Powodzenia w Pasiastej koszulce :)
-
-
Bartłomiej Grzelak - powodzenia !
Witaj '' ZBAWCO'' :)
miałem "rękę" w temacie Klicha, założyłem temat Stebleckiemu to może Grzelak będzie naszym zbawcą ;)
Powodzenia
Ciekawe z jakim numerem będzie występował. 7 u nas jest wolna i nikt jej nie chce wziąć może akurat jemu przyniesie szczęście. Liczę na kilka Twoich bramek oby już we Wrocławiu. Powodzenia ! :)
Won drewniaku, miał być godny spadek, a będzie kabaret.
W sytuacji w jakiej się znaleźliśmy, ten ruch wydaje się dobry. Na pewno nie zaszkodzi a może nam pomóc.
Powodzenia.
nie bardzo rozumiem w czym miałby nam pomóc :) ... kolejne żenujące "wzmocnienie"
eplv,El Duce- żenujące to są Wasze drewniane wypowiedzi.
Atakując drugiego człowieka bezpodstawnie pokazujecie jacy słabi jesteście,to jest teraz NASZ zawodnik i należy trzymać kciuki za niego!
p.s. Bartek mam nadzieję,że walniesz bramę ślunskowi i zamkniesz niektórym jadaczki! Powodzenia.
witamy w trojkacie bermudzkim, powodzenia :)
podpisal kontrakt?czyli za tydzien bedzie kontuzjowany...
Wierząc statystyką 90 min.
Od jesieni 2009 r do dzisiaj 2012, [b]wtstąpił[/b] w 17 meczach i ustrzelił w tym czasie całe [b]0[/b]
I to może byc nasza broń - gość wyjątkowo wypoczęty
Powodzenia !!! wreszcie zacznij coś strzelać !!! TYLKO PASY!!!
Powodzenia! Wielu goli życzę!
Masz coś do udowodnienia nie tylko sobie ale przede wszystkim faworyzowanej w ekstraklasie legii cudzoziemskiej. Powodzenia!
Tu nie ma co się "wzmacniać" trzeba dzwonić tak jak Zagłębie.
Powodzenia !!!!!!!
Powodzenia Bartku! Utrzymaj Nas w E-klasie a będzie dłuższy kontrakt ;)
PS. Grzelak będzie grał z numerem 14
mnie Rozrabiako twój niepoprawny huraoptymizm nie żenuje, a może powinien, nie atakuje chłopaka, chciał przyjść przyszedł, fajnie, oby pomógł, będę wdzięczny
zażenowany jestem natomiast tego typu "wzmocnieniami" bo na dzień dzisiejszy wzmocnienie w walce o utrzymanie to niestety żadne, i powtórzę nie mam tutaj pretensji do Bartka, tylko to odpowiedzialnych za tego typu ruchu transferowe
WITAJ.....i dawaj z bramami !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)