŚ w których byli
> gospodarzem.Chyba,że coś wcześniej nabroili,ale
> nie mogę sobie przypomnieć.
Tam klub sam nałożył na siebie ten zakaz.
Zaznaczyłem jednak, że są wyjątki chociaż akurat Ruch po WDŚ nim nie jest bo jak napisał gentlemen to sam klub wnioskował o coś takiego co miało pokazać, że niby się sprzeciwiają takim wydarzeniom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)