hmmm jak bym mieszkal blizej Krakowa to ja bym ich odpowiednio zmobilizowal bez urazy ale dzieci ze szkoly specialnej sami by strzelili bramke
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia; poniedziałek 16 kwietnia, 18.30
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Polonia stojac jest o 2 klasy lepsza :) szkoda ..
> no ale ... najwazniejszy mecz bedzie u nas z
> Widzewem
nawet nie żartuj sobie ...
brak punktów w tym meczu= spadek
Widzew nas pyknie na luzie,a Matusiak zamknie ryja tabiszkowi.
Można już kupować bilety na 1.lige? :D
Na widzew to chyba sam wejde i zagram, najgorsze jest to że nie gramy tak źle żeby przegrywać każdy mecz.
Niestety, od kilku lat jest niedobrze, zespol jest slaby i w koncu sie doczekalismy:( Limit cudow sie wyczerpal przez ostatnie 4 lata.
Nawet jesli by tak mialo byc ..to bardzo dobrze ;) Moze kogos to cos nauczy .. dla mnie utrzymanie sie w tym roku bedzie niesprawiedliwoscia bo jestesmy BEZNADZIEJNI
zawodnicy po przerwie świątecznej wrócili do treningów w b. dobrych nastrojach, wypoczęci i aż trzeba powstrzymywać entuzjazm podczas treningów, by nie przesadzili :D
Ten entuzjazm jest dzisiaj widoczny :D
Typowałem wynik 2-0 dla Polonii, ale do jasnej cholery nie po tak słabym meczu w naszym wykonaniu !!! Polonia nic wielkiego nie zagrała.
Konflikt Saidi, Suart-Kafarski i kopacze zbojkotowali grę ?!
szukajac optymistycznych akcentow podczas obserwacji tego meczu, jesli Polonia ma niby ambicje pucharowe, to u nas poprawic ciut skutecznosc i mamy druzyne gotowa do walki o Europe :D
Slapi ! My tzn kibice to jestesmy thebesciaki a grajki sa beznadziejne....
Derby z Okocimskim i Sandecja....
Naprawdę wierzycie, że to tylko brak umiejętności i złe zarządzanie jest przyczyną tak żenującej gry?
I mamy zmiane utrzymanie wyniku, Bartczak wszedł zagęścić środek bo mamy czego bronić :)
Zajebiste wyjazdy !! w koncu bede jezdzil na wyjazdy bo nie bardzo mam czas na podroze do Bialegostoku czy Kielc.
I pamietajcie chlopaki ... kazda porazka jest nawozem sukcesu :D
czyżby miał się zdarzyć jakiś cud?
jeeeeeeeeeeeeest !!! gramy k.. do końca !!!
Kuerwa pany jest szansa jeszcze tylko pytanie czy potrafimy to wykorzystać?!
szkoda że 20 minut wcześniej nie dostał czewieni
a taki mialem dobry chumor i mi spieprzyli ;)
2:1.....
No pewnie, pograjmy jeszcze do tyłu, moze jakies asekuracyjne podanie do Kaczmarka, przeciez mamy jeszcze trzecią tercje i kupe czasu na rozgrywanie akcji koronkowej. Ja nie wiem czy oni wogole używają mózgów??
Koniec po meczu 2:1 dla Polonii :(
kurwa, pykaja sobie w obronie jakbysmy wygrywali...aaaaa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)