"Wynik nie jest najważniejszy" - rzuca trener, "Nie zagraliśmy źle" - dorzuca kapitan, "Nie ma sensu robić gwałtownych ruchów" - podsumowuje prezes. I tak pięć lat jesteśmy w dupie.
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Po tym sparingu ... wyszlo ze jestesmy w jeszcze wiekszej dupie nie myslelismy ... stracic 2 bramki z II - ligowcem ?? Wstyd i zenada !
Zacytowałem całość bo całości nie zrozumiałem.
Ciężko było to streścić.
Zdjęcia z meczu na garbarnia.krakow.pl
Ukrywanie sparingów przed publicznością...
moze namówimy Smudę aby ukrył nasze występy na ME przed publiką...
jakbys taka pyte gral tez bys sie wstydzil i schowal pod ziemie,
Dla mnie ten mecz miał inny charakter, tzn. oglądałem go pod względem Garbarni. Dlatego żałuję, że nie wpuszczono jednak kibiców, bo zobaczyć mecz na takim stadionie w porównaniu do tego co mamy na Ludwinowie - to bajka.
Inna sprawa, że zremisowaliśmy dość szczęśliwie, Pasy miały od pyty sytuacji.
Dobra ta kawiarenka...
wszystkie zdjecia leca w lewo
KMPasa1 ist gut shit. jak zwykliś
Co sie dziwic ze nasi dali ledwo rade zremisowac z Brązowymi , swoja droga jakby Bizon zagral to pewnie bysmy dostali becki.
wszystkie te ruchy Kafarskiego wyglądają tak jakby nie wiedział co ma zrobić i jak to zrobić, a do tego jeszcze robi z tego tajemnicę. Mam nadzieję, że z Lechem nie będzie totalnej kompromitacji bo to będzie oznaczało, że jednak z tym trenerem daleko nie zajedziemy, choć jak pisałem wcześniej problem w Cracovii jest dużo bardziej złożony.
mlagod79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wszystkie te ruchy Kafarskiego wyglądają tak
> jakby nie wiedział co ma zrobić i jak to
> zrobić, a do tego jeszcze robi z tego tajemnicę.
> Mam nadzieję, że z Lechem nie będzie totalnej
> kompromitacji bo to będzie oznaczało, że jednak
> z tym trenerem daleko nie zajedziemy, choć jak
> pisałem wcześniej problem w Cracovii jest dużo
> bardziej złożony.
A ty byś wiedział co zrobić jakby kluczowi zawodnicy byli cały czas kontuzjowani? Szuka zawodników bo jak sam wiesz w następnym meczu nie wystąpi Hosek Radomski Saidi Suvorov
Szukać trenera z prawdziwego zdarzenia do 1 ligi, a nie kafara... Mamy na to czas właśnie teraz przez 2 miesiące ponad.
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szukać trenera z prawdziwego zdarzenia do 1 ligi,
> a nie kafara... Mamy na to czas właśnie teraz
> przez 2 miesiące ponad.
Trzeba mu dać szanse. To jest pierwszy trener który wprowadza młodzież w hurtowych ilościach. Pozatym to nie on budował ten zespół a nawet go nie przygotowywał..
Zgadzam się z soccerem. Kafar raczej utrzymać nas nie utrzyma, ale widać, że zaczyna (może pod przymusem) ale w miarę rozsądnie wykorzystywać piłkarzy ME. Jak już zupełnie stracimy szanse na utrzymanie (przewiduję, że za jakieś 2 kolejki) to powinien przeprowadzić (wraz z pionem sportowym, czyli Szarańcem) dokonać selekcji, kto z obecnego składu pozostanie na przyszły sezon i zasnąć ogrywać i zgrywać tych zawodników. O lepsze sparingi przed 1 ligą będzie trudno.
już trzeba szukać następcy na I ligę!
Gość nie ma pojęcia co to jest warsztat, o taktyce nie wspominając.
Jeśli ktoś nie wierzy zapraszam na trening!
Ty się najlepiej znasz!!!
Widac ze gosc ma pomysly, i probuje do konca uratowac ex jak tylko sie da. Przejrzenie ME, rezerwowoych, przemeblowania w pozycjach, moze to nie pomoze ale przynajmniej probuje. Skonczylo sie wybijanie na oslep do Bizena, ktore i tak by nas nie uratowalo. Kontuzje dodatkowo utrudniaja prace, szczegolnie w obronie, gdzie Hoszek z Nawotczynskim przy pomocy def. Radomskiego nie pozwalali na strzelanie bramek. Aby mu pozwolili pracowac...
Jestem za tym by pozostal a pisanie ze nie ma warsztatu itp jest bez sensu. On tej druzyny nie zbudowal, nie przygotował. Przyszedl do burdelu i tyle w temacie. Widac ze probuje grac bardziej pilka a nie swiece w powietrze tylko kim on ma grac polowa kontuzje polowa patologia. Śmiem twierdzic ze gdyby to on przepracowal z nimi okres przygotowawczy mielibysmy nieco wiecej punktow. Prosze nie zawalajcie winy na niego za to co sie dzieje w klubie i za kadre jaka ma.Z pustego i salomon nie naleje.
...łaskę robi, że coś robi ... Po owocach go poznacie, których jeszcze nie ma, ale ... kto to wie?
jak nawet bedzie mu szlo to i tak z jego potrzeb transferowych wykoprzystaja jedna i wepchaja mu za to kilka drewien z ktorych nawet Murinhio by nic nie zrobil.
Za to kto mial wziac kase za transfery to wezmie a Cracovia bedzie walczyc o srodek I ligi ( plan optymistyczny)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)