Kto narzeka ?
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA ; 31.03.2012r.(sobota), godz. 18.00.
Carlit Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przestańcie płakać. Tylko narzekać potraficie.
No właśnie. 90 % forum to płaczki jakich mało. Co do meczu liczę na korzystny wynik (jak zawsze zresztą). Będzie 2-1 dla Nas. Bramki strzelą Bizen i Saidi. :-).
mały123 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Carlit Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przestańcie płakać. Tylko narzekać
> potraficie.
>
>
> No właśnie. 90 % forum to płaczki jakich mało.
> Co do meczu liczę na korzystny wynik (jak zawsze
> zresztą). Będzie 2-1 dla Nas. Bramki strzelą
> Bizen i Saidi. :-).
Carlit i mały123 czyli co mamy chwalić nasze piłkarzyny i obstawiać u bukmahera nasze zwyciestwo? A te cioty dalej będą nam mydlić oczy że to wpadka , wypadek przy pracy i w kolejnym meczu zagraja o zwyciestwo. Ludzie opisuja stan faktyczny naszej drużyny mają w dupie wiernych kibiców tylko kasa dla nich sie liczy. Nie ma żadnych przesłanek że możemy wygrać albo zremisować. Wierzę od 4 lat a ciągle czuje się oszukany.
śniło mi się, że wygraliśmy 7:0! na pewno się spełni, to dobry znak! ;)
a serio, to podziwiam rozpaczliwy optymizm u niektórych kibiców. ja tylko liczę na łagodny wymiar kary od Lecha. takie skromne 3:0 dla Kolejorza byłoby ok.
[color=#FF0000]mecz nr 800 w Ekstraklasie![/color]
3-0 , Kafarski chlopie nawet nie wiesz w jakie gowno sie wpakowales, chyba ze myslisz chlopie tylko o kasie to spoko.
3:1 dla Lecha
(jedna bramka dla nas to taka moja cicha nadzeja jedynie)
Mam dziwne uczucie, zresztą nie tylko pewnie ja, że Lech będzie kolejną drużyną, która przełamie się na Cracovii.
Niektórzy kibice zachowują się jak dzieci. OK przegrywamy mecz za meczem, mamy najsłabszą drużynę w lidzie, nie mamy w klubie osób, które odpowiadają za transfery, szkolenie i całą masę innych rzeczy, które występują zwykle w poważnych klubach. To są oczywiście fakty. Ale nie widzę powodu, żeby płakać w każdym poście jaki to nas beznadziejny los spotkał. Ludzie miejcie do siebie trochę szacunku. Cracovia nie takie rzeczy przetrwała i jeszcze przetrwa.
Ja już wielkiej nadziei na zwycięstwo, a nawet na remis nie mam. Ale jak czytam wpisy niektórych kibiców, że szkoda, że nie daliśmy się ograć Lechowi wcześniej, albo, że chcą, żeby nas Polonia Ograła to mi się rzygać chce. Do 90 minuty każdego meczu trzymam kciuki, by wydarzył się cud i by Cracovia wygrała.
TYM RAZEM MY PRZEŁAMIEMY SIĘ NA LECHU !
CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE !!!
Jedno jest pewne. Lech się na nas nie przełamie. Dzięki Orest!
Już mi się nie chce pisać. Jak nie wygracie, to zostańcie w Poznaniu i nie wracajcie.
kartoflisko rzadzi sie swoimi prawami, farfocel, cud i bedzie 0-1 ;)
ale bedzie rzez niewiniatek, w skladzie nam zostal jeden mlody nominalny stoper :>
Oj tam, a czego się spodziewaliście ? Że wygramy 5-0 ? Chyba w bierki elektryczne :)
Realistycznie z 2-0 w plecy, niestety.
dwie to w 20 minut dostaniemy.
Mamy grac na 5 z plusem....poniewaz u nas wszystko jest na odwyrtke to wynik z PP moze sie powtorzyc....
Parafrazujac, slynna juz wypowiedz pewnego trenera: tu nie ma co trenowac, tu trzeba prosic... wiec prośmy z trybun na Lechu "Dajcie nam wygrać Kolejorz, dajcie nam wygrac!!!" Moze sie zrewanzuja za udostepnienie im plyty na wielickiej do treningu dzien przed meczem z GTSem w PP A potem podobne prośby na Polonii i juz mamy 6 punktów od zgodowiczów:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)