Traore się obudził, bramka i dwie asysty
-
-
Pozostałe mecze XXIV kolejki
Ja nie miałem żadnych złudzeń, mecz jest po prostu bezczelnie ustawiony i tyle w tym temacie.
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Traore się obudził, bramka i dwie asysty
chyba sie zesral a nie obudzil, ten mecz smierdzi na km
no to wszystko jasne koniec farta :)
No to już pograne .. za duża strata.. My i łks 1 liga...
to było pewne, że mecz będzie ustawiony...
Jutro nie zdziwie się jak Podbeskidzie będzie grało na 100% i nie odpuści ŁKSowi... przecież ma spaśc CRACOVIA i ŁKS.
Podbeskidzie to akurat zawsze gra na 100%
Sami sobie jesteśmy winni więc przestańcie ku*rwa płakać o jakimś ustawianiu meczów.
a kto mówi ,że nie jesteśmy sobie sami winni.
Nasze grajki też pewnie biorą udział w spisku... Cracovia ma spaść i amen!
To samo pisaliście w ostatniej kolejce zeszłego sezonu w meczu Śląsk- Arka....
Trzeba było ograć tą słabą Lechię w I meczu, a nie teraz płakać. Spadliśmy po 3 kolejce, kiedy nasze "pipki" mając 3 mecze u siebie zamiast walczyć w nich jak o życie, spacerowały sobie po boisku jak na pikniku.
Za Rok bojcie sie chamy do ekstraklasy Wracamy :)
Czym wy sie jeszcze podniecacie ...jutro dla własnego zdrowia nie zamierzam ogladac naszych ....(nie wiem jak ich nazwac by nie dostac bana)..Radwanska gra finał i wybór dla mnie jest oczywisty
3lvis Napisał(a):
> Sami sobie jesteśmy winni więc przestańcie
> ku*rwa płakać o jakimś ustawianiu meczów.
ja sie nie czuje niczemu winny ;)
drużyna Premiera Rządu D.Tuska, ze stadionu PGE Arena, który to stadion jest areną na Euro - nie może spaść ! To było proste jak konstrukcja cepa ;)
ian thorpe Napisał(a):
> drużyna Premiera Rządu D.Tuska, ze stadionu PGE
> Arena, który to stadion jest areną na Euro - nie
> może spaść ! To było proste jak konstrukcja
> cepa ;)
Radzę, częściej czytać swoją stopkę.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem.
Znowu spisek masonów , układu i agentów WSI przeciwko nam .
ian thorpe Napisał(a):
> drużyna Premiera Rządu D.Tuska, ze stadionu PGE
> Arena, który to stadion jest areną na Euro - nie
> może spaść ! To było proste jak konstrukcja
> cepa ;)
Tiaaa, na pewno. Żałosne to.
właśnie czytam i się interesuję życiem, dlatego takie wyniki mnie nie dziwią. Ponieważ kopaną oglądam już wiele lat, to wiem, że w piłce pewne wyniki są przewidywalne a kibic jest czasem tylko dodatkiem, kwiatkiem do kożucha :) Jak się buduje stadion za tyle melonów, to on musi się zwracać, zarabiać na siebie. PGE ma kontrakt podpisany na lata 2012/2013 i nie po to się to robi, by drużyna kopała na nim z leszczami z "Ogórkowa".
Ależ oczywiiiiiiiście, że mecz ustawiony. Tusk przekupił nawet kosiarkowego, żeby nierówno ściął murawę.
Ja pierd*le, co kolejkę przerabianie tej samej śpiewki. Można było grać i zdobywaćpunkty, jak był na to odpowiedni czas a nie teraz robić sobie koncert życzeń i zaklinać rzeczywistość, kiedy wiadomo że lecimy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)