W drugiej połowie pojedziemy ich jak Łks
-
-
Śląsk Wrocław - CRACOVIA, niedziela 18/03 godz. 14:30
dawac KOSE na boisko ! pierdolnie 4 bramki i będzie 3-4 !
Sprzedali mecz bo Janusz nie dał premiiii ....
dawac KOSE na boisko ! p.ierdo.lnie 4 bramki i będzie 3-4 !
hehehhe. Ku*wa Polczak - Wasiluk to był 2 razy lepszy zestaw :D
naprawdę, tak Wam sprawia przyjemność pisać te "opinie" na forum ? Gramy jako ostatnia drużyna tabeli we Wrocławiu, z drugą drużyną ekstraklasy, walczącą o MP. Dla nas ważny mecz, to jest za tydzień - jezeli wygramy a nasi konkurenci przegrają, to MOŻE mamy jakieś szanse.
3-0 ....Mila pozdrowił golami wszystkich, którzy się z niego naśmiewali :) Orest pozdrowił Filipiaka punktami 6-0
Najbardziej to jest mi szkoda tych dzieci , które co mecz dopingują z sektora rodzinnego tą bande kopaczy ! sam bym ku**a lepiej zagrał ...
Ja idę na spacer,jak wrócę mam nadzieję,że będzie max 5:0
Dudzic walnie, Steblecki i Grzelak hat trick. Nie zapominajcie że to jest nasz jocker
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktoś napisał, że Dudzic wejdzie w 75' na
> podmęczony Śląsk...ha ha ha ha ha. Tylko wtedy
> będzie już 5:0.
> Błagam-przestańmy się już łudzić, że
> utrzymamy się w tym sezonie.
he he he.....
A tam gadacie ,,,,
to bylo do przewidzenia ... slask jest nie i 1 nie o 2 a o 3 klasy lepszy od nas ... porownajcie sobie ja wyglada ich a nasza linia pomocy ( kto tam gra). Bardzo fajnie ze w koncu gramy otwarta pilke i przynajmniej jest co ogladac ... ten mecz i tak jest na straty a nasi niech graja swoje, bedzie to z pozytkiem dla nastepnych meczy,
Potwierdzilo sie tylko to ze nie mamy nawet na tyle mocnej obrony, zeby grac otwarta pilke nie tylko z tymi najlepszymi ale i ze sredniakami
Wrocil stary dobry Bartek D :D z 2 m na pusta i nie ma gola :D
Witamy 1 Lige !!! Wsumie wole już to niż po raz kolejny walczyć o utrzymanie i się błaźnić w ekstraklasie!!! A jak spadniemy to przynajmniej odejdą pseudo kopacze którzy tylko kase biorą i mają w dupie ten klub a zostaną ci którzy grają dla klubu!!!! Wypierdolić zarząd z Filipiakiem i Tabiszem na czele!!!!!!!!! Zakontraktować Stawowego i stawiać na młodzież która bedzie gryzła trawe za swoj klub i na POLAKÓW nie jakiś murzynów czy Bałkanów bo oni nawet nie wiedzą jak sie nazywa klub w którym "grają" dla nich liczy sie tylko wypłata!!!!!
Kompletnie tego nie rozumiem. Przecież przed meczem znawcy piłki z tego forum pisali, że Śląsk w kryzysie i są szanse na zwycięstwo a jak ja, człowiek, który się kompletnie na piłce nie zna skromnie napisałem , że raczej przegramy to spowodowałem niezadowolenie u kilku osób. No i mamy panowie ''znawcy'' 3:0 .
pasiasty112 Napisał(a):
> Witamy 1 Lige !!! Wsumie wole już to niż po raz
> kolejny walczyć o utrzymanie i się błaźnić w
> ekstraklasie!!! A jak spadniemy to przynajmniej
> odejdą pseudo kopacze którzy tylko kase biorą i
> mają w @#$%& ten klub a zostaną ci którzy
> grają dla klubu!!!! [b]@#$%&zarząd z Filipiakiem i
> Tabiszem na czele!!!!!!!!! Zakontraktować
> Stawowego i stawiać na młodzież[/b] która bedzie
> gryzła trawe za swoj klub i na POLAKÓW nie
> jakiś murzynów czy Bałkanów bo oni nie wiedzą
> co to jest Cracovia dla nich liczy sie tylko
> wypłata!!!!!
Mamy rozumieć, że po wypierdoleniu Filipiaka z własnego kieszonkowego będziesz sponsorował klub, opłacisz kontrakt wuefisty Stawowego i wyłożysz kasę na młodzież.
Bo zespół mamy cieniutki. Oj cienizna i malizna. Ni ma sensu się rozpisywać. Może w końcu prezes pójdzie po rozum do głowy?
Jedyny rozsądny wniosek, który się nasuwa = protest w stylu Arki Gdynia. Żadne wychodzenie w 20 minucie. Po prostu nieprzychodzenie na mecze. Dopóki nie odetniemy od kasy bandy zatrudnianej przez Filipiaka nie będzie lepiej. Może jak na jednym, drugim, meczu będzie mniej niż 1000 osób to profesor pójdzie po rozum do głowy. Bo narazie to wygląda tragikomicznie - "transfery" Grzelaka, Kafarskiego.. Masakra
Nadszedł czas na posunięcia drastyczne !
A.W.B. Napisał(a):
> Kompletnie tego nie rozumiem. Przecież przed
> meczem znawcy piłki z tego forum pisali, że
> Śląsk w kryzysie i są szanse na zwycięstwo a
> jak ja, człowiek, który się kompletnie na
> piłce nie zna skromnie napisałem , że raczej
> przegramy to spowodowałem niezadowolenie u kilku
> osób. No i mamy panowie ''znawcy'' 3:0 .
możesz w skali od 1 do 10 okreslić swoją radosć, ze to Ty miałes rację?
widzę, że bawi Cię to co dzieje się z Cracovią.
A.W.B. Napisał(a):
> Kompletnie tego nie rozumiem. Przecież przed
> meczem znawcy piłki z tego forum pisali, że
> Śląsk w kryzysie i są szanse na zwycięstwo a
> jak ja, człowiek, który się kompletnie na
> piłce nie zna skromnie napisałem , że raczej
> przegramy to spowodowałem niezadowolenie u kilku
> osób. No i mamy panowie ''znawcy'' 3:0 .
Widzę A.W.B., że kompletnie nie zrozumiałeś tego co do Ciebie pisałem przed meczem. Nie trzeba być znawcą by spodziewać się, że ze Śląskiem trudno będzie wygrać. Trzeba jednak nie być kibicem, żeby przed meczem z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ wieszczyć porażkę. Ale widzę, że takie subtelności Cię przerastają.
huc1906 Napisał(a):
> Jedyny rozsądny wniosek, który się nasuwa =
> protest w stylu Arki Gdynia. Żadne wychodzenie w
> 20 minucie. Po prostu nieprzychodzenie na mecze.
> Dopóki nie odetniemy od kasy bandy zatrudnianej
> przez Filipiaka nie będzie lepiej. Może jak na
> jednym, drugim, meczu będzie mniej niż 1000
> osób to profesor pójdzie po rozum do głowy. Bo
> narazie to wygląda tragikomicznie - "transfery"
> Grzelaka, Kafarskiego.. Masakra
>
> Nadszedł czas na posunięcia drastyczne !
co ty chopie masz do Kafarskiego?:)
to nie subtelnosci, wystarczy być kibicem Cracovii, by co tydzień wierzyć, mieć nadzieję.
z niektórych pewne rzeczy jednak nie wyjdą, jak chłopu słoma z butów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)