Sędzią tego spotkania będzie [b]Sebastian Jarzębak (Bytom)[/b]
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA ; 31.03.2012r.(sobota), godz. 18.00.
Ten co sędziował ostatni mecz z Lechem u nas 0-3
.............................Kaczmarek...................
Nykiel.......Nawotczynski.........Szeliga..........Puzigaća
.......................Bojlevic...........Struna..................
Visnakovs.....................Budzik.................Suart.........
...............................Grzelak.................................
już wolę żeby Szeliga zagrał na stoperze niż Żytko!!
umiejętności podobne (albo raczej ich brak) ale Szeliga ma serducho do walki!!
Post do usunięcia
Warto przejrzeć wątek przed dodaniem info. 3 posty wyżej to samo
Gramy z Lechem o pietruszkę. Lechia prowadzi z GKS 3 : 1 i odskakuje nam na 7 pktów.
nie, nie gramy o pietruszkę. Gramy o trzy punkty by zbliżyć się do Bełchatowa na 5 punkcików i mając z nimi na zakonczenie bezpośredni pojedynek. Przypominam o komunikacie PGE, o stopniowym wycofywaniu się ze sponsorowania Bełchatowa.
Podziwiam ian...
Ale kibice Lecha maja o nas zdanie [url=http://forum.wiaralecha.pl/index.php?/topic/31910-lech-poznan-cracovia-krakow/]LINK[/url]
Wygrywamy z Lechem, wygrywamy z Podbeskiedziem i wracamy do gry. :) Wiem, ze to brzmi jak dobry zart, ale cuda sie zdarzaja... Musimy byc dobrej mysli i z taka tez jade do Poznania! :)
podtrzymuje cuda sie zdarzaja i wszyscy na to liczymy co tydzien, wieszkosc z nas mowi po kazdym meczu ze wiecej tu nie przyjde, wiecje nie obejrze a i tak liczymy na zwyciestwo a moze akurat jutro ja w to wierze
a Rudnievs ustrzeli "oczko".....
Po dzisiejszej wygranej Gdanska mozemy sledzic lige "na luziku"....:D
Pasy_Andrychów Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale kibice Lecha maja o nas zdanie LINK
wielu z nas ma o nich nie lepsze :P
Czemu nie szanujesz zgody?
Wypowiedz kibica Lecha "Dziś gramy z drużyną sprawną inaczej, więc liczę na skromne 2 : 0. Oczywiście po dwóch swojakach Cracovii ... " :d
A nie ma racji ?
Jakiś gówniarz napisałem coś takiego , a wy się spinacie ... to tylko internet ... pomyślcie trochę ...
Co do meczu to wynik i tak jest już pewny ... Pierwszy mecz od kilku lat kiedy nie mam nadziei już na pozytywny wynik ... smutne ...
Dziś wywieziemy 1 pkt.
Nadzieja jest tym, czego nigdy nie wolno stracić!
Co do tekstu: "Dziś gramy z drużyną sprawną inaczej" to trudno się z nim nie zgodzić.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/klub/historia/jan_pawel_ii
"cieszę się, że mogę gościć przedstawicieli tak znamienitego klubu sportowego, który już od stu lat wpisuje się w pejzaż naszego miasta. Wiem, że w ciągu tego wieku były lata świetności, ale też nie brakowało trudnych okresów. Miło mi słyszeć, że ostatnie lata przynoszą sukcesy. Życzę, aby było ich coraz więcej. Niech Cracovia daje świadectwo, że sport, kształtując charaktery oraz ucząc szlachetnego współzawodnictwa i solidarności w wysiłku, może być wyrazem najwyższych wartości ludzkich i społecznych. [b]Niech Bóg Wam błogosławi![/b]"
Słowa Ojca Świętego skierowane Cracovii podczas prywatnej audiencji,
Watykan, styczeń 2005
Wznieśmy modły bo w Nim ostatnia nadzieja....
Ojciec Święty już swoje zrobił w zeszłym sezonie.
Nawet on nie ma takiej siły by teraz nas uratować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)