Alex mącicielu idz się leczyć!!!
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy, cd.
10 dni później
Juniorzy starsi Cracovii idą jak burza. Wydaje mi się, że mają realną szansę wejść do MP. Byłem na ich trzech meczach muszę przyznać, że ładnie grają piłką. Na razie prowadzą, parę dni temu znalazłem w necie ich stronę internetową. Macie linka: http://mkscracoviajs.futbolowo.pl :)
Oglądnąłem taki oto skrót http://www.youtube.com/watch?v=tMFQywMsV4g&feature=player_embedded#! i szczerze mówiąc rozbolały mnie zęby...
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oglądnąłem taki oto skrót
> http://www.youtube.com/watch?v=tMFQywMsV4g&feature
> =player_embedded#! i szczerze mówiąc rozbolały
> mnie zęby...
Od tej burzy ?
Może są na forum lepiej zorientowani w sytuacji rocznika 1999 i pomogą mi rozwiązać zagadkę: o co chodzi z tym rocznikiem? Po co im 40 chłopców, w tym 8 bramkarzy? Co ci chłopcy skorzystają z treningu, co w stanie jest wychwycić trener?
Rocznik 1999 jako jedyny w Cracovii posiada taką liczbę zawodników, co niektórym wyraźnie przeszkadza. Rocznik jest podzielony na DWIE grupy, które mają treningi w różnych terminach. Następnym razem jak będziesz chciał znów jątrzyć to poproś swoich informatorów, aby byli bardziej rzetelni, choć obawiam się że jest to niemożliwe.
Na priwie przedstawiłem Ci się z imienia i nazwiska i podałem nr tel. Jak masz wątpliwości to zadzwonisz, jeśli Twoim celem jest anonimowe napierniczanie to nie zadzwonisz :) Tylko nie pisz dalej głupot...
A po czym wnosisz o "anonimowym napierniczaniu głupot"? Co to zmieni, że zadzwonię, rozwiąże sytuację? Grzecznie zapytałem, nic nie mam do rocznika 1999, widzę tylko jak ludzie chodzą nabuzowani po Kablu. Wciąż coś słychać o tym roczniku, wciąż coś komuś nie pasuje. No offense .
Knur, Twoja sygnaturka idealnie pasuje do obecnej atmosfery i sytuacji na tym forum i poza nim.
5 dni później
Za 6 dni derby (podwójne) po ich wygraniu Cracovia samodzielnym liderem. Rozterka jechać do Myślenic czy iść na Wielicką.
Na Wielicką
W sobote juniorzy młodsi i starsi grają derby. Młodsi na Wielickiej a starsi z tego co mi się wydaje na Zwierzynieckim. Najlepsze w tym wszystkim jest, że w obu tych rozgrywakach prowadzą zespoły z drugiej strony błoń, a na drugich miejscach są chłopaki z Cracovii mający tyle samo punktów co lider. Ciekawie się to wszystko zapowiada :)
dajcie znać o której godzinie są oba mecze.
juniorzy młodsi o 11 -tej na wielickiej a starsi o 10 30 na zwierzynieckim
13 dni później
Juniorzy starsi Cracovii bardzo szybko się pozbierali po pechowej porażce w Derbach Krakowa, a ich ofiarą zostali piłkarze Unii Oświęcim. Podopieczni trenera Zegarka bardzo szybko wyszli na prowadzenie, by później z częstotliwością szwajcarskiego ... zegarka punktować rywala. Skutecznością godną swojego trenera popisał się Wdowiak, który w niecałą godzinę strzelił cztery bramki. Niewiele ustąpił mu Panek, który w kwadrans uzyskał klasyczny hat-trick. Po tym meczu juniorzy starsi zajmują drugie miejsce ze stratą trzech punktów do lidera.
Cracovia - MOSiR Unia Oświęcim 14-0 (8-0)
Bramki:
Wdowiak 22', 42', 67' i 77', Panek 13', 24' i 28', Ropski 10' i 44', Waśniowski 53' i 73', Wzorek 34', Gala 63', Klimczyk 80'
Cracovia: Drzewiecki (65 Maciejowski) - Łucarz, Moskal (55 Świt), Czernecki, Słowiak (55 Bieszczanin) - Dobosz (55 Dudek), Gala, Panek (50 Dębowski), Wzorek (50 Waśniowski) - Ropski (50 Klimczyk), Wdowiak.
Nareszcie ktos podal wynik i sklad . Otatnie dwa miesiace pod tym tematem
to tylko klotnie i pisanie o niczym.Nazwiska tych mlodych zawodnikow powinny
byc tu wymieniane czesciej... Dzieki " wilusz " !
Edit : Dzieki za info ! Pozdrewienia
bardzo proszę o szybsze (możliwie w ten sam dzień) podawanie wyników juniorów starszych jak i młodszych z meczy wyjazdowych. Grając u siebie to wyniki znam na żywo - bo po prostu jestem ich FANEM.
do treningów 1-ej druzyny dzis został zaproszony Paweł Jaroszynski, wreszcie dobry wybór , bez układów a z umiejetnosciami duzo wiekszymi od juniorów zaproszonych wczesniej jak szewczyk duszyk czy kapustka
W tekście na Teraz Stasek http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Po-derbach-juniorzy-trenera-Goreckiego-tez-graja-pilka wyczytałem, że nasi juniorzy w Małopolskiej Lidze juniorów Młodszych przegrali derby 3-2, ale tamecni to zawodnicy rok starsi. Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego w jednych rozgrywkach grają różne roczniki?
W juniorach młodszych i starszych grają po dwa roczniki teraz jest to rocznik 94 i 95 w starszych i96 ,97 w mlodszych.Cracovia w mlodszych w 80-ciu procentach gra rocznikiem 97 a w starszych w 90 procentach rocznikiem 95
Co więcej ja mam nadzieję ,że drużyna trenera Górskiego i w starszych zacznie grać rocznikowo wcześniej....
Wszyscy narzekamy na słabość Polskich kopaczy więc co tu gadać tym bardziej nie ma sensu granie meczy po 14-0 z jakąś Unią.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)