Grodzik gol !!! :)
-
-
Pozostałe mecze XXIII kolejki
Pasiak z Salwatora zapakował Wiślakom z karnego:)
Zresztą już w pierwszej połowie nasz chłopak szalał na boisku :)
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rudnevs strzelił brameczke, super :) z karnego
> ... co za wyśmienity snajper :)
Ale strzelił. O Ljuboi w tej kolejce tego powiedzieć nie można :P
wISŁA to stara k...a i tyle w temacie drugiego meczu.
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rudnevs strzelił brameczke, super :) z karnego
> ... co za wyśmienity snajper :)
właśnie, dobrze ze się już przełamał ten super snajper, nam strzeli w Poznaniu ze trzy gole ;)
Podejrzewam, że na nas przełamie się nawet Ślusarski :D
przyjemnie się patrzy na grę Ruchu, jeśli ktoś z was wierzy, że jesteśmy w stanie ugrać z nimi cokolwiek to lepiej nich się ocknie teraz i zaraz
Fake..uprzedziles mnie...dokladnie tych optymistow -matematykow trza odeslac na zielona trawke...;)
Ruch zapi...la jak male motorki....
Zostalo 1;0 a mieli jeszcze kilka 100!
Zajebiscie gra Ruch ... pozazdroscic !! Ale jak sie umie podac-przyjac to sie tak gra .. szybkosciowo tez zajebiscie ... ja sobie nie wyobrazam jak na ich tle wypadniemy my
Z wielką przyjemnoscią patrzyło się na grę Ruchu, tam nie ma może zbyt wielu głośnych nazwisk, ale jest drużyna. Wisła bez sztycha i tylko Pereice może zawdzięczać , że nie skończyła tego meczu z bagażem 5 bramek.
Przyjemnie będzie patrzec jak kolejny raz Ruch wygrywa z GTSem w Pucharze, bo własnie ich wylosowali :)
Grodzicki nie był wyznaczony jako pierwszy do strzelania rzutu karnego. To miało być zadanie Marka Zieńczuka lub Łukasza Janoszki. - Marek był faulowany, ale ja poczułem, że mogę wziąć odpowiedzialność na swoje barki. Wcześniej zdarzało mi się już strzelać jedenastki. Bardzo chciałem wpisać się na listę strzelców. [b]Cieszyłem się z gola tym bardziej, że sympatią darzę drugi z krakowskich klubów, czyli Cracovię - mówił Grodzicki.[/b]
źródło: gazeta.pl
Powodzenia Grodzik:)
wszedłem na relacje live z meczu Korona - Polonia a tam...
"na murawie zwija się z bólu Aleksandar Vuković. [b]Były piłkarz[/b] stanął na piłce i chyba podkręcił staw skokowy"
no ITI jak zwykle wie lepiej od wszystkich :) Nawet zakończyli Vukovicowi karierę.
A ja się ''przerzucam'' od dzisiaj na Koronę - to co ci '' Łysole '' walczą to się w pale nie mieści a nie to co te nasze ''Filipianki''
wyprawiają!
należy się im mistrz tak jak Małeckiemu smycz...
kapitalnie grają...
Przy 3-0 grają tak jakby przegrywali,NIESAMOWITE...u nas nie do pomyślenia :(
u nas przy 0:3 grają jakby wygrywali 20:0
Bo to jest prawdziwa drużyna, a nie zlepek kopaczy zwanych 'pipkami". Perfekcyjnie zbudowana o czym pisałem już przed sezonem, szybko zrobiona selekcja a później ciężka praca z tymi co zostali. Jak przed sezonem nasi działacze w żółwim tempie poszukiwali "wzmocnień" to Korona już dawno ładowała akumulatory. No i Korona ma w swojej drużynie kilku doswiadczonych zawodników, którzy w przeciwieństwie do naszych najemników są prawdziwymi liderami i siłą napędową tego zespołu.
Korona i Ruch co graja to jest poezja. Tylko zazdrościć im drużyny.
Przesadzacie z tą Koroną, wszyscy już przed sezonem wiedzieli że to własnie oni lecą z ekstraklasy. Pozostaje nam walczyć z ŁKS bo w tym sezonie jest przecież tylko jedno miejsce do spadku;)
Podsumowując:
Jagiellonia Białystok - Widzew Łódź 4-1
Łódzki KS - Zagłębie Lubin 1-2 - może lepszy byłby remis, ale dobre i choć co
Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-3 - bardzo dobry wynik
Legia Warszawa - GKS Bełchatów 1-1 - wolałbym wygraną Legii
Lech Poznań - Śląsk Wrocław 2-0 - ciszy choć bez większego znaczenia, przynajmniej nie na nas się przełamalismiling smiley
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-0 - niejednemu ten wynik uratował weekend
Korona Kielce - Polonia Warszawa 3-0 a myśmy z nimi zremisowalisad smiley
Z głównych rywali tracimy 3 punkty do Lubina, 1 punkt do GKS, trzymamy dystans do ŁKS i Lechii. Optymiści mają dalej w co wierzyć smiling smiley
Mimo, że nie ma się co łudzić zakładam następny temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)