"W Poznaniu dużo Januszy - w Krakowi wystarczy jeden"
"Jeżdżę na gazie"
"Spuszczę was do 3 ligi i zostawię - jeszcze zatęsknicie"
-
-
Hasło na zielonego bentleya
Na Cracovii się odbiłem no to teraz ją spóściłem !!!
"Jestem z komarchu, patrz na mnie parchu!"
"Będą puchary - kiedy? - mnie to już wali"
Ein Krakowia, ein Comarch, ein Führer.
Jestem Janusz Super Wisła, a kim są oni...co ich widzę z mojego SKYBOXA?
J.F. - Jestem Fantastyczny
"Krakowia to ja!"
I co. Jak zrobicie z siebie idiotów i zwyzywacie gościa, który więcej w życiu osiągnął od was wszystkich naraz to będzie wam lepiej?? Filipiak przynajmniej dorobił się tego bentleya a wy wszyscy to możecie na plakat zarobić. Takie tematy śmierdzą wiochą ale ten kto je zakłada myśli pewnie o sobie jak o herosie.
calder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I co. Jak zrobicie z siebie idiotów i zwyzywacie
> gościa, który więcej w życiu osiągnął od
> was wszystkich naraz to będzie wam lepiej??
> Filipiak przynajmniej dorobił się tego bentleya
> a wy wszyscy to możecie na plakat zarobić. Takie
> tematy śmierdzą wiochą ale ten kto je zakłada
> myśli pewnie o sobie jak o herosie.
Co ma bentley, kasa i firmowe osiągnięcia do totalnej indolencji w sprawach zarzadzania klubem sportowym?
Gówno, a właśnie za to się tutaj go wyśmiewa.
I tak przynajmniej ja lepiej czuje się czytając ten temat :)
ramsey Napisał(a):
> calder Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > I co. Jak zrobicie z siebie idiotów i
> zwyzywacie
> > gościa, który więcej w życiu osiągnął od
> > was wszystkich naraz to będzie wam lepiej??
> > Filipiak przynajmniej dorobił się tego
> bentleya
> > a wy wszyscy to możecie na plakat zarobić.
> Takie
> > tematy śmierdzą wiochą ale ten kto je
> zakłada
> > myśli pewnie o sobie jak o herosie.
> Co ma bentley, kasa i firmowe osiągnięcia do
> totalnej indolencji w sprawach zarzadzania klubem
> sportowym?
> Gówno, a właśnie za to się tutaj go
> wyśmiewa.
>
> I tak przynajmniej ja lepiej czuje się czytając
> ten temat :)
A ja gorzej. Jest temat o proteście by coś zmienić w Pasach. I to jest super - coś co może nam wszystkim pomóc. RObienie sobie jaj i rozmywanie poważnej kwestii sporoduje, że pewnie g... z tego wyjdzie
" głupi Kaowiec"
calder Napisał(a):
No i co z tego że dorobił sie tego bentleya???
To znaczy że jest lepszym człowiekiem np.odemnie???
Jest szczęśliwszym człowiekiem odemnie???
A gówno prawda, Z mojego powodu nikt nie chodzi wk...
Nikt nie płacze, ja nikogo nie gnoje bo nie mam swojego
przydupasa/komarch sie cieszył , szampany strzelały jak tabisz odchodził/.
Co Ty awaria chrzanisz? Calder dobrze mówi, nie-rejterujący nie-Rejtan jest godzień najwyższego szacunku! A ci, co mówią, że po wycieraczkach Bentleya wala się słoma, tylko wsadzają szpilki. To nie ludzie, to wilki!
Wywołany, jako założyciel wątku, do tablicy przez Caldera postaram się odpowiedzieć:
calder Napisał(a):
A jaką miarą to mierzysz? Skąd wiesz, co każdy z nas w życiu osiągnął.
Jeśli mierzysz to ilością dostrzegalnego kapitału (majątku) to zapewne masz rację.
Pewnie też miałbyś rację, gdyby mierzyć to tytułami naukowymi, ale tu już bym nie był taki pewien. Jak się okazuje, to w naszym szaroforumowym gronie możesz spotkać niejednego pracownika naukowego.
