Nie chce mi się czyścić tamtego gdzie poniosło Was wszystkich trochę za bardzo
GKS Bełchatów 2-0 Jagiellonia Białystok
Korona Kielce 0-2 Zagłębie Lubin
Lech Poznań 2-1 Lechia Gdańsk
Ruch Chorzów - Górnik Zabrze
Widzew Łódź 1-1 Legia Warszawa
Wisła Kraków 3-2 Łódzki KS
-
-
Pozostałe mecze 26 kolejki nowy wątek
Daj Boże remisik jutro i zwycięstwo w piątek Widzewem i zostajemy w grze Panowie and Panie!!!
Wielkie Derby Śląska.
nie wiem co na to RAŚ, ale kapitanowie drużyn nie są z Gurnego Ślunska.
piątki z sędziami przybijali se Krakusi Grodzicki i Pazdan :)
Rapid Konigshute - Szachtar Hindenburg 0:0. Ciekawe czy to dobrze czy bardzo dobrze?
Jutro trzeba wygrac ... lepiej nam się wyniki ułożyc już nie mogły ...
Jutro co najmniej remis.
Tylko zwycięstwo !!
Jeżeli jutro jakimś cudem wygramy w Warszawie, to przy pozostałych meczach ŁKS-u oraz Lechii jak dla mnie będziemy zdecydowanym kandydatem do utrzymania i to już nie będą jakieś mrzonki. Niech Pasy wygrają i wbijmy klingę między ŁKS-em i Lechią!
Napalacie się....
Mamy niewielkie szanse na punkty bo nasze kopacze po prostu ledwo co piłkę kopią...
co oczywiscie nie znaczy ,że nie należy z całej siły jutro trzymać za nich "kciuki".
Khalidzie, to dopiero początek, prawdziwa spirala nakręci się dopiero jutro, kiedy kilku forumowiczów zrelacjonuje swoje sny z dzisiejszej nocy :D
No a po meczu, to co zawsze - serwery padną na kilka godzin od zwyczajowego zalewu postów z płaczem i zgrzytaniem zębów.
A wystarczy zakupić jakiś porządny sennik, bo najwyraźniej większość forumowiczów opacznie interpretuje te swoje marzenia senne :D
Edit:
Pierwsza proponowana interpretacja snu:
Wygrywamy 3-0, Bizon wali hattricka, Kosanović wyłącza Caniego, Bartczak jest nie do przejścia, Kaczmarek broni karnego = Bizon ma na sumieniu trzy gołębie, Kosanović z Bartczakiem strzelają jedyne bramki w meczu po strzałach, które Kaczmarek odprowadza wzrokiem.
Aston, nie mów mi o snach ;], bo jakieś 2 tygodnie temu śnił mi się mecz z Polonią Warszawa, dostaliśmy 4-0..
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston, nie mów mi o snach ;], bo jakieś 2
> tygodnie temu śnił mi się mecz z Polonią
> Warszawa, dostaliśmy 4-0..
Niestety bardzo prawdopodobny wynik jutro...:/
a mi się sniło że się przespałem z byłą. fajnie było
Hmmm, to może oznaczać powrót Stawowego ;)
Kajak Napisał(a):
> Rapid Konigshute - Szachtar Hindenburg 0:0.
> Ciekawe czy to dobrze czy bardzo dobrze?
Genialne.
Aston1906 Napisał(a):
> Hmmm, to może oznaczać powrót Stawowego ;)
haha :)
Aston1906 Napisał(a):
> Hmmm, to może oznaczać powrót Stawowego ;)
10/10 :D
W poprzednim temacie o bieżącej kolejce ktoś sugerował, że sędzia z Łodzi celowo kartkował Koronę przed meczem z ŁKSem. Nie wykluczam, że facet miał takie intencję. Jednakże ta kompilacja udanie, moim zdaniem, pokazuje, że Koroniarze wykartkowali się sami. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KuZUzckTS9Y#!
Od początku pracy Ojrzyńskiego Korona gra BARDZO agresywnie, na pograniczu faulu. Te zaangażowanie nieraz imponowało i bardzo się podobało. No ale w meczu z Lubinem to chyba jednak przegięli ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)