1:1
dupa blada.....
NASZA OBRONA w chaosie.....
-
-
Cracovia - Podbeskidzie środa 4.04; 18:45
Ala bramka.... na 1:1.... No nie wiem, czy nie możnby miec pretensji do bramkarza.
Ilu widzów na meczu ?
Kaczmarek nieprzytomny......
Udalo mu sie, niech sie chlopak cieszy , bo taka brama mu sie juz nie uda.
Czy to musi Nam sie zdarzac? Takie strzaly -to "STADIONY SWIATA" - dlaczego u Nas ???
grosse197 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kaczmarek nieprzytomny......
O czym ty mowisz?Widziales lot pilki?
Kaczmarek bez szans'akurat w takim miejscu siedze ze widac bylo dokladnie!
A ja mam wrażenie ,że znowu stał za blisko słupka. Jak w meczu z Zabrzem.
Ku..a ,sędzia z gwizdkiem czekał aż zawodnik Podbeskidzia zawyje!
Miażdżące.
Dlaczego nie gramy jak z Lechem (prócz akcji i bramki Budzińskiego)? Do przodu, jakies akcje ofensywne? Z Lechem sie dało a z Podbeskidziem sie nie da? Nie rozumiem tego
grosse ,jakby stal na srodku tez by wpadlo
Możliwe.
Kto by się spodziewał ,że to tak zawinie.
Zaczyna się to "widowisko" robić nudne.
O to chodzi, po ziemi pieknie pilka wypuszczona , wiecej prostopadlych podan , to jest to , i gra sie lepiej uklada. GRAC CRACOVIA!!
Moze cos sie naszym uda w II polowie, ale na razie Podbeskidzie sprawia lepsze wrazenie. Bardzo grozne sa te ich wrzutki z wolnych. U nas za duzo niedokladnosci, Saidi wyraznie bez formy, a Biezen psuje wiekszosc pilek. Budzinski za to gra kolejny dobry mecz.
Siema hmmm po tym co Cracovia robi na boisku to nawet druzyna z klasy C by pokonala Cracovie szczeze mowiac w obronie brakuje mi trivunovicia i WALKI i ZADZIORNOSCI
To co nasza obrona wyprawia , to woła o pomste do nieba!
hee ja sie zastanawiam za co tym lajzom placi pan Filipiak moze mi to ktos powiedziec??
BOOMMM , BRAMA!!! CRACOVIA GRA!
boljevic visnakovs i ...... dlugo dlugo nic
patrze tak na van der bizena i mowia ze byl krolem strzelcow w 2 lidze holdenderskiej ale jakiej 2 liga holdenderska do lat 10 czy jak bo to co on wyprawia ... jezus maria
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)