Ja takich jak właściciel bentleya osiągnięć w tych kategoriach nie mam, ale wcale nie jest też tak, że mam z tego powodu kompleksy. Pewnie kilku rzeczy w życiu nie zdobyłem, ale coś tam mi się udało.
Jeśli jesteś zdania, że z tego właśnie powodu nie mam prawa do szyderstwa z człowieka, który ośmiesza Coś, co jest dla mnie i dla wielu z nas istotnym elementem życia, to nic na to nie poradzę.
Taki już francowaty charakter mam jak widać.
> a wy wszyscy to możecie na plakat zarobić.
No tak... znam już kogoś, kto takimi argumentami się posługuje. "Tym ktoś lepszy im ma lepsze autko"
Do tej pory to tylko takie słyszałem:
"Będziesz miał Pan MBA, to się będziesz Pan wymądrzał!"
"Pozarządzasz Pan jak ja taką ilością firm, to się będziesz Pan wymądrzał."
Teraz doszedł brak bentley'a...
Takie
Jeśli tak, to wiochą zalatuje także każda próba doprowadzenia do tzw.społecznego zarządzania Klubem. Tak to się zarządza OSP, czy Kołem Gospodyń.
Zatem wątki z protestem, czy publicznym liczeniem budżetu mają taki sam wpływ na rzeczywistość jak założony przeze mnie. Każdy pokazuje naszą desperację i to, że nam zależy.
A jesli od lat nie docierają do właściciela autka w kolorze khaki argumenty rzeczowe pisane i mówione, to co zostaje?
Czy jestem herosem? Zapewne nie, bo znalazłbym jak Herkules, sposób na oczyszczenie tej stajni Augiasza, jeśli sobie życzysz dalej stosowanie nomenklatury z mitologii.
"Nie zrejteruję jak Rejtan"
"Znam na zarządzaniu jak Rejtan na uciekaniu"
" Wielki samochod, wielki wstyd dla ludzi Cracovii "
WIERZYNEK mamy Krakowie spuszczamy !
"Młodzież,Edukacja,Sport- brutto/netto"
calder Napisał(a):
Hmm...ja się dorobiłem używanego Nissana. Używnego mieszkania i jeszcze kilku innych używanych rzeczy. Zarabiam jakieś 200 razy mniej miesięcznie niż procesor sobie ponoć wypłaca na miesiąc. Bentleya mogę oglądać faktycznie na plakatach albo jakieś wystawie, ale jakoś mnie to wali. Nie latam biznes klasą, tylko ekonomiczną. Nie mam jachtu, samolotu czy helikoptera... Czy procesor ma, mało mnie obchodzi...
Jeden fakt pozostaje faktem. Z Cracovią nic nie osiągnął i Cracovia z nim nic nie osiągnęła - nie jesteśmy pierwszą drużyną, która ma stadion, nie jesteśmy pierwszą drużyną, która awansowała do ekstraklasy po latach grania na peryferiach. Taki jest bilans na dzień dzisiejszy. Nawet ci co maja do nas jeszcze jakiś szacunek, śmieją się po cichu z nas i Filipiaka...
Pewnie z zazdrości o Bentleya...
PS> z Wierzynkiem też nic nie osiągnął. Niby oficjele się tam stołują przy różnych okazjach, ale jedzenie to syf większy (może z tym syfem to przesadziłem - przerost formy nad treścią będzie bardziej odpowiednie) niż to co zapamiętałem zanim sprezentował go żonie. A ryby z przystawki to mój teściu lepiej wędzi nich ichniejszy "specjalista". A i unikalna sliwowica unikalnej receptury wg mnie nie jest jakaś ekstra. Ale co ja mogę wiedzieć w odróznieniu od wybitnego mieszczanina Filipiaka, który jakieś 20 lat temu objechał świat i widzał to i owo.
Dodam jeszcze, że Wierzynek to taki sam produkt PR i marketingu jak gadanie o Cracovii. Ani nie jest to najlepsza restauracja w Krakowie wg opinii wielu osób, ani nie jest z roku 1364 jak się mozna zasugerować z opisów i szumnie widniejącego 1364 pod napisem Wierzynek na stronie www.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)