Od czwartku w sanockiej Arenie początek XX Mistrzostw Polski OldBoys.
Udzial wezma :
http://hokej.net/pl/news,artykul,26,28271,od-czwartku-poczatek-mistrzostw-polski-old-boys.html
Wiadomo jakie mamy szanse i kto zagra w naszym Team ie?
-
-
XX Mistrzostwa Polski OldBoys 22- 24 marzec 2012, Sanok.
Faworytem jest chyba Podhale.
skład może podadzą sami bo coś się pozmieniało chyba.
We wczorajszym Dzienniku Polskim czytałem artykuł i tam był podany skład. Bramkarze - Mariusz Kieca i Urbańsk , Obrońcy to Pieczonka , Wieczorkiewicz , P.Kozendra , Mazur , Mucha , Siemieniec , Siedlarczyk, Gorzynik a Napastnicy to Śliwa , Musiał , Kociołek . W.Cupiał , S.Cupiał , Czarnecki , R.Kozendra, Cieślak , Ciastoń , Szostak , Fielek .
Spora grupa zobaczymy jak sobie poradzą. Powodzenia !!!!
Sanok broni tytulu..
Tak to wzgladalo w zeszszlym :
W sobotę, w ostatnim dniu 19. mistrzostw Polski oldbojów w hokeju na lodzie, rozegrywano mecze o poszczególne miejsca. Na lodowisku w Oświęcimiu pierwsze miejsce wywalczył kombinowany zespół z Sanoka i Krynica pokonując w finale GKS Tychy 7-2.
Finał:
Sanok/Krynica - GKS Tychy 7-2 (5-2, 2-0)
O trzecie miejsce:
Polonia Bytom - Old Boys Nowy Targ 3-4 (2-1, 1-3)
PODHALE: Samolej - Zych, Różański, Puławski, Tomasik, Kubowicz, Jurek, Sikora, Furca, Mizera, Japoł.
O piąte miejsce:
Zagłębie Sosnowiec - Cracovia Pany 5-6 (2-1, 3-5)
O siódme miejsce:
Old-Boys Katowice - Naprzód Janów 4-3 (2-2, 2-1)
O dziewiąte miejsce:
Unia Oświęcim - Stoczniowiec Gdańsk 3-0 (0-0, 3-0)
Kwalifikacje IO, EIHC, finał PP, teraz MP OldBoyów, nie za dużo w jednej hali? To jest rozwój hokeja w Polsce mam rozumieć? No to brawo...
mają zaplecze to organizują.
J/W i nie widzę w tym nic złego, ani mnie to nie dziwi. I żeby nie było, że wszystko w Sanoku, bo największe wydarzenie hokejowe, które jest przed nami odbędzie się w Krynicy.
Podhale Nowy Targ - Cracovia Kraków 1:0 (0:0, 1:0)
Bramki:
1:0 Paweł Zych 21:56 (+1)
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kwalifikacje IO, EIHC, finał PP, teraz MP
> OldBoyów, nie za dużo w jednej hali? To jest
> rozwój hokeja w Polsce mam rozumieć? No to
> brawo...
Wniosek prosty. Budowac hale z prawdziwego zdarzenia na 10 000 tys miejsc i mozna robic wszystko... nawet jakies piruety figurowe czy tez lodowe show itp...
Cracovia Kraków - Zagłębie Sosnowiec 6:3 (1:1, 5:2)
Cracovia: Kieca - Pieczonka, P.Kozendra, Śliwa, Musiał, Czarnecki - Sieldarczyk, Wieczorkiewicz, R.Kozendra, Kociołek, Ciastoń - Gorzynik, Mazur, W.Ciupiał, S.Ciupiał, Szostak oraz Mucha, Siemieniec, Fielek, Cieślak.
Zagłębie: Cybulski - Sujka, Sosiński, Krawczyk, Kania, Kurowski - Zabawa, Bartnik, Madeksza, Sikora, Janasik oraz Niekurzak, Samek, Podsiadło.
Kary: 10-10
Sędziowali: Darosz, Niemczyk.
Klasyfikacja MP Old Boy's 2012: 1. Sanok 2. Katowice 3. Tychy 4. Nowy Targ 5. Kraków 6. Oświęcim 7. Sosnowiec 8. Gdańsk 9. Bytom 10. Toruń
69 dni później
Zmarł dzisiaj były zawodnik Cracovii,Wiesław Siedlarczyk "SZKIEŁO"-jeszcze w marcu trenował i chciał wystapic w MP OldBoys.Żegnaj kolego.
[ * ]
[*] :(
{*}
O kurcze, jeszcze na wiosnę grał jako obrońca w Cracovia Pany. Szkoda że tak szybko musiał dołączyć do niebiańskiego ataku z Migawą.
Był jednym z ulubionych zawodników, jego chęć gry w oldboyach kiedy nawet stawiał się do gry zza oceanu była zawsze dla mnie imponująca.
Swoją miłośc z hokejem pasiastym zaczynałem jak Wiesiek przeszedł do nas z Baildonu Katowice.Straszny żal.
Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie!
[*]
[*] Dzisiaj byl pogrzeb...
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-AzVuE50YjrQ/TuyqVmOVVhI/AAAAAAAALSM/F_Ahd4ru-eM/s800/aDSC_0944.jpg[/img]
To zdjęcie z meczu dla "Migawy" z grudnia 2011?
[*]
[*]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)