SnajpeR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdyby nie bramka zawalona przez duet
> Kaczmarek&Radomski, to kto wie jakby się ten mecz
> potoczył.
> Kaczmarek niech lepiej odchodzi do tej Bydgoszczy,
> z meczu na mecz coraz gorzej...
Wolisz Cierzniaka? :)
Btw. Cytat roku.
Kaczmarek: "Gramy tak jak przeciwnik pozwala" :) :) :)
-
-
Polonia Warszawa - Cracovia; poniedziałek 16 kwietnia, 18.30
Radomski kompletnie nie nadaje się na stopera. Tego się nie da oglądać...
Kosanovic to chyba potrzebuje wolnego z 5 no góra 7 metrów, w innym przypadku jak chwilke wczesniej wali w mur, i teraz pytanie - z ilu wykonywanych przez niego wolnych z okolic pola karnego stworzyliśmy jakies zagrożenie? Po co on wykonuje te wolne jak nic z tego nie wynika?
Radomski i Kaczmarek zje.bali kolejny mecz.
Frajerzy poddali się już w I połowie.
Jedyny gracz dzięki któremu mogliśmy coś ugrac nie jest w kadrze...
Kaczmarek odsuwa się od dziennikarza jakby wypity był... pod alkomat go!
"Gramy jak przeciwnik pozwala a pogoda jest jaka jest" podsumowanie by Kaczmarek....już płakać?
Radomski usilnie pracuje na 2 bramke :)
takto nie jest zle ... nawet cos gramy albo inaczej .. Budzik i Struna probuja grac bo reszta stoi i sie paczy :)
nasi nie sprawiają wrażenia, chęci wygrania czy chociaż zremisowania za wszelką cenę tego meczu :(
Kaczmarek już po meczu ze Śląskiem powinien siedzieć na ławce, to po prostu słaby bramkarz, tylko genialni włodarze nasprowadzali tylu bramkarzy, że obecnie nie ma ani jednego do gry na poziomie ekstraklasy.
Za Szeliga - Suart i cisniemy w pomocy :
..................Bojlevic..........Struna
Visnia..................Budzik...............Suart
mam pytanie na jakiej pozycji gra budzinski? lewy pomocnik? bo jesli tak to nie moze tam grac tylko i wylacznie na srodku. Na jednego napastnika sie nie da
drugi mecz po Slasku gdzie durny bramkarz nie potrafi wyczuc sytuacji i ustawia mecz, zesz k.. mac, pomijajac juz fakt ze Radomski upodobal sobie odgrywac znaczaca role w takich sytuacjach
Gdzie jest Nawotczyński? Co się z nim dzieje? No i jakim prawem Kafarski osłabił drużynę odsuwając Saidiego? Dlaczego nie gra Suart? No i czy Bartczak jest naprawdę taki słaby, że Szeliga przewyższa go umiejętnościami?
Rozplaczcie sie ! Kto wierzyl w punkty w Warszawie?
Ja tylko na cud licze - wiec o tyle dobrze mi sie to oglada..
witam Bracia ogladam mecz Pasów i ... i cała 11-stka MUSI sobie powiedziec UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE
izbik Napisał(a):
> Rozplaczcie sie ! Kto wierzyl w punkty w
> Warszawie?
Co za idiotyczne myślenie, nikt tu nie płacze tylko pisze.
Ja liczyłem na punkty w Warszawie, bo Polonia gra beznadziejnie i gdyby nie ten kretyn Kaczmarek to była by szansa na zwycięstwo. To nie Barcelona, inni z nimi mogą wygrać, a Cracovia nie ?
Teraz gramy z wiatrem, wypadaloby strzelać z dystansu, a nóż coś wpadnie.
thebesciak Napisał(a):
> izbik Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Rozplaczcie sie ! Kto wierzyl w punkty w
> > Warszawie?
> Co za idiotyczne myślenie, nikt tu nie płacze
> tylko pisze.
> Ja liczyłem na punkty w Warszawie, bo Polonia gra
> beznadziejnie i gdyby nie ten kretyn Kaczmarek to
> była by szansa na zwycięstwo. To nie Barcelona,
> inni z nimi mogą wygrać, a Cracovia nie ?
widze ,ze bardzo elokwentny jestes -ja idiota i beznadziejna Polonia :D
"walczyc jak sparta Cracovia jest tego warta" ja bym prosil tego na najblizszym meczu niespiewac tylko przez cale 90 min "zapierdalac!!!!"
Dlaczego kurwa nikt nie nabiega na piłki rzucane z wolnych przez Boljevica?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)