Pozwolę sobie zacyować szacownego forumowicza gtx: (wersja lekko zmodyfikowana)
Pasiasty standard, 2:0 w plecy, Ci nasi kopacze są tylko dla hecy.
:)
-
-
Cracovia - Podbeskidzie środa 4.04; 18:45
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> E ,nie o to biega. Wiadomo ci co nie mogą nie
> przyjdą. Biega o tych co mogą a nie przyjdą.
No niestety, trzeba się pogodzić z tym, że są kibice sukcesu, co chodzą tylko wtedy, gdy drużynie idzie. Na frekwencję i tak nie ma co zbytnio narzekać, na Górniku było prawie 8 tys i mam nadzieję, że nie spadniemy poniżej tego poziomu. Choć godzina meczu nie za ciekawa, a wyniki jeszcze gorsze.
pasiak na zawsze Napisał(a):
> przynajmniej swiat nie spierdola do bo soboty juz
> zejda "emocje"
Mi juz nie spier*ola , od Zabrza juz ogladam pilkarzy bez stresow i pogodzony ze spadkiem - smutne ale prawdziwe...
Swieta mam zamiar fajnie spedzic z rodzinka i nic juz tego nie zepsuje. Szkoda jedynie ,ze nie moge byc na stadionie ,spotkac kumpli i pogadac - bo tego mi brakuje bardzo. Mecz jak zwykle ogladne w tv , i jak pisalem bez stresow i przezywania - co tym bardziej zone ucieszy i uczyni te Swieta wyjatkowe ...
A ja mysle, ze marudzic nie powinnismy na godzine. Sroda to jeszcze nie dzien swiateczny i spokojnie wieczorem mozna wybrac sie na mecz. I mimo porazki w Poznaniu, mimo ze ujrzalem kolejny raz na wlasne oczy jak przegrywamy, to jednak wciaz na dnie serca tli mi sie nadzieja, ze moze jednak? Jak ktos napisal 3 mecze, 3 zwyciestwa i wracamy do gry. :D Podbieskidzie i Widzew ostatnio strasznie partacza, wiec czemu nie siegnac z nimi po punkty? Co prawda, ciezko liczyc na cud, skoro 3 mecze to my wygralismy przez 23 kolejki... ale nadzieja umiera ostatnia. Progres w grze jakis tam jest od zeszlego tygodnia, szkoda tylko, ze Bizon nie jest mniej drewniany, a obrony nie posiadamy. Sam sie smieje z tego co pisze, ale gorzej juz byc nie moze? Do zoabczenia w srode!
Ja tez sie juz nie nastawiam na jakies cudowne przebudzenie i utrzymanie.... Ale lepiej sie nie nastawiac i ewentualnie milo zaskoczyc niz nastawiac a potem sie tylko wkur.... W środe jestem bo to PASIASTY obowiazek!!!
kaczmarek- zytko nawotczynski szeliga suart visniakovs budzinski boljevic ? nie wiem kto matulevicius van der biezen
Powinni wpuścić małolatów - Panów których się pozbywamy po sezonie nie ma sensu już wystawiać - Młoda Ekstraklasa + Steblecki i Budziński
Największe jaja by były jakby ci chłopcy dzięki temu że będą walczyć na boisku zaczną wgrywać, w polskiej lidze to nie jest kompletnie niemożliwe
ja bym panów "napastników" Matuleviciusa i Biezena nawet nie brął pod uwagę w meczowej 18tce, to samo Radomski, Żytko, Nykiel, Kosanovic, Nawotczyński, Szeliga, Dudzic, Visniakovs, Suart, Kaczmarek, Cierzniak Bartczak, itp. ich wszystkich powinno się usunąć nie po sezonie tylko już teraz żebyśmy nie musieli oglądać ludzi którzy zrobili z NASZEGO Klubu pośmiewisko, zarządzanie zarządzaniem, ale ci goście wygrali TRZY tak TRZY mecze w sezonie w tym DWA u siebie tylko, razem z nimi do dymisji powinien się podać Prezes Klubu który doprowadził do haniebnego spadku.
A na boisku i tak wystąpi ten skład co zawsze z panem nie umiem przyjąć piłki Bizenem i skończy się kolejnym aktem w przedstawieniu jak skompromitować najstarszy Klub w Polsce tym razem odcinek "łomot od Podbeskidzia..."
A najśmieszniejsze że wiem że będzie w pałę i mecz którego nie będzie się dało oglądać, do tego pewnie będzie w cholerę zimno a ja jak idiota będę siedział na trybunach marzł i delektował się "rozrywką" dostarczoną mi przez zgraję nierobów, przez których dodatkowo problemy będzie miała Bogu ducha winna drużyna hokeistów. Co więcej na emczu będę ich dopingował i im bił brawo i uciszę wreszcie tego faceta który swim falsetem cały mecz mówi jak to jest do dupy i jacy nasi piłkarze sa beznadziejni, bo wyjdę z kretyńskiego ząłożenia że jak grają na boisku to mam ich wspierać... tylko potem po meczu już w Emocji, tudzież w innym przybytku będzie mnie szlag trafiał razem z cała grupą podobnych mi wariatów i szaleńców, podczas jak panowie "piłkarze" na luziku będą sobie sączyli piwko przed kompem siedząc i rwąc dupy na Facebooku
Tylko skąd wziąć tych małolatów ? Z ME ? Kogo bo jak chodze na ich mecze próbujac wypatrzyć kogoś nadawającego sie do gry to poza Bruno który ma kontuzje to albo ja juz nic nie widze na oczy albo nie ma tam nikogo takiego.
Niestety, ale tych młodych też nie ma... Chyba co mnie najbardziej przeraziło, to to jak w ciągu ostatniego 1,5 roku widziałem mecz ME, juniorów mlodszych i starszych, to w żadnym zespole nie było nikogo kto by jakoś się mocno wyróżniał. Paru chłopaków może było lepszych, jednak nie na tyle by jakoś się nimi zainteresować. Ogólnie jedna wielka porażka, a to oznacza nic innego jak 6 lat zmarnowanego szkolenia...
dokładnie... nie ma młodych.
Kaczmarek(bo ten drugi jeszcze słabszy)- Żytko, Radomski, Nykiel, Suart - Visniakovs, Budziński, Boljevic, Saidi - Matulevicius, van der Biezen
I 3-0 dla Nas.
Postarają się o kilka karnych i wygramy ! :D
Pasiaczka1906 Napisał(a):
> Postarają się o kilka karnych i wygramy ! :D
Bardzo slusznie, jezeli sie nie da umiejetnosciami, to trzeba "sposobem":)
Sorry troche offtopic. Prawdopodobnie nie wyrobie sie zbyt szybko na mecz i tu pytanie moje do ktorej otwarte sa bramki wejsciowe? Caly mecz? Tylko 1pol? Dzieki za odpowiedz.
Witam. Czy istnieje możliwość zakupienia biletu na sektor gości na miejscu? czy trzeba przez klub? ;)
przez klub
Wiadomo, czy Saidi był dzisiaj na treningu, czy dalej wali w chuja i udaje kontuzję?
kkk_84 Napisał(a):
> przez klub
napewno nie ma innej możliwości?
Byku95 Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > przez klub
>
> napewno nie ma innej możliwości?
Raczej nie ma. Rok temu na meczu przyjaźni z Polonią W-wa jeden Polonista chciał właśnie dostać się na sektor gości kupując bilet u nas w kasach i mu się niestety nie udało.
Byku95 Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > przez klub
>
> napewno nie ma innej możliwości?
Zapytaj na forum lechii, są tam osoby z pewnym doświadczeń w tej sprawie:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)